Home / spavaća soba dekor / Dior Rosy Glow Blush pregled: je li TikTok virusni proizvod s hiperom?

Dior Rosy Glow Blush pregled: je li TikTok virusni proizvod s hiperom?

Ne mogu se sjetiti proizvoda koji je proteklih godinu dana toliko puhnuo kao rumenilo, dijelom zahvaljujući TikTok-u. Ljudi počinju favorizirati ultra-ružičasti sjaj s rumenilom u odnosu na prethodno trendovski izgled konture i isticanja. Pa kad sam vidio kako se jedno luksuzno rumenilo pojavljuje po cijelom mom FYP-u, znao sam da to moram učiniti Dior Rosy Glow Blush recenzija. Ono što me najviše privuklo proizvodu bila je njegova svijetloružičasta nijansa koja se zapravo prilagođava bilo kojem tonu kože. Računaj na mene.

Dior Beauty’s Backstage ružičasto sjajno rumenilo također dolazi u svijetlim koraljima, ali ovih sam dana posve roza. Sadrži ono što marka naziva tehnologija “Color Reviver” koja reagira na razinu vlage kože za prilagođenu ružičastu boju.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Dior ljepota.

Prvo sam nanijela ostatak šminke. Koristila sam Tarteovu novu i poboljšanu podlogu Amazonian Clay Foundation, Shape Tape Ulta kremasti konturni korektor, Narsovu novu paletu sjenila Summer Solstice (49 USD na Ulta) i MAC-ov novi Love Me Liquid Lipcolour u Laissez-Faire (24 USD na Ulta). (Opsjednuta sam ovom formulom za usne!) Završila sam s nekoliko poteza još jedne TikTok fave: Maybelline’s Sky High maskare (8,98 USD na Amazon).

dior recenzija rumenila

Elizabeth Denton.

Tarteova podloga prilično je pokrivena pa izgledam pomalo poput duha. Jedva sam čekao nanijeti Diorovo rumenilo na jabuke obraza i nosa – aplikaciju koju je TikTok učinio tako poznatom.

dior recenzija rumenila

Elizabeth Denton.

Zaista je savršeni ružičasti sjaj koji je lako graditi, a da ne izgleda previše dramatično. Mislim, pogledajte kako lijepo izgleda na TikToker @rebeccaariv, zajedno s Dior Backstage Glow Face Palette (45 USD na Sephora).

Iako 37 dolara nije jeftino za jedno rumenilo, vidim zašto je toliko popularno. Dior Beauty proizvodi zaista su svestrani. A s jednim rumenilom koje radi na više različitih tonova kože, ovo ga čini prilično sigurnim. Kao što TikTokers kažu, Dior Beauty ružičasto rumenilo u backstageu dobiva 10/10.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *