Home / spavaća soba dekor / Dečko Belle Hadid 2021: Tko je Marc Kalman?

Dečko Belle Hadid 2021: Tko je Marc Kalman?

Svi žele znati tko je dečko Belle Hadid, posebno nakon što se pojavilo da manekenka suptilno debitira o njihovoj romansi na društvenim mrežama. Očito imamo sve mogućnosti.

Ali prvo, u slučaju da ste je propustili: Bella je vezu naizgled potvrdila u četvrtak, 8. srpnja, kada je odlučila podijeliti rijetku fotografiju sebe i svog novog ljepotana na Instagramu. Fotografija je bila posljednja slika uvrštena u seriju snimaka iz njezinog boravka u Francuskoj tijekom Pariškog tjedna mode 2021. godine, a na njoj su obožavatelji mogli vidjeti Bellu kako zagrljava svog novog dečka, Marca Kalmana. “Vrijeme mog života”, napisala je naslov “Zdrav, radan i voljen”. Ništa bolje od toga nije!

Ipak, sve ovo postavlja pitanje: Tko je Marc Kalman? Za sve što znamo o novom dečku Belle Hadid – uključujući njegov posao, te kada i kako su se upoznali – samo nastavite čitati u nastavku!

Kada su Bella Hadid i Marc Kalman počeli izlaziti?

Iako su Bella i Marc postali službenici IG-a u srpnju 2021. godine, par je prvi put pokrenuo glasine o izlascima u ožujku nakon što je trač-račun Instagram slavnih Deux Moi podijelio anonimni savjet tvrdeći da model hoda s nekim novim. Obožavatelji su konačno saznali ime tajnovitog čovjeka u lipnju, kada Daily Mail podijelila videozapis na kojem Bella i njezin “glasina o kojem se priča” skupljaju ručak u New Yorku.

Veza Belle i Marca dolazi dvije godine nakon što se manekenka odvojila od svog, ponovno, dečka The Weeknda. Bella i The Weeknd (pravim imenom Abel Tesfaye) počeli su izlaziti 2015. godine, a vezu su zauvijek prekinuli u kolovozu 2019. godine.

Kako su se upoznali Bella Hadid i Marc Kalman?

Vjerojatno su se Bella i Marc upoznali preko zajedničkih prijatelja. Prema njegovu web stranicu, Marc ima dugu povijest suradnje s Travisom Scottom – poznatim kao dečko Kylie Jenner i tatica. I kao što mnogi ljubitelji Belle znaju, model je super blizak prijatelj s Kylienom sestrom Kendall. Dakle, moguće je da je par predstavljen putem ove KarJenner veze!

Tko je Marc Kalman?

Marc je umjetnički direktor koji ima iskustvo rada u modnoj i glazbenoj industriji. Kao što je već spomenuto, Marc je u prošlosti surađivao s Travisom Scottom, dizajnirajući umjetničku obradu albuma repera uz pomoć umjetnika Coreya Damona Blacka. Marc je također radio na projektima brendiranja za Milk Studio i dizajniranju logotipa za odjeću marke A Bathing Ape. U prošlosti je Marc čak služio kao modni asistent za New York Times i T Magazine, prema njegovom web mjestu.

About admin

Check Also

Kako besplatno gledati ‘Krstarenje džunglom’ 2021. na mreži: streaming Disney Plus filma

Oni koji traže još jednu ljetnu uspješnicu prikladnu za obitelj možda će htjeti znati postoji …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *