Home / spavaća soba dekor / Carey Mulligan Neto vrijednost 2021: Plaća ‘Obećavajuća mlada žena’

Carey Mulligan Neto vrijednost 2021: Plaća ‘Obećavajuća mlada žena’

Obećavajuća mlada žena obožavatelji se možda pitaju koliko vrijedi Carey Mulligan nakon što je glumila u filmu koji je režirala kolegica iz engleske glumice i scenaristica Emerald Fennell. Pa, recimo samo da što se tiče neto vrijednosti slavnih, Carey Mulligan definitivno jest obećavajući.

U detalje ćemo ući u detalje neto vrijednosti i zarade Carey Mulligan od njezinih filmova, ali prvo, evo kratkog pregleda njene dosadašnje karijere. Mnogo prije nego što je nominirana za najbolju glumicu na Oscarima 2021. za ulogu u Obećavajuća mlada žena, Mulligan je započela svoju djelatnost u sličnom ženskom filmu: Ponos i predrasude iz 2005., adaptiran prema istoimenom romanu Jane Austen.

Od tada je Mulligan glumila u desecima filmskih i televizijskih programa – kako u SAD-u, tako i u svojoj matičnoj zemlji Engleskoj – usput skupljajući gomile nagrada i nominacija. Oh, i hrpe tijesta, naravno! U nastavku čitajte sve što znamo o neto vrijednosti Carey Mulligan 2021. godine.

Koliko su zaradili filmovi Carey Mulligan?

Mulligan je tijekom desetljeća duge karijere glumila u pregršt kino blagajna Obećavajuća mlada žena se ne razlikuje – čak i sa svojim ograničenim kazališnim nizom. Od svog kazališnog izdanja u prosincu 2020, Obećavajuća mlada žena je u Sjedinjenim Državama i Kanadi zaradio 6,3 milijuna američkih dolara, a na ostalim teritorijima 6,2 milijuna američkih dolara, što je ukupno 12,5 milijuna američkih dolara, Blagajna Mojo. Međutim, ovaj broj blijedi u usporedbi s nekim Mulliganovim filmovima s najvećom zaradom. Tu spadaju Veliki Gatsby, koji je donio nevjerojatnih 353,6 milijuna američkih dolara svjetskog prihoda i prethodno spomenuto Ponos i predrasude, sa 126,5 milijuna američkih dolara svjetske zarade.

Što neto vrijedi Carey Mulligan?

Carey Mulligan ima neto vrijednost 2021. godine, prema procjenama, 16 milijuna dolara Neto vrijednost slavnih.

93. dodjela Oscara emitira se u nedjelju, 25. travnja, u 20:00 ET na ABC-u. Evo kako ga možete besplatno gledati.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

Savjeti za najbolje pakiranje za selidbu

Premještanje kuće je uzbudljivo, ali nitko se tome ne raduje jer je to također stresan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *