Home / spavaća soba dekor / Chrissy Teigen Inauguracija Look 2021: Gucci hulahopke i hrabri kaputi

Chrissy Teigen Inauguracija Look 2021: Gucci hulahopke i hrabri kaputi

Jutrošnja inauguracija naučila nas je da se moda, koja je uvijek politička, uistinu vratila u Bijelu kuću. Nema dovoljno jakih riječi o tome koliko su svi izgledali sjajno, od 46. predsjednika Joea Bidena i potpredsjednice Kamale Harris, preko sve njihove djece i unuka i nećakinja, do Obame i Clintona. Posebni gosti trebali su biti u koraku i rekli bismo da je inauguracijski izgled Chrissy Teigen dokazao da je dorasla zadatku.

Cijeli dan Teigen “izvještava” ono što je vidjela s prozora u svom hotelu čekajući negativni Covid-19 test prije odlaska. Jednom kad ju je dobila, vidjeli smo kako joj se inauguracija prikriva u stilu Monice Rose. Podijelila je brzi udarac svojih Gucci tajica, koje iako nisu tople, definitivno su šik. Tajice je uparila s krem ​​kaputom i crnim čizmama. Ako kupujete hucci hulahopke poput mene, crna je rasprodana, ali postoji bež par cool 310 dolara. Eek.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Za jedan dan preslatkog turističkog trenutka s obitelji, Teigen se presvukla u prekrasan crveni kaput i crvene štikle s remenom. Frizerka Irinel de León dala je svom lobu savršene valove na plaži, dok je šminkerica Kristine Studden nanijela odgovarajuću crvenu usnu. To je klasični šik s domoljubnom atmosferom.

Teigen se nije sramila koliko je sretna što je s obitelji bila na tako povijesnom događaju. Također je otkrila kako je njezina prisebnost trenutak učinila još boljim. “Istrčali smo magarce stubama za ovaj metak”, napisala je Cvrkut. “Nevjerojatno biti ovdje. otrijezniti. Znam da je to čudno, ali to mi je kao … drugačiji svijet. sve je novo i bolje. vrlo sretan. najsretniji jako sretni. “

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

10 savjeta za uštedu na iznajmljivanju automobila u inozemstvu

Planirate li sljedeći odmor u nekoj inozemnoj zemlji? Ako da, možda tražite ponude najma automobila …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *