Home / kućni dekor / Dizajn očnih treninga: 104

Dizajn očnih treninga: 104

oblikovati : leanne ford

Naša prva ženska dizajnerica i jedna od mojih osobnih favorita, kojoj ćemo se danas diviti u seriji Design Eye, zapanjujuća je kuhinja nadarena Leanne Ford. Zapravo se pojavio u prvoj sezoni, drugoj epizodi njene popularne televizijske serije, Ponovno dom s Fordima. Iskreno, još nisam gledao njezinu seriju, jer nemamo HGTV, ali o tome nisam čuo ništa osim prekrasnih stvari. Jeste li ga gledali? Spremni da se nadahnete prekrasnom kuhinjom koja je bila odvojena projekt zvona? Kliknite i zabavimo se!

Budući da razumijete kako serija i vježba teku u ovom trenutku, preskočit ću uvod i ovaj put raditi u drugom formatu! Imao sam sreće da sam našao puno zapanjujućih slika ovog prostora, pa ću samo podijeliti ono što vidim dok se pomicam za ovim…. nego u detaljnom formatu popisa.

Dizajn očnih treninga: 104 - roomfortuesday.com

oblikovati : leanne ford

Prvo što me pogodilo u ovoj kuhinji bio je visok kontrast, neutralna paleta i upotreba materijala. Odmah sam primijetio kako iskaču mnogi linearni oblici, temeljeni na načinu uparivanja materijala. U ovoj kuhinji ima puno tvrdih rubova, a ja volim način na koji organski materijali pomažu da ih omekšaju ili nadoknade … poput neposlušnih grana drveća, ormarića od prirodnog drveta, upotrebe drva i pletenih dodataka itd.

Dizajn očnih treninga: 104 - roomfortuesday.com

oblikovati : leanne ford

Također se divim sučeljavanju različitih površina. Inače nisam tip poliranog mramora, ali jako dobro djeluje protiv ormarića od mekog drveta i otoka. Posebno u modernim prostorima, oblik igra veliku ulogu u dizajnu, a ova soba nije iznimka. Špijunirate li puno oblika? Krugovi, pravokutnici, ovali, trokuti i kiparski oblici (poput barskih stolica) stvarno izgledaju upečatljivo u minimalnoj modernoj pozadini koja je ormar.

Dizajn očnih treninga: 104 - roomfortuesday.com

oblikovati : leanne ford

Jednobojni izgled drveta (podnice koje odgovaraju tonu ormara) stvarno dobro funkcionira ovdje. Pomaže u sobi da se osjeća svijetlo, toplo i privlačno. To također dodaje zanimanje, jer je prostor arhitektonski minimalan. Što mislite koji je materijal otočna ploča? Sapunica? Kvarcni? Tako mi je teško reći na fotografijama, ali želim da to bude sapun koji dodaje još jedan sloj mekoće prostoru. Također sam primijetio hardver i miješane metale: antikni mesing s mat crnom bojom za elegantan, ali topao izgled.

Dizajn očnih treninga: 104 - roomfortuesday.com

oblikovati : leanne ford

Ovaj mali bar ormar možda je moja omiljena vinjeta u sobi! Primam na znanje naslon police sa starinskim zlatom i slavinu instaliranu sa strane umivaonika. Stvarno dodaje neki rustikalni šarm ovom modernom prostoru, a da se ne osjeća tu negdje. Također mi se sviđa što je na polici i tradicionalni I moderni pribor za jelo … napetost ili kontrast stvarno su dobri! Jeste li špijunirali malenu žarulju na vrhu? Zanima me kako ovo izgleda osvijetljeno tijekom večernjih sati.

Dizajn očnih treninga: 104 - roomfortuesday.com

oblikovati : leanne ford

Posljednja vinjeta je još jedna minimalna: jedna stolica uparena sa pomoćnim stolom i moderna umjetnost koja savršeno ispunjava negativni prostor, ponavljajući paletu visokog kontrasta. Jesi li primjetio ove stolice svugdje, posvuda u posljednje vrijeme? Imam!! Idem naprijed i nazvati to – ovo će biti sljedeća popularna uber lijevana plastična stolica … poput stolice za ručavanje u stilu Eames koja je svijet obuzela prije nekoliko godina. Previše dobre stvari, prijatelji moji. Mislim da neću uskočiti u taj vlak. Oblik je ipak zabavan!

Dizajn očnih treninga: 104 - roomfortuesday.com

oblikovati : leanne ford

Ako ste zainteresirani za pregled cijele turneje preuređenja doma, kliknite ovdje! Sviđa li vam se još ova serija? Jeste li primijetili puno zabavnih detalja? Uživam diviti se i analizirati prostore dizajnera koji su nevjerojatni u tome što rade. Osjećam da me čini boljim dizajnerom, oblikuje moj misaoni proces i omogućuje mi da sagledam stvari iz druge perspektive, gledajući izvana. Sretna srijeda! Nadam se da je vaš dan sjajno počeo.

Mogli biste i voljeti

 • 10 pribadača: Pinterest nadahnuće - roomfortuesday.com

  Nadam se da ste svi imali lijep vikend! Ovo je trebalo objaviti jučer, ali imao sam tehničkih poteškoća s web lokacijom (premda sam sada pokrenut i pokrenut). Šutiram …

 • Dizajn očnih treninga: 101 - roomfortuesday.com

  Nakon što ste tijekom godina pročitali mnogo sličnih komentara i poruka, svi ste mi dali ideju za novu seriju … kako trenirati svoje dizajnersko oko! Volim dobivati ​​poruke poput, …

 • Dizajn očnih treninga: 102 - roomfortuesday.com

  Sretan utorak! Vrijeme je za drugi post u mojoj seriji Design Eye Training! Prošli mjesec pokazalo se da su ovaj post i tema izuzetno popularni. Zaista uživam u poučavanju, učenju, …

 • Obilazak moderne kuhinje - roomfortuesday.com

  Umirem od toga da vas upoznam sa svojom bestijom (i susjedom), Emily! Upoznali smo se prije nešto više od godinu dana na jednom dizajnerskom događaju (ona je nevjerojatan dizajner interijera), postali brzi …

About admin

Check Also

15 najljepših kuhinja s bijelom pločicom podzemne željeznice

Unesite osvježavajući izgled u svoju kuhinju s super trendovskim bijelim pozadinskim pločicama podzemne željeznice, stvarajući …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *