Home / spavaća soba dekor / Boca za vodu ‘Ljubavni otok’ 2021: Gdje kupiti bocu za vodu u Velikoj Britaniji

Boca za vodu ‘Ljubavni otok’ 2021: Gdje kupiti bocu za vodu u Velikoj Britaniji

Ako ste ljubitelj Otok ljubavi, znate za Otok ljubavi boca za vodu, poznata kao jedina boca za višekratnu upotrebu koju od sada planiramo piti.

The Otok ljubavi boca za vodue – dugačka, cilindrična prozirna plastična boca s natjecateljevim natpisom na boku narančastom, plavom ili ružičastom bojom Otok ljubavi kurzivni font – debitirao je 1. sezone Otok ljubavi UK u 2015. Od tada su deseci Otok ljubavi natjecatelji širom svijeta pili su iz identičnih modela Otok ljubavi boca za vodu koja sadrži zavrtanj na vrhu, uklonjivi ubrizgavač voća, omču za prste i pečat „LI“ na dnu za Otok ljubavi.

Uglavnom, Otok ljubavi boca za vodu izgledala je isto iz sezone u sezonu sve do 2021. kada se 7. sezona vratila s potpuno novom Otok ljubavi boca za vodu. Nova verzija bočice imala je isti cilindrični oblik i ime otočića na boku u potpisu Otok ljubavi zakrivljena prednja strana. Ono što je drugačije je to što je boca, umjesto od plastike, izrađena od dvostrukih stijenki od nehrđajućeg čelika, što znači da je prikladna i za tople i za hladne napitke. Bočica, koja je vitkija od prethodne verzije, također dolazi u bijeloj mat boji umjesto uobičajene prozirne. Ostale značajke uključuju zavrtanj s preklopnim poklopcem od slame za hladne napitke i karabiner za kuke za tople napitke.

Gdje kupiti Otok ljubavi boca za vodu

Postoje mnoge verzije Otok ljubavi boca za vodu na internetu, ali ako želite podržati male tvrtke, Etsy ima neke od najpristupačnijih i autentičnih modela. Pred nama je gdje kupiti staru i novu bocu vode Love Island.

Slika: Ljubaznošću Etsy.

Ovaj Etsy Otok ljubavi boca za vodu izgleda identično onom s kojeg stanovnici otoka piju u showu. Ručno izrađena plastična boca ispunjava 25 tekućih unci tekućine i dolazi s istim značajkama kao i prava Otok ljubavi boca za vodu: zavrtanj na vrhu, petlja za prst, cijev za piće i uklonjiva infuzija za voće za dodavanje okusa vašoj vodi. No, najbolji dio boce je što je obožavatelji mogu prilagoditi svojim imenom u isto ime Otok ljubavi font u emisiji. Uz uobičajeno Otok ljubavi plava, ružičasta i narančasta, ova bočica također nudi još 29 boja, uključujući crvenu, žutu i teal, kao i posebne nijanse poput metalik ružičastog zlata, duge i svjetlucave Tiffany plave boje.

Slika: Ljubaznošću Etsy.

Za bocu sličniju novoj Otok ljubavi boca za vodu, isprobajte ovu verziju Etsy. Iako nije točno, ovaj Etsy Otok ljubavi boca za vodu koja je nadahnuta novom verzijom od bijelog metala ručno je izrađena od metala i plastike. Ljubitelji bocu također mogu prilagoditi svojim imenom u potpisu Otok ljubavi kurzivni font u bojama poput ružičaste i plave. U usporedbi s drugima Otok ljubavi boce s vodom na tržištu, font za ovu bocu je sublimacijski, što znači da će se otisnuti na materijal, a ne odlijepiti.

Otok ljubavi UK je dostupan za streaming na ITV Hub i Hulu. Evo kako ga besplatno gledati.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *