Home / spavaća soba dekor / Da li se Kim Kardashian zabavlja s Van Jonesom usred Kanyea, Irine Shayk Romance?

Da li se Kim Kardashian zabavlja s Van Jonesom usred Kanyea, Irine Shayk Romance?

S obzirom na to da se njezin bivši suprug Kanye West navodno sada zabavlja s Irinom Shayk, mnogi se pitaju je li i Kim krenula dalje. Konkretno, neki obožavatelji pitaju, izlazi li Kim Kardashian s Van Jonesom? Pa, možda je prerano za reći – ali izvori kažu da Kanyeova najnovija ljubav “olakšava” Kim da nađe vlastiti izviždak.

“Kim nekako osjeća olakšanje što Kanye počinje izlaziti”, izvor blizak U korak s Kardashiancima zvijezda rekla HollywoodLife u izvješću objavljenom u petak, 11. lipnja. “Ona ne želi [them] biti u zavadi i ako bi se brinula ili žalila da se zabavlja, to bi se samo okrenulo na nju kad počne raditi isto “, nastavio je izvor, napominjući da je Kim (40)” cool kad Kanye krene dalje kao mogao bi biti. Sve je u procesu i ona prolazi kroz sve emocionalne trenutke svega toga. “

Vijest o Kiminoj reakciji dolazi samo nekoliko dana nakon što su Kanye i Irina potaknule nagađanja o izlascima kad su fotografirani kako u utorak, 8. lipnja, zajedno provode 44. rođendan repera. Fotografije objavio Daily Mail u srijedu, 9. lipnja, prikazujte par na odmoru i pogledajte u osmijeh dok su obilazili privatni vinograd na jugu Francuske. Izvori su kasnije potvrdili da su Yeezy dizajner i model (35) bili “100% romantično zajedno”, prema TMZ.

Još jedan insajder koji je razgovarao za HollywoodLife dodaje da Kim samo “želi da Kanye bude sretan”, jer “ona ga nema namjeru zadržavati u vezi.” Osnivač SKIMS-a navodno je znao za novu vezu njezinog bivšeg supruga: “Svjesna je da je viđen kako provodi vrijeme s Irinom i s njom je potpuno u redu”, rekao je izvor. “Ima svaku namjeru kloniti se Kanyeova osobnog života. Ako to na bilo koji način uključuje njezinu djecu, to će biti drugačije, ali što se tiče njega koji se zabavlja i zabavlja u svoje vrijeme, ona je za to. “

Unutarnji je nastavio, “S njezine strane nema ljubomore, a ako ćemo iskreno, ako je sretno krenuo, olakšat će joj i ponovni izlazak, pa je ovo dobra stvar.”

Ovo nije prvi put da izvori spominju kako je Kim otvorena za Kanyea da tako brzo krene dalje. Istog dana Kanye je viđen s Irinom u Francuskoj, rekao je insajder Sunce da se osnivač KKW Beauty zapravo nadao da će Kanye prije nje uroniti u bazen za druženje. “To je zeznuta situacija – mislim da se Kim nada da je Kanye prvi. Ona mora znati kako će reagirati na njezino zabavljanje ”, objasnio je izvor. “Također je vrlo svjesna da ona s kim je sljedeća mora biti prava osoba”, dodali su, napominjući kako se Kim iskreno “boji kako će Kanye reagirati s onim s kim se zabavlja”.

Može li to biti zato što je već povezana s osobom sa kojom želi sljedeće ići? Početkom 2021. godine govorilo se da se Kim zabavlja s voditeljem CNN-a Van Jonesom nakon razvoda od Kanyea. Dok izvori za Daily Mail tvrdili su da su za sada samo prijatelji, neki vjeruju da su započeli romantičnu vezu dok su zajedno radili u Vaninoj kaznenopravnoj organizaciji # cut50, u kojoj Kim trenutno provodi naukovanje kao dio svojih napora da postane odvjetnica.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *