Home / spavaća soba dekor / Braća i sestre Mariska Hargitay: Tko su njezina braća, sestre, obitelj?

Braća i sestre Mariska Hargitay: Tko su njezina braća, sestre, obitelj?

Zakon i red obožavatelji će se možda iznenaditi kad saznaju da braća i sestre Mariske Hargitay također rade u Hollywoodu. Hargitay, koja je najbolje poznata po ulozi detektiva Olivije Benson (sada zapovjednice) u NBC-jevim Zakon i red: Posebna jedinica za žrtve, ima dvoje pune braće i troje polubraće i sestara.

Hargitay je kći bodybuildera Mickeyja Hargitaya i Playboyeve kolegice i glumice Jayne Mansfield. Par se upoznao u reviji Mae West Revue 1956. godine, gdje je Mickey nastupao. Vjenčali su se 1958. godine i glumili u četiri zajednička filma:Hoće li uspjeh pokvariti Rock Huntera ?, Herakulove ljubavi, obećanja! Obećanja! i Primitivna ljubav. Međutim, brak nije potrajao. Do 1964. godine par se razveo.

Jayne i Mickey također nisu bili prvi supružnici. Prije Jayne, Mickey je bio oženjen Mary Birge od 1948. do 1956. Nakon razvoda od Jayne, Mickey, koji je glumio u epizodi filma Zakon i red: SVU, bio je oženjen glumicom Ellen Siano od 1967. do njegove smrti 2006. Jayne je sa svoje strane bila udana za vojnika Paula Mansfielda od 1950. do 1958. Udala se za redatelja Matta Climbera 1965. godine i razvela od njega 1966. godine.

1967. Jayne je smrtno stradala u automobilskoj nesreći zajedno sa svojim dečkom Samom Brodyjem i njihovim vozačem Ronaldom B. Harrisonom. Mariska i njezina braća također su u to vrijeme bili u automobilu, ali su preživjeli. U intervjuu za narod 2018. godine Mariska je u ranoj dobi otvorila račun gubitka svoje mame. “Način na koji sam živjela s gubitkom je nasloniti se na to”, rekla je Mariska. „Kao što se kaže, jedini je izlaz kroz. U životu sam se sigurno trudio izbjeći bol, gubitak, osjećaje. Ali umjesto toga naučio sam se stvarno naginjati tome, jer prije ili kasnije moraš platiti cijev. Ne kažem da je to lako, a sigurno nije bilo ni za mene. Bilo je puno mraka. Ali s druge strane stvari mogu biti tako svijetle. “

Uz povijest njezinih roditelja, teško je pratiti Hargitayino obiteljsko stablo. Tu ulazimo. Ispred je ono što znamo o braći i sestrama Mariske Hargitay i njihovoj holivudskoj karijeri. Iako možda već 20 godina nisu glumili u hit TV emisiji SVU, mnoga braća i sestre Mariska Hargitay prilično su se dobro snašli u show businessu.

Slika: Paul A. Hebert / Invision / AP.

Jayne Marie Mansfield

Roditelji: Jayne Mansfield i Paul Mansfield

Jayne Marie (slika gore) je Mariškina polusestra iz braka njezine mame Jayne Mansfield s Paulom Mansfieldom. Par je bio u braku od 1950. do 1958. godine i imao je jedno dijete. Jayne Marie rođena je 8. studenog 1950. godine, i, kako joj samo ime govori, nazvana je po njoj i Mariskinoj pokojnoj majci. Poput svoje majke, Jayne Marie također je bila Playboy Playmate. U srpnju 1976. Jayne Marie postala je prva kći Playmateove predstavljene u Playboyu, a od tada je samo još jedna kći Playmateove modelirala za časopis. Jayne Marie i njezina majka također su bile predstavljene u posebnom izdanju Playboya iz 1981. godine “Lijepe žene”.

Poput svojih roditelja i polusestre, Jayne Marie također je glumila u nekoliko filmova, uključujući 1978 Olly, Olly, bez voska i 2003. godine Plavuša u Hollywoodu. Od Jayneinog petero djece, samo je Jayne Marie prisustvovala sprovodu svoje majke 3. srpnja 1967. godine, budući da su ostala djeca bila mlađa od 10 godina. 1970. godine, Jayne Marie se udala za Barryja Langa u Las Vegasu. Par je imao jednog sina zajedno prije razvoda.

Zoltan Hargitay

Roditelji: Jayne Mansfield i Mickey Hargitay

Zoltan je jedan od dva Mariskina puna starija brata. Rođen je 1. kolovoza 1960. godine i drugo je dijete Jayne Mansfield i Mickeyja Hargitaya, koji su se vjenčali 1958., a razveli 1964. Zoltan je također radio u Hollywoodu, iako nije glumac poput svoje sestre. Umjesto toga, Zoltan je radio kao stolar na filmovima poput 1997-ih Retroaktivno, i 1994. godine T-Force, Razmišljanja o zločinu i Skupljene glave. Zoltan je bio s Mariskom i njihovim starijim bratom, Mickeyem Jr., kad im je majka umrla u automobilskoj nesreći 1967. godine.

Mickey Jr. Hargitay

Roditelji: Jayne Mansfield i Mickey Hargitay

Mickey Jr. najstariji je od braće i sestara Hargitay i prvo dijete Jayne Mansfield i Mickey Hargitay. Rođen je 21. prosinca 1958. godine, a ime je dobio po pokojnom ocu. Poput svojih roditelja i sestre, Mickey Jr. bavio se i glumom. Glumio je bebu 1962. godine Događa se u Ateni kad je imao 4 godine. Također se pojavio kao sam u nekoliko dokumentarnih i ne-igranih serija, poput 1968-ih Divlji svijet Jayne Mansfield, dokumentarni film o njegovoj mami i TV emisije New York, New York i Show Merv Griffin.

Tony Climber

Roditelji: Jayne Mansfield i Matt Climber

Tony je Mariškin upola mlađi brat iz braka njezine mame Jayne Mansfield s redateljem Mattom Climberom. Par se vjenčao 1965., a razveo 1966. Tony je rođen 18. listopada 1965. Kao i ostala braća i sestre iz Hargitaya, Tony, čije je puno ime Antonio Raphael Ottaviano Cimber, također radi u Hollywoodu kao glumac i redatelj. Radio je na emisijama poput 2019-ih Izvorne dame u hrvanju, 1986. godine SJAJ: Prekrasne dame u hrvanju i 2000-ih Misterij: Misteriji katedrala. Njegov otac Matt Climber bio je sukreator tvrtke SJAJ.

Tina Hargitay

Roditelji: Mickey Hargitay i Mary Birge

Tina je Mariškina polusestra i najstariji brat. Tina je kćer Mariskinog oca, Mickeyja Hargitaya, i njegove prve supruge Mary Birge. Par se vjenčao od 1948. do 1956. O Tini se ne zna puno, ali ona i Mariska ostaju bliske. Tina je bila među nekoliko Zakon i red braća i sestre zvijezde koji su prisustvovali ceremoniji njenog hollywoodskog šetališta zvijezda 2013. godine.

Zakon i red: Posebna jedinica za žrtve je dostupan za streaming na Paucocku. Evo kako ga besplatno gledati.

Slika: Ljubaznošću Berkley.

Više o Zakon i red, provjeri Istinite priče o zakonu i redu: stvarni zločini iza najboljih epizoda hit TV emisije Kevina Dwyera i Juréa Fiorilla. Knjiga obuhvaća 25 slučajeva iz reda Zakon i red i najpopularnijih epizoda njegovih spinoffa, od toga kako je potisnuto sjećanje žene dovelo do rješavanja 30-godišnjeg hladnog slučaja do visokoprofesionalne istrage milijunaša Roberta Dursta. Kao Zakon i red navijači znaju, zločin je tek početak, a prave informacije mogu proizaći iz suđenja i kontroverznih presuda. Ako voliš Zakon i red, bit ćete opsjednuti tim “istinskim zločinima koji su pomalo čudni i hladniji od fikcije.”

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *