Home / spavaća soba dekor / Dječji rođendan na proračunu | momooze.com

Dječji rođendan na proračunu | momooze.com

Ako vrijeme provodite na Internetu kao majka, Pinterest i blogovi Mommy mogli bi vas zabrinuti da za svoje dijete trebate prirediti složenu, skupu rođendansku zabavu. Srećom, ovo nije istina.

Ako imate manji proračun, možete prirediti djetetu zabavu koju će voljeti i pamtiti još godinama, ako postanete malo kreativni.

Iz mjesta za zabave za ukrase, postoji mnogo načina da se dječji rođendan priredi s ograničenim proračunom, a da se i dalje napravi sjajna zabava.

Neka popis gostiju bude mali

Što više gostiju imate, skuplja će biti vaša zabava. Više gostiju znači veće mjesto, više hrane i pića, više zabava i više zabave.

Pokušajte smanjiti popis gostiju. Umjesto da priredite zabavu za cijeli razred, zamolite dijete da odabere uži krug svojih najbližih prijatelja i priredi puno manju zabavu.

Uštedeni novac možete uložiti u stvari poput ukrasa, hrane i igara kako biste napravili tematsku zabavu.

Neka zabava bude kod kuće

Ako imate manji popis gostiju, možda uopće nećete trebati unajmiti mjesto. Umjesto toga, priredite zabavu kod kuće. Najbolji prijatelji vašeg djeteta mogu doći u kuću po hranu i igre i možda ostati preko noći.

Noćenje je dobar izgovor za držanje popisa gostiju na malenom ako se neki roditelji pitaju zašto njihovo dijete nije pozvano.

Ako vam treba mjesto, možete potražiti lokalna mjesta koja su obično jeftinija, poput seoskih dvorana, a ne velikih zabavnih prostora.

Izađi van

Ako je djetetu rođendan ljeti i vrijeme je lijepo, izvedite zabavu vani.

Spakirajte puno hrane za piknik i pokrivače da biste sjeli i postavili neke igre na otvorenom. Djeca vole biti vani i dobro će se zabavljati samo trčeći po vrtu ili parku, a da vas to uopće ne košta.

Hrana za piknik često je i jeftinija za pripremu, tako da i tu možete uštedjeti, bez izgleda kao da ste škrti.

Neka bude jednostavno

Kao dijete razmišljajte o vlastitim zabavama. Čega se sjećate o njima? Vjerojatno se uglavnom sjećate zabave s prijateljima i ne sjećate se puno ni ukrasa ni hrane.

Djeca često imaju jednostavan ukus i ne treba im puno da se dobro zabave. Razrađene zabave više su namijenjene roditeljima ili internetu. Djeca su savršeno sretna s jednostavnom zabavom, sve dok tamo imaju svoje prijatelje.

Planirajte klasične zabavne igre, poslužite jednostavnu hranu prilagođenu djeci poput sendviča i sladoleda, a tortu napravite sami. Uštedite puno novca, ali ipak priuštite djeci zabavu.

Možete i dekor učiniti jednostavnim. Ne trebate potrošiti bogatstvo na tematski uređen prostor. Baloni i papirnate trake su pristupačni, ali svejedno izgledaju dobro. Kupite ih u djetetovim omiljenim bojama i gotovi ste.

About admin

Check Also

9 dizajnerskih namještaja uočenih na MADE.COM

Ovdje u Homelistyju dobar dio vremena provodimo u dešifriranju najnovijih trendova. Boje, oblici, materijali … …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *