Home / spavaća soba dekor / Desna mirisna svijeća za stvaranje opuštajuće atmosfere | momooze.com

Desna mirisna svijeća za stvaranje opuštajuće atmosfere | momooze.com

Od svih proizvoda na Internetu, mirisne svijeće su one kojima se posvećuje manje pažnje. Zato je pronalaženje dobrih mirisnih svijeća često dosadan posao, pogotovo ako tražite određenu vrstu mirisnih svijeća.

Dakle, ako namjeravate kupiti mirisne svijeće s „blagdanskim“ mirisom, vjerojatno ćete morati provesti sate. Bit ćete sretni ako nađete dva ili tri proizvoda.

Još je gore što su proizvodi s kojima ćete završiti u najboljem slučaju pristojni. Neki možda nemaju niti blagdanski miris, što vašu pretragu čini besmislenom, što nas dovodi do pitanja: “Koji su najučinkovitiji načini pronalaska pravih blagdanskih mirisnih svijeća?”

Ovaj vodič provest će vas kroz sedam jednostavnih načina traženja mirisnih svijeća. Ali prvo, kako ćete znati da je mirisna svijeća “ona prava” za vaš dom?

Što treba uzeti u obzir kad tražite mirisne svijeće?

Tri su različita čimbenika koja morate uzeti u obzir kada tražite mirisne svijeće. Budući da tražite mirisnu svijeću s mirisom koja vraća uspomene na vaše praznike, miris je najvažniji aspekt.

Primjeri mirisa su opuštajući, romantični, svježi, a za praznike biste trebali potražiti svijeće s “svečanim” mirisom. Svečane svijeće savršene su za kamine i postavke stola i obično imaju mirise đumbira i cimeta.

Ostali čimbenici koji se moraju uzeti u obzir osim mirisa uključuju:

 • Vrijeme izgaranja: Ovaj faktor odgovara koliko dugo će mirisna svijeća emitirati svoj specifičan miris. Vrijeme izgaranja čajnih lampica obično se kreće od 6 do 9 sati, dok svijeće s mirisnim stupovima mogu trajati i do 100 sati.
 • Bacanje mirisa: Mirisne svijeće također imaju određeni raspon do kojeg će dosegnuti miris. Ne postoji točno mjerenje za ovaj aspekt, a bacanje mirisa ili opseg mirisa možete odrediti samo isprobavanjem mirisne svijeće iz prve ruke.

Sad kad imate opću ideju o određivanju može li mirisna svijeća donijeti blagdanski duh, vrijeme je da pronađete najbolje izvore za traženje ovog predmeta.

1Potražite tvorce svijeća

Tvrtke koje proizvode mirisne svijeće nazivaju se tvornicima svijeća. S obzirom na to da su glavni izvor, prirodno je potražiti takvu tvrtku ako planirate kupiti mirisne svijeće, pa kako pronaći dobrog tvorca svijeća. Za početak možete potražiti popularne tvorce svijeća. Nije važno jesu li poznati po blagdanskim mirisnim svijećama. Uz desetke opcija koje možete birati, sigurno će biti proizveden barem jedan mirisni proizvod za svijeće Praznici.

Također postoji šansa da ćete otkriti stranicu posvećenu njihovoj kolekciji mirisnih svijeća. Sjajan primjer je Potjera i čudo, sa stranicama njihovih kolekcija na kojima su prikazani njihovi proizvodi. Također su uključivali sliku, ocjene i cijenu za svaki proizvod, kao i izbornik kako bi gledatelji mogli sortirati proizvode prema imenu, popularnosti itd.

Ali, ako već imate na umu marku, možda marku mirisnih svijeća koje ste nekada kupovali, tada možete posjetiti njihovu web stranicu ako je imaju. Tko zna, možda imaju i stranicu zbirki kako bi vam pretraživanje učinili prikladnijim.

2Koristite mrežne platforme

Jedan od sigurnih načina pronalaska pravih mirisnih svijeća je upotreba tražilica putem ključnih riječi povezanih s mirisnim svijećama.

Ova metoda obično daje bezbroj rezultata, a većina su to članci u različitim formatima. Budući da vam je cilj pronaći određeni proizvod, trebate popise ili recenzije na mirisnim svijećama.

Također je vrijedno napomenuti da osim tražilica, možete otići i izravno na web mjesto koje objavljuje članke vezane uz mirisne svijeće. Velika je šansa da imaju i druge članke sa sličnim sadržajem.

Sjajan primjer ovakve web stranice je ITV.com. To je web mjesto s općim informacijama, ali oni često objavljuju relevantne članke o praznicima.

I na kraju, još jedno mjesto na internetu koje koristi ključne riječi je YouTube. Iako ga korisnici često previde, YouTube je zapravo također tražilica, a po tome je drugi po veličini.

Nakon unosa odgovarajućih ključnih riječi, vidjet ćete videozapise tvrtki koje promoviraju svoj mirisni asortiman svijeća poput https://www.youtube.com/watch?v=CwUmiUUxqWk i videozapisi korisnika YouTubea koji pregledavaju mirisne svijeće.

U usporedbi s drugim tražilicama, gledanje videozapisa na YouTubeu zabavniji je i interaktivniji način prikupljanja podataka, ali pazite da ostanete na tragu.

Jedina mana ove metode je što je teško pronaći mirisne svijeće za blagdane jer je samo nekoliko YouTube kanala zainteresirano za mirisne svijeće.

3Pregledajte web stranice e-trgovine tematskih za odmor

Mnoge internetske trgovine iskorištavaju popularne blagdane poput Nove godine i Božića postavljanjem trgovine pune proizvoda ispunjenih blagdanskim duhom. Na ovaj način donose veću zaradu njihovim trgovinama kako bi njihovo poslovanje išlo dalje.

Primjeri proizvoda koji se prodaju na ovim vrstama web stranica su maramice i kuhinjski pribor, uglavnom predmeti za darivanje. Također postoji ogromna šansa da pronađete mirisne svijeće.

Nažalost, većina ovih web stranica zatvara svoje blagdanske prodavaonice kad praznici završe, iako svoje redovite proizvode drže cijelu godinu. Stoga postoji vjerojatnost da nećete pronaći proizvode povezane s odmorom ako posjetite prekasno ili prerano.

4Istražite digitalna tržišta

Druga mogućnost je pregledavanje digitalnih tržišta. Iako mogu imati na tisuće proizvoda na prodaju, uvijek možete koristiti zgodnu traku za traženje određenih proizvoda poput mirisnih svijeća. A mušterija pogledat će četiri mrežne tržnice prije nego što prijeđe na sljedeću opciju:

 • Amazon: Kao najveće internetsko tržište, Amazon pruža vrhunske usluge kupcima. Većina proizvoda koji se nalaze na ovoj platformi nude se po najnižoj cijeni i često uključuju besplatnu dostavu. Zbog toga su mirisne svijeće puno jeftinije kad se kupuju putem ove platforme. Postoje i pretplatne usluge koje dodatno poboljšavaju praktičnost, poput članstva u Amazon Primeu.
 • eBay: U usporedbi s Amazonom, eBay je manje strog prema prodavačima. Predmete možete prodavati sve dok imate račun. Stoga je lakše pronaći proizvode poput mirisnih svijeća. Jedini je problem što su ti proizvodi uglavnom rabljeni.
 • Walmart: U prošlosti je Walmart marka za robne kuće i hipermarkete. Na jednom prolazu možete pronaći i mirisne svijeće. Sada imaju svoju mrežnu platformu i to je izvrsna alternativa za Amazon. Jedna posebna prednost kupaca je što mogu uživati ​​u povratu novca za svoje kupnje.
 • Etsy: Još jedna izvrsna platforma na tržištu je Etsy, posebno s velikom reputacijom u pogledu kvalitete svoje usluge i proizvoda. Također su dobro poznati po svojoj zadovoljavajućoj korisničkoj usluzi, tako da možete lako dobiti povrat novca ili zamjenu ako vaša mirisna svijeća nema miris koji je obećan.

Najbolji dio prilikom istraživanja digitalnih tržišta je taj što proizvodi koji se nalaze na platformi dolaze od različitih prodavača. Čak i popularne marke stvaraju račun za prodaju putem ovih platformi, tako da možete naletjeti na svog omiljenog tvorca svijeća na ovoj platformi.

Još jedna dobra vijest je da trenutno postoji više od 100 internetskih tržnica. Stoga će pronalazak onoga koji odgovara vašem računu biti komad kolača. Jedini problem bio bi pronaći pravu mirisnu svijeću u stotinama sličnih proizvoda.

5Pogledajte oglase

Nakon dugog traženja mirisnih svijeća, na kraju ćete pronaći oglase za mirisne svijeće, uglavnom zato što tražilice nude oglase na temelju vaših prošlih unosa. Dakle, šanse da oglasi nude isti proizvod koji tražite su velike.

Jao, oglasi često nude proizvode niske kvalitete, pa možda nećete biti zadovoljni mirisnim svijećama. Sa dobre strane, oglasi često nude najbolje ponude vani, tako da ćete proizvode vjerojatno dobiti po najnižoj mogućoj cijeni.

Štoviše, klikanje na oglase obično će vas odvesti na mrežne tržnice poput gore spomenutih. Većina oglasa dolazi iz Alibabe i Amazona. Možete to smatrati prodavačem koji radi vaš posao pružajući vam mirisne svijeće koje želite.

6Pitajte internetske forume

Nakon što prođete kroz prethodne izvore, na kraju ćete dobiti dugački popis proizvoda s mirisnim svijećama. Sada je izazov odrediti koji je najbolji, a koji nije u skladu s vašim standardima. Jedan od načina da brzo završite ovaj zadatak je traženje mrežnih zajednica.

Općenito postoje dva foruma na kojima možete postaviti svoje pitanje o mirisnim svijećama:

 • Reddit: Mnogi korisnici Reddit nazivaju naslovnom stranicom interneta, što ne čudi. Mnogo sadržaja koji ide na Facebook i druge platforme društvenih medija potječe iz Reddita. Upravo iz tog razloga objavljivanje vašeg pitanja na ovom forumu dovest će do mnogih odgovora, što će vam puno olakšati stvari.
 • Quora: Još jedan popularni internetski forum je Quora. Glavna razlika između dvije platforme je u tome što, iako Reddit ima zabavniju atmosferu, korisnici Quore odgovaraju na pitanja i daju mišljenja profesionalnije.

Bez obzira na to gdje objavite svoje pitanje, dobit ćete pronicljive odgovore koji će vas približiti cilju pronalaska pravih mirisnih svijeća.

Nažalost, drugi su forumi specifični za nišu. Neki zadovoljavaju samo studente i učitelje, dok su drugi više o programskim temama, pa nema toliko puno mogućnosti.

7Posjetite svoje lokalne trgovine

Najbolja alternativa digitalnim tržištima prirodno bi bili hipermarketi, trgovine prehrambenih proizvoda i robne kuće. Proizvodi poput mirisnih svijeća često se nalaze na prolazu za uljepšavanje zajedno s kolonjima i parfemima, uglavnom zbog svog mirisa.

Mirisne svijeće možete nabaviti u sljedećim lokalnim trgovinama:

 • Walmart: Baš kao i njihova internetska platforma, Walmart hipermarketi i trgovine također su prilično popularni. Imaju tisuće trgovina širom svijeta, pa postoji velika šansa da je u vašoj blizini lanac Walmart.
 • Kroger: Kao najveća maloprodajna korporacija, Kroger ima izuzetno široku paletu dostupnih proizvoda, od kozmetičkih proizvoda do životnih predmeta poput mirisnih svijeća.
 • Target: Većina trgovina Target ima određeni format trgovine prilagođen lokalnim kupcima. Dakle, što je proizvod popularniji u vašoj zajednici, to ga je lakše dobiti. Ako smatrate da su mirisne svijeće u vašem mjestu norma, Target je izvrsno mjesto za njihovo dobivanje.
 • Tesco: Izvorno, Tesco nudi samo odjeću i proizvode za kućanstvo, ali njihovi su proizvodi postali raznolikiji kako su postajali popularniji. Ipak, na prolazu njihovih predmeta za kućanstvo pronaći ćete mnogo sjajnih proizvoda, uključujući mirisne svijeće.

Imajte na umu da većina svijeća koje se prodaju u tim trgovinama dolaze od popularnih marki. Dakle, ako vaša omiljena marka nije dobro poznata, mirisne svijeće od njih vjerojatno nećete pronaći u lokalnim trgovinama.

Vodič za upotrebu mirisnih svijeća

Do sada ste vjerojatno već pronašli prave mirisne svijeće koje donose blagdanski duh. Jedino što vam je sada preostalo je kupiti ga i iskoristiti za oživljavanje uspomena s ljetovanja tijekom druženja u vašem domu. Ipak, pri upotrebi mirisnih svijeća obavezno slijedite donje savjete:

 • Izbjegavajte stavljati svijeće u blizini zapaljivih predmeta poput tkanine i papira.
 • Provjerite je li cijela površina svijeće izgorjela prije varenja.
 • Stavite pladanj ili tanjur otporan na toplinu ispod svijeće.
 • Redovito režite fitilje mirisnih svijeća kako biste uklonili opečene dijelove.
 • Mirisne svijeće ne bi trebale proizvoditi dim. Kad se dogodi, puhnite u svijeću i izrežite fitilje. Tek tada će biti sigurno ponovno upaliti svijeću
 • Svaka nakon četiri sata, zapušite vatru i upalite svijeću.

Završavati

Uz pravi izvor lako možete pronaći prave mirisne svijeće. Svakako, to može potrajati, a sa svim tim izvorima možda ćete imati problema s odabirom najboljeg. Uzmite si vremena za usporedbu svojih mogućnosti kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolji izbor za bilo koju svrhu koja vam je potrebna. Ako mudro odaberete, naći ćete se kako sjedite na svom kauču u sobi ispunjenoj mirisima fešte i blagdanskog duha.

About admin

Check Also

Retin-A nasuprot Differinu: Najbolje liječenje retinolom bez recepta

Da je vrsta tretmana za njegu kože čudo u bočici stvarno postojala, vjerojatno bismo je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *