Home / spavaća soba dekor / Dečko Dua Lipe 2021: Anwar Hadid, s kime se Dua Lipa sada sastaje?

Dečko Dua Lipe 2021: Anwar Hadid, s kime se Dua Lipa sada sastaje?

Kao jednu od najuspješnijih pop zvijezda na svijetu, obožavatelje je oduvijek zanimao dečko Dua Lipe i s kim je izlazila. Lipa, koja je iz Londona, na glazbenu scenu stupila je u kolovozu 2015. godine svojim debitantskim singlom “New Love”. Nastavila je s izdavanjem pjesama poput “Be the One” i “Blow Your Mind (Mwah)” prije svog prvog singla broj jedan u Ujedinjenom Kraljevstvu, “New Rules”, u srpnju 2017. godine.

Nakon toga, Lipina karijera nastavila je rasti hitovima poput “IDGAF” i “One Kiss” s Calvinom Harrisom. ” U ožujku 2020. Lipa je izdala svoj drugi album, Buduća nostalgija, na kojem su se nalazile pjesme s vrhovima ljestvica poput “Ne počinji sada”, “Fizički” i “Slomi mi srce”. Lipa, koja je osvojila Grammyja za najboljeg novog umjetnika 2019. godine, također je bila nominirana u kategoriji albuma godine za Buduća nostalgija na Grammyju 2021. godine.

S toliko učinjenog u tako malo vremena, teško je povjerovati da je Lipa pronašla ljubav usred svog svog uspjeha. U intervjuu za Elle UK 2018. Lipa je otvorila pitanje zašto je uvijek bila romantična. “Tako sam čvrsto vjernik ljubavi. Za to krivim svoje roditelje jer imaju stvarno dobar odnos i mislim da su mi postavili visoke standarde ”, rekla je tada. „Život je prekratak da ne bismo rekli„ volim te “. Koliko god si govorila da ne žurim sa stvarima ili budem oprezna da prebrzo kažem ‘volim te’, a da zapravo ne znam ima li neke veze u vezi, mislim da je zaista važno ići s crijevima. “

Ipak, iako je uvijek bila romantična, Lipa ne gleda s vremena na vrijeme kad je bila slobodna. “Kad sam slobodna, na kraju imam toliko više vremena za puno drugih stvari”, rekla je. “Mislim da toliko više naučiš o sebi kad si potpuno sam i nemaš nikoga kome bi mogao potražiti pomoć za određene stvari. Naučiš se oslanjati na sebe na drugačiji način. “

Pa, tko je dečko Dua Lipe i s kim je hodala u prošlosti? Pred nama je pogled na Lipinu povijest izlaska, od brata Hadid do njene prve veze s javnošću.

Anwar Hadid (2019. – danas)

Slika: Xavier Collin / Image Press Agency / Sipa USA.

Dua i Anwar počeli su hodati u lipnju 2019. nakon što su se “Ne započinjite sada” razdvojili od njezina dugogodišnjeg dečka Isaaca Carewa. Prema TMZ, Anwarova sestra Gigi Hadid, koja je prijateljica s Dua, predstavila ih je nakon što joj je Anwar rekao da je obožavatelj glazbe „Physical“ pjevača. Web stranica izvijestila je u srpnju 2019. da je Anwar pitala Dua za datum nakon njezina prekida u lipnju. Nakon što je datum dobro prošao, Anwar je kasnije tog mjeseca pozvao Dua na svoj 20. rođendan i proveo nekoliko dana s njim u Los Angelesu prije nego što je odletio natrag u London, gdje je tada živjela.

Njih su dvoje prvi put zajedno fotografirani na britanskom glazbenom festivalu Summer Time Hyde Park u Londonu u srpnju 2019. godine, gdje su viđeni kako se ljube. Prema TMZ-u, Dua i Anwar povezali su se s ljubavlju prema glazbi kad su tek počeli izlaziti. (Anwar je objavio svoj EP Izbjeljivač u 2020.)

U intervjuu za Britanski Vogue u veljači 2021. Dua je otvorila svoju vezu s Anwarom i zašto je par u stvarnom životu “prilično privatan” unatoč njihovoj javnoj aferi na društvenim mrežama. “Imamo sva ta nevjerojatna sjećanja i iskustva, a ako postoji nešto što želimo podijeliti zajedno, onda je to zabavno”, rekla je. “Ali istodobno smo prilično privatni – pokazat ćemo vam samo onoliko koliko želimo da vidite.”

Nastavila je, “To je malo davanja i uzimanja, pokušavajući pronaći pravi balans da budem tako uzbuđena i zaljubljena i želim to podijeliti s ljudima oko sebe, ali istovremeno ne želeći staviti previše Tamo vani. Želim biti sposoban biti samo sretan u ovoj vezi, a da nemam tuđa mišljenja. “

Isaac Carew (2013. – 2019.)

Isaac Carew, Dua Lipa

Slika: KGC-146 / STAR MAX / IPx.

Dua i Isaac, model i kuhar, zabavljali su se od 2013. do 2019. Dvoje su se prvi put podijelili početkom 2017. godine, kada je Dua nastavila izlaziti s LANY pjevačem Paulom Kleinom. Međutim, u siječnju 2018. Dua je prekinula s Paulom i ponovno se spojila s Isaacom. Njih su dvoje hodali još godinu dana prije nego što su prekinuli vezu u lipnju 2019. “Dua i Isaac doista su se borili da se vide otkako su se okupili”, rekao je izvor Sunce u to vrijeme. “Htjeli su učiniti da neke stvari funkcioniraju i među njima su neko vrijeme bile izvrsne stvari, ali ona postaje sve zauzetija.”

Upućeni je nastavio: “Priprema se za izdavanje nove glazbe, a u posljednje tri godine u osnovi non-stop nastupa širom svijeta, pa je bilo teško. Bila je to teška odluka, ali u konačnici nisu uspjeli učiniti sve da funkcioniraju. “

Njihov prekid dogodio se nakon glasina da je Isaac prevario Dua nakon što je viđen s drugom ženom u londonskom noćnom klubu GAY 2018. godine, prema Sunce. Glasine o varanju nikada nisu potvrđene, međutim, obožavatelji vjeruju da Dua i Isaac nisu bili zajedno u vrijeme viđenja noćnog kluba.

Paul Klein (2017.-2018.)

Paul Klein

Slika: MPI04 / MediaPunch / IPX.

Između prekida s Isaacom, Dua je hodala s pjevačem LANY-a, Paulom Kleinom. Prema Sunce, njih dvoje upoznali su se na Britanskom ljetnom festivalu u Hyde Parku u srpnju 2017. godine, pa čak i proveli zajedno Božić u Londonu u prosincu. Međutim, do siječnja 2018., The Sun je izvijestio da je Dua prekinula s Paulom kako bi se ponovno okupila sa svojim bivšim Isaacom. “Dua i Paul su se stvarno dobro zabavili, ali stvari jednostavno nisu išle”, rekao je tada izvor. “Ipak je vrlo pozitivna u vezi sa situacijom i svoje emocije ulijeva u svoj novi album koji je napisala na Jamajci i Los Angelesu.

Upućeni je nastavio: „Prekid je vratio uspomene na Isaaca, s kojim se rastala ovog puta prošle godine. Ponovno mu šalje poruke, ali posljednjih je tjedana bila izvan zemlje, tako da se nisu vidjeli. “

2018. LANY su objavili svoj album, Noći Malibua, za koju mnogi vjeruju da je riječ o Paulovoj vezi s Duom. U intervjuu za SCMP 2020. godine, Dua je otkrila da nije slušala pjesme svog bivšeg dečka. “Nisam to stvarno čula”, rekla je.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *