Home / kućni dekor / Dizajn kuhinje: Uređaji spremni za ploču

Dizajn kuhinje: Uređaji spremni za ploču

Čitatelj mi je prošlog vikenda poslao poruku pitajući me imam li postove na blogu koji objašnjavaju ili dijele informacije o uređajima koji su spremni za ploču u vezi s dizajnom kuhinje. Odmah sam krenuo potražiti poveznice za dijeljenje i nisam mogao vjerovati da nikada prije nisam razgovarao o ovoj temi na blogu … posebno s obzirom na popularnost ovih dana spremnih uređaja! Kako da nemam post na blogu isključivo posvećen ovoj temi? Budući da je ovo često pitanje, želio sam sastaviti koristan resurs za vas. Ako planirate dizajnirati kuhinju u budućnosti, ovaj je post dobar za prikvačiti i uštedjeti! Budući da godinama živim s uređajima spremnim za ploču i dizajniram svoj popriličan dio kuhinja (i za sebe i za klijente), Mislim da vam mogu pomoći odgovoriti na neka vaša pitanja o uređaju. Često me pitaju zašto nemamo perilicu posuđa ili gdje se nalazi naš hladnjak. Oba ova moderna aparata naravno imamo u našoj kuhinji, ali oni se lijepo stope s našim ormarićima i može ih biti teško špijunirati – pogotovo ako ste novi u učenju o uređajima spremnim za ploču. U ovom postu razlažem sve što trebate znati o dizajniranju, specificiranju i instaliranju uređaja spremnih za ploču. Također rasvjetljavam troškove, prilagođene ormare, a kada koristiti ove vrste uređaja – plus, imam pitanja i odgovore za vas. Klikni!

Dizajn kuhinje: Uređaji spremni za ploču - roomfortuesday.comPrije nego što zaronimo … perilica posuđa u našoj trenutnoj kuhinji je ormarić s kojim je visjela kuhinjska krpa, slika gore. Desno je od našeg sudopera, stvarno je funkcionalan i sviđa mi se što se besprijekorno stapa s našim donjim ormarima.

Zašto uopće odabrati panel spreman?

To je zaista vrhunski, prilagođeni izgled što se tiče dizajna kuhinje. Prikrivanje uređaja koji će izgledati poput ormara ili se neprimjetno miješaju definitivno je estetska preferencija, ali na kraju dana – aparat funkcionira na isti način. Mnogo viših marki ima opcije spremne za panel, dok ih većina marki nižih uređaja ne nudi, što me dovodi do sljedećeg pitanja …

Koja je razlika u cijeni spremnog panela u odnosu na standardni uređaj?

Definitivno su više. Većina uređaja spremnih za ploču imaju općenito višu cijenu u usporedbi s onima koji nisu obloženi pločama. Također snosite troškove prilagođenih ormarića kako biste dovršili gotov izgled. Većina uređaja spremnih za panel proizvedene su od vrhunskih marki koje dolaze s višim cijenama.

Dizajn kuhinje: Uređaji spremni za ploču - roomfortuesday.com

Kako specificirate ili naručite uređaj spreman za ploču?

Kada dizajnirate svoj prostor, željet ćete dopustiti bilo koju veličinu uređaja koja će vam trebati. Baš kao i specificiranje ostalih uređaja, učinit ćete potpuno isto – upotreba pojmova poput uređaja spremnih za ploču, ugrađenih ili potpuno integriranih uređaja trebao bi vam pomoći u pretraživanju. Nakon što se spustiš na pravi model za sebe, morat ćete preuzeti specifikacije uređaja i podatke prenijeti svom proizvođaču ormara, tako da mogu stvoriti ploču koja savršeno pristaje i pričvršćuje se na vaš uređaj.

Je li prilagođena ormarića jedini način za dobivanje uređaja spremnog za ploču?

Ne – ako kupite aparat standardne veličine, za njega biste definitivno mogli nabaviti gotovu ploču za ormariće. Druga mogućnost je naknadna ugradnja ili izrada DIY panela.

Dizajn kuhinje: Uređaji spremni za ploču - roomfortuesday.com

Kako instalirati uređaj spreman za ploču?

Iskreno – prilično je jednostavno! Većina ih se pričvrsti na okvir, zavrne ili imaju posebne upute za pričvršćivanje ploče ormara. Nikada nismo imali problema s pričvršćivanjem ploče … to je prilično objašnjenje samo po sebi!

Kako izgleda uređaj spreman za ploču bez ploče … ostavljaju li ga ljudi tako?

Pregledavao sam svoje arhive i jedina slika jednog od naših uređaja bez pričvršćene ploče za ormariće bila je naša prethodna perilica posuđa prije nego što je instalirana (Pogledaj ispod). Zapravo ih nema što gledati, a trebali bi imati priloženu ploču. Nisam vidio da je netko namjerno izostavio ploču u estetske svrhe.

Dizajn kuhinje: Uređaji spremni za ploču - roomfortuesday.comBudući da gledate našu prethodnu kuhinju (dok je u izgradnji), Pokazat ću vam onu ​​obloženu perilicu posuđa SA donjom pločom …

Dizajn kuhinje: Uređaji spremni za ploču - roomfortuesday.comJesi li ga našao? Perilica posuđa nalazi se lijevo od sudopera u ovoj kuhinji. Na klizač ću baciti nekoliko perilica posuđa spremnih za ploču, tako da možete vidjeti kako izgledaju, provjeriti rječnik i osjetiti bodove cijena. (koji bi se trebao pojaviti kad zadržite pokazivač)

Kako odabirete hardver za uređaje spremne za ploču?

Obično ćete htjeti potražiti “povlačenje uređaja”, koji se općenito podudara s vašim hardverskim hardverom, ali u većem opsegu.

Dizajn kuhinje: Uređaji spremni za ploču - roomfortuesday.comJa ću vam prvi reći, nisu svi uređaji spremni za ploču stvoreni podjednako, u estetskom smislu. Neki izgledaju integriranije od drugih! To je bilo nešto na što zapravo nisam bio spreman prilikom dizajniranja naše trenutne kuhinje. Navikao sam na veće proračune klijenata i uvijek smo dobivali iste vrhunske hladnjake Viking, Wolf ili Subzero. S našom kuhinjom nismo imali neograničen proračun, pa sam pristao na jedinu opciju spremnu za panel dostupnu od tvrtke Lowe’s, a to je bila marka KitchenAid. Izgledao je sjajno na njihovoj web stranici i iako ga prije nisam koristio, imao je dobre pristojne kritike i svidio nam se naš prethodni KitchenAid (bez obloga) hladnjak. Kad se pojavio, očekivao sam da će izgledati potpuno integrirano, a iako je ugrađen i spreman za ploču, izgleda nešto glomaznije od ostalih. Postoje dva nehrđajuća okvira na koja se ploče uklapaju i vidljivi su kad se vrata zatvore. Nekako mi smeta, ali nedovoljno da poželimo zamijeniti hladnjak. Mogu ih jednom pokušati obojati u našu ormar … samo nešto čega treba biti svjestan! Vidite li metalnu traku o kojoj govorim na donjoj slici?

Dizajn kuhinje: Uređaji spremni za ploču - roomfortuesday.comS hladnjacima spremnim za ploču, često morate zasebno kupiti lijevo krilo, desno krilo ili zamrzivač. Naš hladnjak jedan je od rijetkih koji uključuje izgled „sve u jednom“, ili kombinaciju hladnjaka i zamrzivača u francuskom stilu kao opciju. Također je jeftiniji od većine, zbog čega vjerojatno nije tako nizak. Ako želite zaviriti u nju, pogledajte ovaj post. U nastavku ću izbaciti neke opcije hladnjaka spremnih za ploču …

Dizajn kuhinje: Uređaji spremni za ploču - roomfortuesday.comAko imam mogućnost i proračun, uvijek ću odabrati opciju spremnu za ploču umjesto standardnog završnog uređaja (nehrđajući čelik itd.). Volim integrirani izgled i čini mi se ukrasnijim. U mom mozgu je to baš poput maskiranja tehnologije. Jesam li odrasla da uživam u Emmettovom željenom surround zvuku? Da (ali nemojte mu to reći)! Želim li još uvijek sakriti njegove zvučnike iza zavjesa, košara i knjiga? Bolje vjerujte. Haha! Suvremena tehnologija (i uređaji) izgledaju točno onako kako trebaju – poput tehnologije ili strojeva koji se koriste za kuhanje ili pranje posuđa. Aparat mi se ovdje ili ondje čini uravnoteženijim – dva primjetna aparata u našoj kuhinji su asortiman i espresso aparat. Kad počnete vidjeti više, poput perilice posuđa, asortimana, aparata za kavu, hladnjaka itd. Počinje se osjećati industrijaliziranije … uostalom – ispunjen je modernom tehnologijom koju koristimo i volimo. Ako imate industrijsku estetiku, to može dobro funkcionirati, ali ako više volite tradicionalniju estetiku, tada uređaji spremni za ploču doista mogu pružiti ravnotežu.

Dizajn kuhinje: Uređaji spremni za ploču - roomfortuesday.comČini mi se da imam zilion korisnih kuhinjskih postova i rado ću dodati ovaj na repertoar. U nastavku ću povezati neke druge, u slučaju da vam na pamet padaju kuhinjske stvari …

Korisne objave na blogu resursa:

Objave i otkrivanje kuhinja Objavljeni na blogu:

Kao i uvijek, javite mi ako imate pitanja ili razmišljanja u odjeljku za komentare. Nadam se da ćete svi imati sjajan dan i nadam se da će se ovaj post o uređaju pokazati korisnim!

Mogli biste i voljeti

  • Kako odabrati uređaje koji odgovaraju vašem proračunu - roomfortuesday.com

    Jedna od najtežih odluka prilikom dizajniranja kuhinje je odabir uređaja. Postoji mnoštvo opcija, među kojima možete odabrati toliko poznatih robnih marki i mnoštvo funkcija za …

  • Naša kuhinja godinu dana kasnije - roomfortuesday.com

    Službeno živimo u našoj obnovljenoj kuhinji već cijelu godinu, što je dvostruko više vremena nego što smo proveli u našoj prethodnoj obnovljenoj kuhinji prije preseljenja (ludo!). Ja …

  • Ovo je bila jedna od posljednjih slika koje smo snimili u svom starom domu, dok gledamo u svoju prekrasnu svijetlu kuhinju, spremni za početak ispočetka. Ostavili smo našu nevjerojatnu modernu, čistu, …

  • Naš sljedeći veliki projekt: Kuhinja - roomfortuesday.com

    Ako pratite na Instagramu, saznali ste to jučer, ali uzbuđen sam što službeno najavljujem (ovdje na blogu), naš sljedeći VELIKI projekt …. kuhinja! Neki od vas su pogodili …

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Portland, OR

Već je vrijeme za još jednu objavu na Facebooku! Prošli mjesec primio sam najviše zahtjeva …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *