Home / spavaća soba dekor / Blake ‘The Bachelorette’ 2021 Spoilers, Job, Instagram: Katie Season

Blake ‘The Bachelorette’ 2021 Spoilers, Job, Instagram: Katie Season

Drugi put je čar? Bachelorette Spoileri o Blakeu Moynesu iz 2021. pokazuju da je možda napravio pravi izbor da sruši Katieinu sezonu nakon prekida s dvije druge Bachelorette.

Blake je jedan od 30 natjecatelja u sezoni 17 od Bachelorette s Katie Thurston. Katie, 30-godišnja menadžerica bankarskog marketinga iz Rentona u Washingtonu, najavljena je kao Bachelorette za sezonu 17. na specijalnoj priredbi “After the Final Rose” za 25. sezonu Neženja s Mattom Jamesom u ožujku. Katie je bila natjecateljica u Mattovoj sezoni i eliminirana je na 10. mjestu, što je čini jednom od najranijih Neženja ili Bachelorette eliminirane da postane vodeća u svojoj sezoni. (Michelle Young, 27-godišnja učiteljica iz Edine u Minnesoti, također je najavljena kao Bachelorette 18. sezone. Njezina sezona premijerno će se predstaviti kasnije ove godine.)

Katie je snimala sezonu 16 Bachelorette od početka ožujka do kraja travnja u Hyatt Regency Tamaya Resort & Spa u Novom Meksiku. Umjesto Chrisa Harrisona, njezinu su sezonu ugostile Bachelorette Tayshia Adams 16. sezone i Bachelorette Kaitlyn Bristowe 11. sezone.

U svom diplomu o neženju za Mattovu sezonu, Katie je rekla da želi muškarca koji je jednako “odvažan i avanturistički raspoložen” poput nje. “Katie točno zna što želi od muškarca i gotova je s time što gubi vrijeme na dječake koji neće opravdati njezina očekivanja”, pročitala je njezina biografija. “Ona je duhovita pripovjedačica koja kaže da kad nađe nekoga za koga se vrijedi obvezati, najljubavniji je i najoboraniji partner koga bi netko mogao tražiti. Katie je odvažna i pustolovna. “

Njezina je biografija nastavila: „Iako je Katie ozbiljna u potrazi za svojom osobom, potreban joj je muškarac koji se može smijati zajedno s njom, ali u redu je kad se i on njoj smije kad je trenutak za to potreban. Katie traži zrelog muškarca koji ima ambicije uspjeti u svemu što radi, i osobno i profesionalno. Njezin muškarac iz snova strastveno će graditi dugoročni život s njom i tretirat će Katie kao sebi ravnu u vezi. Ništa je ne isključuje više od nekoga tko cijeli dan sjedi i igra video igre ili muškarca koji je pokušava poljubiti u neprimjerenom trenutku … sve je u stvaranju prave vibracije s Katie! “

Kao što članovi Bachelor Nation znaju, Blake je bio miljenik obožavatelja kad je bio u prošlosti Bachelorette sezona. (O tome više kasnije.) Hoće li mu to iskustvo pomoći s Katie? Ispred su Bachelorette Do sada znamo 2021 spojlera o Blakeu.

Slika: ABC.

Tko je Blake Bachelorette?

Blake, 30-godišnjak iz Hamiltona u državi Ontario, bio je natjecatelj 16. sezone Bachelorette s Clare Crawley i Tayshia Adams. Eliminiran je na devetom mjestu prije Hometown Datesa nakon jednog susreta s Tayshiom, gdje mu je rekla da ne može vidjeti budućnost s njim. (Clare je sa svoje strane prekinula s Blakeom i ostatkom svojih natjecatelja u četvrtoj epizodi svoje sezone nakon što je odlučila napustiti show kako bi bila sa svojim pobjednikom Daleom Mossom.)

Blake je debitirao u sezoni 17 Bachelorette s Katie Thurston u epizodi 4. Također je prijatelj natjecatelja Brendana Scanzana, koji je također iz Kanade. U intervjuu za Nas tjedno u lipnju je Katie otkrila da su ona i Blake razgovarali prije njene sezone. “Definitivno sam znala tko je on, a to je i Tayshinin bivši dečko! Dakle, to je čudno ”, rekla je. “Razgovarali smo i prije, ali obično se dogodi to što će dečki kontaktirati žene kad ih eliminiraju i reći će im:” Sretno, sjajno ste se snašli. ” Kao vrlo generički, znate? I tako da bih ga vidio, pitao sam se: ‘Zašto je ovdje?’ Kao, “Što se događa?”

Tayshia, koja je suvoditeljica sezone 16 Bachelorette, rekao Nas tjedno u to vrijeme bila je “šokirana” kada je vidjela Blakea u Katieinoj sezoni, ali odobrava njihovu vezu. “Bila sam malo šokirana!” rekla je. “Ali na dobar način, znate, razgovarao sam s njim i on je dobar čovjek. Dakle, ako se osjećao kao da se želi pojaviti i iznenaditi nekoga, onda stojim iza toga. “

Nick Viall, koji je bio domaćin sastanaka u Katieinoj sezoni, rekao je za Nas tjedno u lipnju da su ga Katie i Blake vezali prije neženja, podsjetila ga je na vezu prije predstave, 11. sezona, Bachelorette Kaitlyn Bristowe, iako ne u istoj mjeri. “Zvuči kao da je između Katie i Blakea bilo dijaloga. Mislim da nije bilo do te mjere s kojom je bilo [me and] Kaitlyn ”, rekao je. “[For us], bilo je to prilično intenzivno, znate, dva mjeseca dijaloga, ali mislim da će Blake daleko otići. “

Nastavio je, “Mislim da ga je Katie upoznala. Ne znam sa sigurnošću. Rekla mi je o tome i snimljeno je. Nisu ga koristili, ali snimljeno je “

Koji je Blakeov posao?

Blake radi kao menadžer za divlje životinje. Prema njegovom biografskom tekmu o Bacheloretteu za sezonu 16, Blake sebe smatra “zaljubljenikom u divlje životinje” i rekao je da je njegova “žena iz snova na otvorenom”. Blake, čiji je Instagram ispunjen fotografijama životinja i kampiranja, također je rekao za ABC da “nema problema s razgovorom o svojim osjećajima i želi partnera koji će cijeniti što njegovo srce nosi na rukavu.”

Pobjeđuje li Blake Bachelorette?

Pa … pobjeđuje li Blake Bachelorette? Da, ima. Prema Realityju Steveu, Blake je zaprosio Katie na ceremoniji završne ruže nakon što mu je ona dala svoju završnu ružu, a oni su zaručeni i još uvijek su zajedno. Ostala četiri finalista su Justin Glaze, 26-godišnji savjetnik za prodaju investicija iz Baltimorea, Maryland; Andrew Spencer, 26-godišnji profesionalni nogometaš iz Beča, Austrija; i Greg Grippo, 27-godišnji marketinški prodajni predstavnik iz Edisona u New Jerseyu. Za više spojlera o Bachelorette 2021, kliknite ovdje.

Bachelorette emitira se ponedjeljkom u 20 sati ABC.

Slika: Ljubaznošću knjiga o pingvinima.

Da biste saznali više o unutrašnjoj čaši, pogledajte knjigu spisateljice Los Angeles Timesa Amy Kaufman, Neženja: Unutar omiljenog krivicnog zadovoljstva svijeta Amerike, za duboko ronjenje u franšizu Bachelor. Knjiga otkriva tajne Bachelor Nationa, od toga koliko su neženja i neženja plaćeni do pravila koja natjecatelji moraju slijediti, a koje producenti ne žele da obožavatelji znaju. To mora pročitati bilo koji član Bachelor Nation.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *