Home / kućni dekor / Chelsea Throwbacks – From the Moors To The Sea 2014

Chelsea Throwbacks – From the Moors To The Sea 2014

Ovotjedna oda Chelsea Flower Showu dolazi u obliku Kate koja razmišlja o svom vrtu 2014. s Alanom Titchmarshom. Kate razgovara o gradnji, svaka gradnja vrta u Chelseaju jednako je pamtljiva kao i gotov članak, čini se da svaka od njih ima svoju osobnost, uglavnom ovisno o vremenu i o tome tko je pomagao u gradnji na mjestu. Kate također dijeli neke od lekcija koje ju je naučio ovaj vrt i neke oduzimaju savjete za vrtlare kod kuće.

Ovogodišnji vrt bio je malo drugačiji od onog prethodnih godina. Oduševilo me je što me RHS zamolio da surađujem s Alanom Titchmarshom na dizajniranju vrta posebno za proslavu 50 godina Britanije u Bloomu i Alanovih 50 godina hortikulture, a kao izložba RHS-a ne bi bilo za ocjenjivanje, što je bilo prilično olakšanje jer smo imali vrlo ograničeno vrijeme za sastavljanje vrta od koncepta do završetka.

Alan je vrt naslovio “Moors to the Sea” kako bi utjelovio svoje jorkširske korijene i ljubav prema jedrenju, a sadržavao bi gornji dio močvare sa divljim travnjakom i cvijećem, domaćom živicom, drvećem borova i breza povezanim lagano vijugavim potokom s donji obalni dio gdje je priroda pripitomljena da stvori privatno utočište i da je parcela to dopuštala, jedrilica bi bila privezana uz Alanovu kolibu za pisanje, klimanje glavom još jednom od njegovih šešira kao uspješnom autoru. Palme i veliki grmovi pružali su privatnost i sklonište podzemnoj paleti nježnih biljaka koje bi uspijevale u blagom obalnom okruženju.

About admin

Check Also

Dizajn očnih treninga: 104

oblikovati : leanne ford Naša prva ženska dizajnerica i jedna od mojih osobnih favorita, kojoj …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *