Home / spavaća soba dekor / Carey Mulligan Neto vrijednost 2021: Plaća ‘Obećavajuća mlada žena’

Carey Mulligan Neto vrijednost 2021: Plaća ‘Obećavajuća mlada žena’

Obećavajuća mlada žena obožavatelji se možda pitaju koliko vrijedi Carey Mulligan nakon što je glumila u filmu koji je režirala kolegica iz engleske glumice i scenaristica Emerald Fennell. Pa, recimo samo da što se tiče neto vrijednosti slavnih, Carey Mulligan definitivno jest obećavajući.

U detalje ćemo ući u detalje neto vrijednosti i zarade Carey Mulligan od njezinih filmova, ali prvo, evo kratkog pregleda njene dosadašnje karijere. Mnogo prije nego što je nominirana za najbolju glumicu na Oscarima 2021. za ulogu u Obećavajuća mlada žena, Mulligan je započela svoju djelatnost u sličnom ženskom filmu: Ponos i predrasude iz 2005., adaptiran prema istoimenom romanu Jane Austen.

Od tada je Mulligan glumila u desecima filmskih i televizijskih programa – kako u SAD-u, tako i u svojoj matičnoj zemlji Engleskoj – usput skupljajući gomile nagrada i nominacija. Oh, i hrpe tijesta, naravno! U nastavku čitajte sve što znamo o neto vrijednosti Carey Mulligan 2021. godine.

Koliko su zaradili filmovi Carey Mulligan?

Mulligan je tijekom desetljeća duge karijere glumila u pregršt kino blagajna Obećavajuća mlada žena se ne razlikuje – čak i sa svojim ograničenim kazališnim nizom. Od svog kazališnog izdanja u prosincu 2020, Obećavajuća mlada žena je u Sjedinjenim Državama i Kanadi zaradio 6,3 milijuna američkih dolara, a na ostalim teritorijima 6,2 milijuna američkih dolara, što je ukupno 12,5 milijuna američkih dolara, Blagajna Mojo. Međutim, ovaj broj blijedi u usporedbi s nekim Mulliganovim filmovima s najvećom zaradom. Tu spadaju Veliki Gatsby, koji je donio nevjerojatnih 353,6 milijuna američkih dolara svjetskog prihoda i prethodno spomenuto Ponos i predrasude, sa 126,5 milijuna američkih dolara svjetske zarade.

Što neto vrijedi Carey Mulligan?

Carey Mulligan ima neto vrijednost 2021. godine, prema procjenama, 16 milijuna dolara Neto vrijednost slavnih.

93. dodjela Oscara emitira se u nedjelju, 25. travnja, u 20:00 ET na ABC-u. Evo kako ga možete besplatno gledati.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

Kokošinjac ili vege zakrpa? Ideje za samodostatnost |

Vrtlarenje i uzgoj peradi nisu trend već način preživljavanja. Obiteljima koje posjeduju okolno zemljište na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *