Home / spavaća soba dekor / Britney Spears Neto vrijednost 2021: Konzervacija, tata Jamie Spears,

Britney Spears Neto vrijednost 2021: Konzervacija, tata Jamie Spears,

Što neto vrijedi Britney Spears? To je pitanje koje se postavlja godinama otkako je za njezino imanje 2008. stvorena konzervatorska kuća. Sada, usred drame s ocem i pokreta #FreeBritney, sve više obožavatelja ima pitanja o tome koliko pop zvijezda vrijedi i zašto i dalje nema kontrolu nad vlastitim prihodima.

Britney je postala poznato ime u glazbenom svijetu 1998. kada je debitirala sa svojim prvim singlom “… Baby One More Time” sa 16 godina. Pjesma je izbila na prvo mjesto Billboardove ljestvice, a nije prošlo puno vremena prije nego što je Britney okrunjena za novu princezu popa. U deset godina nakon svog debija, Britney je postigla uspjeh s pjesmama poput “Toxic” i “Oop! … I Did It Again”. Osvojila je Grammy i bila je jedna od poznatih svjetskih pop zvijezda u to vrijeme. Tada se sve promijenilo 2007. Šest mjeseci nakon što je finalizirala razvod od tadašnjeg supruga Kevina Federlinea (s kojim dijeli dva sina, Seana i Jaydena), Britney je primljena u centar za rehabilitaciju od droga. Sutradan je fotografirana kako brije glavu električnim škarama i primljena u nekoliko drugih ustanova za liječenje.

U siječnju 2008. Britney je hospitalizirana nakon što joj je policija stigla kući i tvrdila da je bila pod utjecajem neidentificirane supstance. Federline je dobila jedinstveno skrbništvo nad djecom, a kasnije je primljena na psihijatrijski odjel pod prisilnim psihijatrijskim nadzorom od 5150. Tada ju je kalifornijski sud stavio pod zaštitu oca, Jamieja Spearsa i njezinog odvjetnika, što im je dalo potpunu kontrolu nad njezinom imovinom.

Iako se vratila s pjesmama poput “Hold It Against Me” i “3” godinama kasnije, i dalje ostaje puno pitanja o neto vrijednosti Britney Spears i njezinom konzervatorskom položaju. Na ta pitanja pokušavamo odgovoriti unaprijed.

Što je konzervacija Britney Spears?

Konzervatorsko mjesto Britney Spears stvoreno je u veljači 2008. godine kako bi zaštitilo svoje imanje i financijsku budućnost svoje djece. Britneyin otac Jamie Spears i njezin odvjetnik Andrew Wallet dodijeljeni su kao njezini sukonzervatori. U ožujku 2019. Wallet je dao ostavku na mjesto Britneyevog konzervatora, a Jamie je ostao jedini konzervator nad Britneyevim imanjem. Konzervatorsko pravo poznato je kao zakonsko skrbništvo i dodjeljuje se onima koji nisu sposobni donositi odluke, poput nekoga s mentalnim invaliditetom ili demencijom. Kao njezin konzervator, Jamie ima potpunu kontrolu nad Britneyinim financijskim i osobnim odlukama. Ima pristup njenim zdravstvenim kartonima i može joj ograničiti posjetitelje. Također ima nadzor nad njezinim imanjem, što uključuje pregovaranje o mogućnostima i upravljanje njezinom financijskom imovinom. (Novčanik je prethodno imao kontrolu nad financijskom stranom Britneyeva života prije nego što je dao ostavku.)

Iako se ne znaju točni detalji oko njezina konzerviranja, Britneyine financijske odluke moraju biti dokumentirane sudskim presudama. Sudski dokumenti do kojih je Entertainment Tonight došla 2019. godine to su otkrili Britney je potrošila 400.000 dolara na životne troškove u 2018. godini, koji su uključivali 66 000 američkih dolara na potrepštine za kućanstvo i 70 000 američkih dolara na putovanja. Britneyin najveći trošak u 2018. godini bili su joj pravni i konzervatorski troškovi koji su iznosili 1,1 milijun dolara. Jamie je primio 128 000 američkih dolara kao Britneyin konzervator 2018. Interes oko Britneyevog konzervatorskog mjesta ponovno se zapalio u veljači 2021. kada je The New York Times objavio njihov dokumentarac, Kadriranje Britney Spears, na Hulu.

U rujnu 2019. Jamie se privremeno odrekao uloge Britneyevog konzervatora nakon što je njezin bivši suprug Kevin Federline ishodio zabranu pristupa nakon navodne fizičke prepirke između Jamieja i Seana Prestona, Britney i najstarijeg sina Federlinea. Britneyina voditeljica njege, Jodi Montgomery, dodijeljena je kao njezin privremeni konzervator. Otprilike u to vrijeme Britney je također dobila zajedničko skrbništvo 30/70 s Federlineom. U kolovozu 2020. Britney je zatražila da trajno ukloni oca kao konzervatora. Dan kasnije, Jamie je zatražio da Wallet služi kao konzervator uz njega, što je i odobreno. Istog mjeseca, Britneyina mlađa sestra, Jamie Lynn Spears, također je imenovana povjerenikom svog imanja, što znači da će Jamie Lynn naslijediti Britneyevo bogatstvo ako pjevačica “Toxica” umre.

Što neto vrijedi Britney Spears?

Prema sudskim dokumentima do kojih je došlo Entertainment Tonight 2019. godine, neto vrijednost Britney Spears do kraja 2018. godine iznosila je 59.079.755,76 USD, što je za 2,5 milijuna dolara više nego što je vrijedilo njezino imanje u travnju 2018. Forbes je izvijestio da je Britney je zaradila 30 milijuna dolara te godine. Velik dio prihoda u 2018. godini ostvario je od prodaje glazbe, rezidencije u Las Vegasu “Britney: Piece of Me” koja je trajala od prosinca 2013. do 2017. godine, kao i uspješnih parfema, uključujući Fantasy i Curious. Hollywood Reporter izvijestio je 2013. da Britney je zaradila 30 milijuna dolara te godine samo u prodaji parfema. Što se tiče njezine emisije u Las Vegasu, Forbes je 2017. izvijestio da je Britney zaradila više od 103 milijuna dolara u manje od 250 emisija. S TV strane, The Wrap je 2012. izvijestio da Britney je plaćeno 15 milijuna dolara za njezinu ulogu suca na FOX-u X faktor.

Kadriranje Britney Spears je dostupan za streaming na Hulu.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

Retin-A nasuprot Differinu: Najbolje liječenje retinolom bez recepta

Da je vrsta tretmana za njegu kože čudo u bočici stvarno postojala, vjerojatno bismo je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *