Home / vjenčanje dekorarions / DLB-a 5 jednostavnih načina da osvježite svoj dom za proljeće

DLB-a 5 jednostavnih načina da osvježite svoj dom za proljeće

U proljeće se priroda vraća u život, pa tako i mi! Ove godine, zbog zaključavanja, moramo smisliti kreativne načine kako kanalizirati višak energije tijekom boravka u zatvorenom. Situacija ima srebrnu podstavu – nikad nije bilo bolje vrijeme za promjene u vašem dekoru nego sada! Pogledajte naše savjete za preobrazbu vaše kuće i nemojte se iznenaditi ako vam se više nikad neće proći!

Prostirač na zidu

LECLAIRDECOR

Antički perzijski Kirman prostirač BB7345 tvrtke DLB

Antički perzijski Kirman prostirač

Zaista dobro napravljen tepih može biti jednako lijep kao umjetničko djelo. Od turskog do kilima do poznatih marokanskih Beni Ouraina – bilo koji tepih može postati ukras vašeg interijera (ne samo poda!). Ako imate sag koji je previše lijep za hodanje, stavljanje na zid odlična je alternativa. Viseći tepih ne samo da pokriva prazan prostor na zidu, već može pružiti i dodatnu izolaciju, pa čak i prigušiti zvuk izvana.

trendovi uređenja doma (4)

mlle.gdn.decore

Stropni tretmani

trendovi uređenja doma (3)

putem MyDomaine

“Za 2020. usmjeravamo pažnju na dizajn na peti zid, zvani stropovi.” objašnjava Modsy potpredsjednica stila Alessandra Wood. “Pripazite (ili prema gore) za oslikane, tapetirane, pa čak i plafonske dizajne s tendom.”

trendovi uređenja doma (8)

KEVIN ISBELL INTERIJERI

Stropovi izjava bili su popularni 2018. godine, a sada sve ukazuje na to da će se vratiti. Pinterestov hit je strop na kojem je tapeta s dizajnom u oblaku!

trendovi uređenja doma (11)

@styleitprettyhome

Točka pažljivosti

trendovi uređenja doma (10)

@salsdailyjournal

2020-04-29 16_39_27-Vintage kineski ukrasni tepih BB7361 tvrtke DLB

Vintage kineski ukrasni tepih

Briga o vašoj dobrobiti izuzetno je važna, posebno u ovo teško vrijeme izolacije. Drvo sugerira da vrijedi stvoriti posebno mjesto za bistrenje glave. “Izdvojite mjesto na kojem možete vježbati jogu ili meditirati”, kaže ona, dodajući da je to moguće i u najmanjim prostorima.

trendovi uređenja doma (9)

rikkisnyder

“Pomaknite nekoliko komada namještaja ako morate, ali identificirajte mjesto na kojem ćete lako razmotati svoju joga prostirku. Tijekom vježbanja možete jednom ili dvaput udariti u zid ili neki drugi komad namještaja, ali barem imate taj namjenski prostor. “

trendovi uređenja doma (7)

@ deco.dwelling

Povlačenje doma

trendovi uređenja doma (13)

@ deco.dwelling

Tijekom karantene osjećamo potrebu putovati i opustiti se negdje daleko od kuće više nego ikad. Dok to nije moguće, pokušajte u svoje ozračje unijeti atmosferu odmarališta. Što kažete na sunčanicu ispunjenu dodacima u primorskom stilu? Keramička zvona visjela su sa stropa, naslonjač od ratana, luster s elementima školjke i puno biljaka – par jednostavnih trikova i vaš je dom za odmor spreman!

Antički turski prostirač Oushak BB7349 tvrtke DLB

Antički turski prostirač Oushak

trendovi uređenja doma (12)

@pernilleloof

Novo posuđe

trendovi uređenja doma (6)

@danarnoldphoto;

Koliko je vremena prošlo otkad ste uložili u novi set kuhinjskog posuđa? Ako su vam lonci i tave pomalo istrošeni, imate savršen izgovor za kupnju novih. U kuhinjskim trendovima još uvijek prednjači rustikalni stil – drvene ploče za rezanje, bakreni čajnik ili retro limenke za čaj funkcionalni su i lijepi predmeti za kuhinjsku metamorfozu.

trendovi uređenja doma (5)

priče o_kući

DORIS LESLIE BLAU MOŽE VAM POMOĆI DA NAĐETE PRAVI PERZIJSKI TEPIH ILI ORIJENTALNI PROSTOR. IMAMO VELIKU IZLOŽBU U ONLINE KATALOGIMA NEW YORK CITY PLUS I DOPUNSKIM INFORMACIJAMA. ZA POMOĆ U IZBORU PROIZVODA ZA VAŠE POTREBE, OBRATITE NAS ONLINE ILI POZOVITE 212-586-5511.

trendovi uređenja doma (1)

@kvyainc

About admin

Check Also

Rock and Roll inspiracija za vjenčanje s groznicama sjajnog sjaja + oplemenjena svadbena odjeća

Ovaj svečani luk napravljen od blistavih ploča tako je sjajan! Sav dekor izrađen je ručno, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *