Home / spavaća soba dekor / Diptyque Baies Candle Dupe: 30 dolara alternativa kultnom omiljenom mirisu

Diptyque Baies Candle Dupe: 30 dolara alternativa kultnom omiljenom mirisu

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Dipqtyqueova kultna omiljena kolekcija mirisnih svijeća u osnovi predstavlja luksuzni miris kuće, a Baies (bobica) jedna je od najprodavanijih vrsta francuske marke. Slučajno je i ja, kao i mnogi drugi, nazivam svojom najdražom svijećom. Uvijek kažem da je miris jedina stvar na koju ću se razmaziti, jer iskreno, on mi je glavni pokretač raspoloženja (zove se aromaterapija uostalom s razlogom.) Ali … .to ne znači da moram platiti kada to apsolutno ne platim imati do. Kao i većina mojih najdražih alternativa mirisima, i ja sam ~ napokon ~ pronašao čvrstu svijeću Diptyque Baies svijeće – i da, i jamanje je od 30 USD.

Baš kao i parfem koji nosim na vratu i zglobovima, i meni je sastav domaćih mirisa jednako važan (pogotovo sada kad moram biti doma doslovno cijelo vrijeme), a šik svijeće slučajno su najlakši način da svom mjestu date svoj vlastiti mirisni potpis u koji ćete se vjerojatno zaljubiti i vi i vaši gosti. Pogledajte, svijeća OG Baies 100 posto vrijedi strme cijene (točnije 68 dolara), ali ako slučajno tražite repliku prikladniju za novčanik, ova je stvar najbliža stvarnoj ponudi koju ćete dobiti pronaći.

Opet, zašto izdvajati novčane iznose na razini Dipptyquea kako biste svojim interijerima dali tračak nebeske Baiesove arome koja Diptyque (vrlo poetično) opisuje kao: „Osjetljiva svježina svježe ubranih bobica crnog ribiza. Nekoliko crnih grozdova još uvijek ima lišće, a zeleni i aromatični miris stapaju se sa živahnim, cvjetnim naglascima ruže. ” U osnovi, miriši na voće ispunjeno nebo na zemlji.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Diptih Baies glupane

Ljubaznošću Diptyquea.

Diptyque Baies / Berries svijeće

Ako ipak želite ostati vjerni pravoj svijeći Baies, ali ne želite luksuznu cijenu, Nordstrom nudi opciju manje veličine (2,4 unce umjesto 6,5) za samo 38 dolara, umjesto 68 dolara.

STILEKSTAR |  Diptih Baies glupane

Ljubaznošću tvrtke Seda France.

Seda Francuska japanska dunja

Kao i mnoga moja istraživanja gluposti, savjetovao sam se s hrđavim Redditorima kako bi mi pomogao pronaći savršenog glupana za Baiesa i Svijeća Seda Francuska u japanskoj dunji bio jednoglasni pobjednik u više niti. Sad kad imam jednog svog, rado potvrđujem da me moji kolege lovci na prevare nisu iznevjerili. Gotovo je spot-on meč.

STILEKSTAR |  Diptih Baies glupane

Ljubaznošću tvrtke Seda France.

Seda Francuska japanska dunja (3 pakiranja)

Ako želite višekratnike premium Baies gluposti, ovaj paket mini svijeća dostupan je i ispod 20 USD. Također, i ja uživam u tome kao i Diptyque, Pakiranje tvrtke Seda France izuzetno je sofisticirano.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Kako započeti ulaganje ako godišnje zaradite manje od 40.000 USD

2015. godine, službenik benzinske pumpe u Vermontu preminuo je u 92. godini. Njegovo ime je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *