Home / uređenje dnevnog boravka / Dodatni detalji koji čine vašu kuću domom

Dodatni detalji koji čine vašu kuću domom

Živite li u kući ili domu?

Kuća je jednostavno zgrada u kojoj živimo, praktična građevina s četiri zida i krovom nad glavom. Dom je pak posebno mjesto, zgrada ili mjesto na kojem se osjećamo kao da smo pripadati. U Empatiki volimo pomagati našim kupcima da svojim kućama dodaju personalizirane dijelove, prilagođavajući svaku sobu tako da savršeno odgovara njihovim potrebama kako bi uistinu mogla postati njihov dom dobrodošlice.

Osim korištenja namještaja izrađenog po mjeri kako biste oslobodili prostor i smjestili svoje stvari, postoje i drugi mali dodiri kojima možete dodati domaći efekt. Ako želite stvoriti posebno mjesto, pročitajte dok navodimo naše glavne savjete za dodatne detalje koji će vašu kuću pretvoriti u dom!

1

Raskošna rasvjeta

Pravilnim (ili pogrešnim) osvjetljenjem atmosfera bilo koje sobe može se odmah transformirati. Neke kuće imaju previše svijetla glavna svjetla koja u sobu bacaju oštro bijelo svjetlo. Iako je ovo praktično, ovo nije najbolji način za stvaranje domaće atmosfere. Meko osvjetljenje koje zrači toplim sjajem može dodati udobnost svakoj sobi, pomažući vama i vašim gostima da se opustite u velikom stilu. Bilo da se odlučite za karakterističnu svjetiljku s obojenim nijansama ili rasipate trepereće svijeće po sobi, prigušite svjetla i dopustite da vaš dodatni izvor osvjetljenja doda ugodan osjećaj vašem domu.

Obiteljske fotografije

Ne postoji drugi dodir toliko osoban kao što je fotogalerija vaše obitelji ili bliskih prijatelja! Iako se ova vrsta ukrasa ponekad može smatrati sirastom, postoje načini kako sofisticirano dodati sentimentalne fotografije u svoj interijer. Zašto ne biste stvorili ‘fotozid’ ili ‘galerijski prostor’ u svom domu? Mnogi ljudi koriste hodnik, ali odabir jednog zida u dnevnom dijelu također bi bilo izvrsno mjesto za vješanje fotografija. Rasporedite svoje slike u okvire različitih veličina ili zašto ne biste putem interneta potražili neke neobične vintage okvire kako biste postigli otrcani šik efekt? Pomiješajte svoje obiteljske fotografije s drugim osobnim predmetima poput razglednica, pisama ili bilo čega drugog što bi u okviru izgledalo zabavno kako bi vaša galerija postala još jedinstvenija.

Ugodan tepih

Imati tepih nije najpraktičniji način podnih obloga, pa su iz tog razloga mnoge nove kuće izgrađene s laminatnim ili drvenim podovima. Međutim, hladni tvrdi pod ponekad se može osjećati pomalo klinički iako ga je lako očistiti! Prostirke su sjajan način da dodate ugodan osjećaj bilo kojoj sobi, dodajući nježnu teksturu i injekciju boje kako biste stvorili umirujući efekt. Bilo da se odlučite za prostirku od čupavih hrpa ili za orijentalni dizajn, postoji mnogo opcija koje možete kupiti u skladu s vašim osobnim stilom.

2

Sentimentalna umjetnička djela

Umjesto da na zid objesite slike koje ste pronašli u prodavaonici na ulici, ukrasite svoje sobe predmetima koji govore vašu osobnu priču. Jeste li kupili poster s prvog koncerta kojem ste prisustvovali? Možda ste tijekom posljednjeg odmora pokupili prekrasan zidni zid? Umjesto da dopustite da vaša sjećanja skupljaju prašinu, pokažite ih s ponosom i uživajte u prisjećanju dok svojim gostima pričate priču o predmetu.

3

Cvijeće

Nikada ne treba zanemariti snagu jednostavne gomile cvijeća, jer ovi prirodni buketi mogu dodati karakter i energiju bilo kojoj sobi u kojoj su smješteni. Dostupni u širokom rasponu boja, uputite se u dobru cvjećaru kako biste stvorili prilagođenu grozd sa svim vaše omiljene nijanse i mirisi!

About admin

Check Also

30 Manje od 30 £ Sjajni vrtni dodaci za proljeće

Prošli smo nas tjedan vidjeli kako smo raspakirali vrtni namještaj, zaprašili roštilj i vukli vanjske …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *