Home / uređenje dnevnog boravka / Colleen Rothschild BOGO 50% popusta

Colleen Rothschild BOGO 50% popusta

Tako sam uzbuđena što mogu podijeliti Colleen Rothschild BOGO 50% popusta! Kupite jedan i ostvarite popust od 50% za cijelu web lokaciju s kodom LUCKY50. CR koristim otkad sam trudna s Harper i stvarno volim njezine proizvode. Vrlo sam posebna kada je u pitanju njega kože – miris, tekstura, ljepljivost sve to utječe na to hoću li proizvode koristiti iznova i iznova. Čitajte dalje da biste čuli više o mojim favoritima.

Ulje za lice N9 – Ovo je bilo jedno od prvih ulja za lice koje sam isprobala i još uvijek mi je jedno od najdražih! Hrani kožu, bez da se osjeća super teškom i masnom. Trebam svu vlagu na koži, a ulja i vitamini zaista poboljšavaju kožnu barijeru protiv vlage.

Kompleks za liječenje vitamina C – Vitamin C toliko mi je promijenio kožu i ovaj jako dobro djeluje. Ovaj tretman brani od stresnih faktora iz okoliša – mislite na onečišćenje, stres i sunce, a istovremeno stimulira kolagen i čini kožu ravnomjernijom i blistavijom. Toplo preporučujem ovaj vitamin C!

Krema za ekstremni oporavak – Ova noćna krema djeluje TAKO nevjerojatno i savršena je poslastica za nanošenje neposredno prije spavanja. Hidratizira i upija u kožu, a da se ne osjeća teško i masno. Ima nevjerojatnu hidrataciju i stvarno pomaže u finim linijama.

Noćno ulje Retinol Suprese – Vrlo sam nov u retinolu (možete li vjerovati? !!) i koristim ga tek nekoliko tjedana. Izvjestit ću, ali zasad mi se sviđa! Osjeća se isto kao gore navedeno ulje za lice N9 s dodatnim blagodatima. Na desnom obrazu imam neke tamne mrlje koje ću pripaziti dok ovo koristim.

Pojašnjavajuća detoksikacijska maska ​​iz Discovery Travel Collection – Ne radim tonu maski, ali ova je došla u putničkom kompletu i mislila sam da ću probati. Ova maska ​​stvarno dobro obavlja svoj posao uklanjajući zaglavljenu nečistoću s vaše kože. Moja koža se osjećala TAKO čistom nakon skidanja ovog.

Svakako provjerite sve proizvode tvrtke Colleen Rothschild ovdje!


NAKUPITE POST

Posebno hvala Colleen Rothschild za partnerstvo na ovom postu.

About admin

Check Also

Shopbop prodaja: Sve u mom ormaru na akciji

Sretan ponedjeljak! Danas udarci Shopbopova rasprodaja stilskih događaja! Ostvarite do 25% popusta na narudžbu – …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *