Home / kućni dekor / Doček moderne seoske kuće može se pohvaliti iznimnim detaljima u Gruziji

Doček moderne seoske kuće može se pohvaliti iznimnim detaljima u Gruziji

Sheehan izgrađene kuće je dizajnirao ovu toplu i gostoljubivu modernu seosku kuću smještenu u Sandy Springsu, gradu na sjeveru okruga Fulton u državi Georgia. Ovaj jedinstveni dom smješten je kako bi iskoristio okolinu prepunu drveća. Čvrsta fasada umanjuje otvorenost ovog iznimnog doma, a svaka se soba može pohvaliti prilagođenim značajkama.

Od ekspanzivnog ostakljenja u kuhinji i spavaćoj sobi do zasvođenih prostora za blagovanje, kupanje i okupljanje, ovo je svijetlo stanovanje. Ipak, postoji prizvuk snage, o čemu svjedoče kamene stepenice, izložene grede I-okvira i duboke drvene obloge. Jedinstveno koncipiran bazen s nultim rubom, naglašen fontanom, dovršava ovaj zapanjujući moderan dizajn seoskih kuća.

moderna-seoska kuća-ulaz

Što volimo: Ova gostoljubiva moderna seoska kuća nudi svojim stanovnicima jedinstvenu vanjsku fasadu okruženu zrelim drvećem rasta i bujnim uređenjem. Interijeri ispunjeni svjetlom jednako su zapanjujući, s visokim stropovima i privlačnom paletom materijala. Posebno volimo prekrasnu kuhinju s prilagođenim napa i otvorenim rasporedom koji pogoduje zabavi. Sve u svemu, topao i privlačan dizajn s bezvremenskim detaljima u kojem će se zasigurno uživati ​​godinama koje dolaze.

Reci nam: Koje detalje smatrate najinspirativnijima u dizajnu ovog doma? Molimo vas da nam javite svoje misli u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko naših omiljenih modernih obilazaka kuća u seoskim kućama koje smo ovdje predstavili u programu One Kindesign: Moderna kuća nadahnuta seoskim kućama sa dramatičnim pogledom na Grand Tetons i predivna moderna seoska kuća s južnjačkim šarmom u Georgiji i malim drvenim drvenim kabinama ugodan stil seoske kuće u dolini Napa.

moderna-seoska kuća-kuhinja

moderna-seoska kuća-dnevni boravak

Iznad: Ovu zapanjujuću sjajnu sobu karakteriziraju visoki stropovi obloženi drvetom, čelične grede i prekrasan kameni zid.

moderna-seoska kuća-kuhinja

moderna-seoska kuća-dom-bar

moderna seoska kuća-blagovaonica

moderna-seoska kuća-vinski podrum

Iznad: Ovaj veliki vinski podrum savršen je za zabavu u stilu.

moderna-seoska kuća-spavaća soba

Iznad: Ova sunčana spavaća soba ima zasvođeni strop, velike prozore, parket od tvrdog drva i prostirku od tekstura za toplinu pod nogama.

moderna-seoska kuća-kupaonica

moderna-seoska kuća-stubište

moderna-seoska kuća-mudroom-pas-tuš

Iznad: Ovaj nevjerojatan dom dolazi u kompletu s psećim tušem!

moderna-seoska kuća-eksterijer-i-bazen

moderna-seoska kuća-vanjski-noćni pogled

Fotografije: Fotografija Jeffa Herra

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Moderna mediteranska kuća iz snova u mirnom okruženju u Minnesoti

Swanson Homes u suradnji sa Carbon 6 Interijeri je dizajnirao ovu modernu mediteransku kuću iz …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *