Home / spavaća soba dekor / Celebs reagiraju na rečenicu Dereka Chauvina za Ubojstvo Georgea Floyda

Celebs reagiraju na rečenicu Dereka Chauvina za Ubojstvo Georgea Floyda

Govoreći. Celebs je reagirao na presudu Dereku Chauvinu za ubojstvo Georgea Floyda nedugo nakon što je objavljena u petak, 25. lipnja – i mnogi se nisu suzdržali kada je trebalo podijeliti svoje iskrene misli.

Zvijezde poput Ava DuVernay, George Takei, Cher i mnogi drugi pojavili su se na društvenim mrežama kako bi izrazili osjećaje olakšanja i razočaranja nakon izricanja presude. Chauvin, bivši policajac iz Minneapolisa koji je ubio Georgea Floyda u svibnju 2020. godine, osuđen je na 22 godine i šest mjeseci zatvora. Ova je rečenica bila lakša od onoga što su predložili tužitelji, jer su tražili kaznu od 30 godina. Chauvinova je obrana, s druge strane, zatražila da mu se stavi na uvjetnu kaznu ili da se izrekne kraća kazna.

Chauvinovu kaznu izrekao je sudac Peter Cahill, koji je u dopisu napisao da bivši policajac, “umjesto da progoni [Minneapolis Police Department] misije, obratio se gospodinu Floydu bez poštovanja i uskratio mu dostojanstvo svim ljudima. ” Cahillova odluka donijela je nešto više od dva mjeseca nakon što je Chauvina proglasio krivim za nenamjerno ubojstvo drugog stupnja, ubojstvo trećeg stupnja i ubojstvo drugog stupnja na suđenju Georgeu Floydu.

Na Twitteru je redateljica Ava DuVernay brzo odmjerila Chauvinovu presudu. “Derek Chauvin je ubojica”, napisao je u petak 48-godišnji redatelj. “Ubojica koji je gledao kako se više ljudi zalaže za život čovjeka kojeg je usred bijela dana ubio. Ubojica koji je svu težinu svog tijela stavio na vrat drugog čovjeka i osjetio kako mu život odlazi. “

Uoči Cahillove odluke, glumac George Takei također je podijelio nade u Chauvinovu presudu: “Želim 40 godina Chauvinu”, 84-godišnjak Zvjezdane staze počeo je stipsa. “Obitelj Georgea Floyda već im je izrečena doživotna kazna kad ga je Chauvin ubio.” Književnica Roxane Gay ponovila je Takei u njenom tweetu, sugerirajući da Chauvinova rečenica nije dovoljna. “Moj Bože. 270 mjeseci zatvora za Dereka Chauvina, nikada više ne može posjedovati vatreno oružje, po oslobađanju se mora registrirati kao grabežljiv počinitelj ”, Loša feministica autor je napisao, međutim, napominjući da je “George Floyd još uvijek mrtav.”

“To je samo konfliktni emocionalni odgovor jer je rijetko da policajac dobije takvu vrstu kazne, ali ne znam postoji li zadovoljavajuća ili prihvatljiva kazna za ovu vrstu kaznenog djela”, zaključila je.

U međuvremenu, pop zvijezda Cher odmjerila je izjavu Chauvinove majke Carolyn Pawlenty, koja je osudjenog ubojicu nazivala “tihim, promišljenim, časnim i nesebičnim čovjekom”.

“Shvatite da Chauvinova mama ne želi da njezin sin 2 nestane, ali MAMA GEORGEA FLOYDA NEĆE” NIKADA “VIŠE VIDJETI SINA”, napisala je Cher. “Chauvinov odvjetnik rekao je” Da barem nije otišao 2 raditi taj dan, odgovorio je na taj poziv. ” KAŽEM “AKO SAMO 9 minuta nije stavio svoju težinu na Georgijev vrat. Imao je 9 minuta i zaustavio se.”

Nastavite čitati da biste saznali više reakcija slavnih na Chauvinovu presudu u nastavku.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *