Home / kućni dekor / Dizajn urbanog vrta svrstava na popis najboljih knjiga za 2019

Dizajn urbanog vrta svrstava na popis najboljih knjiga za 2019

Sažetak knjige

Kate je stvorila zapanjujući vodič za vrtlare koji žele male i neugodne vanjske prostore pretvoriti u lijepe i praktične bijegove. Od dvorišta do krovova, Kate se oslanja na svoje iskustvo nagrađivanog dizajnera vrtova kako bi pružila prilagođena rješenja i inspirativne ideje.

Pokrivajući teme poput dizajniranja i mjerenja savršenog vrta, odabira i korištenja najboljih materijala te održavanja bujnog vrta tijekom cijele godine, Urban Garden Design uključuje detaljne savjete za vrtlare bez ograničenja prostora.

Ovaj pažljivo ilustrirani vodič s razmatranim biljnim prijedlozima osigurava da će vrtlari svih sposobnosti moći postići najbolje rezultate na otvorenom. Stvaranje osobnog i jedinstvenog prostora također je u središtu svakog projekta i Kate osigurava da razgovara o tome kako povezati svaki dizajn s unutrašnjošću kuće.

Jasni skupovi onoga što treba i što ne daju sjajni sažetak koji se lako slijedi na kraju svakog odjeljka o vrstama vrtova. Kate je također uključila biljne prijedloge za svaki od ovih odjeljaka koji se mogu primijeniti na bilo koji vrt koji će imati sličnu situaciju kao topli i suhi krovni vrh, sjenoviti i vlažni podrum ili vrt s pogledom na dvorište. Zanimljivo poglavlje o dizajnerskim rješenjima za neugodne prostore, kao i opsežni odjeljak o osvjetljenju, sa sjajnim savjetima i savjetima kako primijeniti ove prijedloge u vlastitom vrtu.

About admin

Check Also

Rustikalna francuska seoska kuća sa suvremenim štihom u Kaliforniji

Ovu izvrsnu rustikalnu francusku seosku kuću dizajnirao je Fergus Garber arhitekti, smješten u Woodsideu, gradu …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *