Home / spavaća soba dekor / BLACKPINK Povijest spojeva 2021: Jennie, Lisa, Rose, Jisoo Boyfriends

BLACKPINK Povijest spojeva 2021: Jennie, Lisa, Rose, Jisoo Boyfriends

BLACKPINK je jedan od najpoznatijih bendova na svijetu, ali postoji razlog zbog kojeg ne znamo puno o njihovom romantičnom životu. BLINK-ovi vjeruju da je nedostatak informacija o povijesti spojeva BLACKPINK-a zbog “zabrane izlaska” YG Entertainmenta, koja nekim umjetnicima YG Entertainment-a, poput BLACKPINK-a, zabranjuje romantične veze dok su u bendu.

BLACKPINK je to potvrdio u intervjuu za JYP’s Partijaneri 2017. godine, gdje je bend također otkrio da ne može pušiti, piti, ići u klubove ili se tetovirati ili plastično kirurški zahvatiti. Međutim, Jennie je primijetila da postoji iznimka od zabrane, a to je da se svako pravilo može prekršiti sve dok mu bivši izvršni direktor YG Entertainment Yang Hyun-Suk da dozvolu.

Ova iznimka bila je vidljiva kada su članovi domaćinama rekli Partijaneri da su otišli u klub i pili prvi put od svog debija kad su posjetili Park Jin Young na klupskom setu. (Iako to nije bio pravi klub, članovi su i dalje bili jako uzbuđeni.) „Danas smo razbili dva tabua, piće i klabiranje. Povijesni je dan “, rekla je tada Jennie, dok je Lisa dodala,” Prvi put sam u klubu. “

Usprkos tome, razumijemo zašto su članovi BLACKPINKA u posljednjih nekoliko godina stavili svoje romantične živote na drugo mjesto. Kao jedan od najpoznatijih nastupa u K-popu trenutno, ima smisla da su BLACKPINK više usmjereni na njihovu karijeru. Iako to nije zaustavilo mnoge, mnoge glasine o zabavljanju o njima tijekom godina. Otkrijte sve što su Lisa, Jisoo, Jennie i Rosé rekli o izlascima i vezama koje su pred nama.

Jennie

Jennie je jedina članica BLACKPINK-a koja ima potvrđenu vezu dok je bila u bendu. Reper i pjevač hodao je s EXO-ovom Kai od listopada 2018. do siječnja 2019. SM Entertainment, EXO-ova tvrtka za upravljanje, potvrdila je vezu para u prosincu 2018. nakon što su njih dvoje fotografirano na spoju zajedno. (Obožavatelji su počeli nagađati o njihovoj vezi u listopadu 2018. nakon što su Kai i Jennie otprilike u isto vrijeme objavile romantične fotografije ispred Eiffelovog tornja u Parizu.) Međutim, do siječnja 2019., ljubav je završila. SM Entertainment je potkraj mjeseca potvrdio da njih dvoje nisu dugo u vezi. “Istina je da su se Kai i Jennie nedavno rastali”, rekla je tvrtka u priopćenju. Što se tiče zašto su prekinuli, izvor je tada rekao Naveru da su njih dvoje podijeljeni zbog svojih rasporeda. Insajder je tvrdio da su se Kai i Jennie htjeli usredotočiti na svoju karijeru, ali vezu su prekinuli kao prijatelji.

U veljači 2021., Dispatch, južnokorejski medij, izvijestio je da su Jennie i BIGBANG-ov G-Dragon hodali godinu dana. Njih su dvoje prethodno surađivali na njegovoj pjesmi “BLACK” iz 2013. godine. Prema Dispatchu, G-Dragon je imao osobno parkiralište i privatno dizalo u svom penthouseu, koje bi Jennie koristila da ga posjeti u tajnosti. Prodajnica je izvijestila da bi Jennie često odlazila u kuću G-Dragon-a nakon svog dnevnog rasporeda za BLACKPINK. Prema Dispatchu, YG Entertainment znao je za vezu Jennie i G-Dragon. Prodajna kuća također je izvijestila da bi je Jenniein menadžer, kao i menadžer G-Dragon-a, često vozio do i iz njegove kuće. Dispatch je Jennie prvi put vidio kako napušta G-Dragon kuću 31. siječnja 2021., na dan BLACKPINK-ovog internetskog koncerta “The Show”. Prodajna kuća izvijestila je da su vidjeli Jennie kako odlazi iz kuće G-Dragon tog jutra kako bi krenula prema mjestu koncerta. Prema izvješću Dispatch-a, na mjestu događaja viđen je i automobil G-Dragon-a. “Dosta je ljudi u YG primijetilo njihovu vezu”, rekao je izvor za Dispatch. “Jenniena majka također je svjesna svoje veze s G-Dragonom. Zahvalna je što se on posebno brine za nju. “

Kao odgovor na glasine, YG Entertainment objavio je ovu izjavu: „Ne možemo potvrditi ništa o osobnom životu naših umjetnika. Molimo vas za razumijevanje. “

2017. godine također se pročulo da je Jennie proizvođač spojeva Teddy Park od 1TYM, koji su radili na pjesmama BLACKPINK-a poput “Boombayah”, “Kao da je posljednja”, “Igra s vatrom” i “Zvižduk”. YG Entertainment, međutim, isključio je tadašnje glasine u izjavi koja je glasila: „Ovo je prvi put da smo čuli za glasine o Teddyju i Jennie o izlascima. Glasine o glasinama o Teddyju i Jennie o izlascima nisu istinite. Poduzet ćemo pravne akcije protiv neutemeljenih glasina. “

Govorile su se i 2019. godine da su Harry Styles i Jennie imali romansu nakon što su se pratili na Instagramu i Harry je prisustvovao BLACKPINK-ovom koncertu u Los Angelesu. Te su se glasine u međuvremenu raspršile, a obožavatelji su tvrdili da su Harry i BLACKPINK jednostavno prijatelji. U njenim prvim danima također su se šuškale između Jennie i BIGBANG-ov Taeyang nakon što je na Instagramu objavio njezinu fotografiju. YG Entertainment je kasnije demantirao glasine i tvrdio da ih je stvorio mrzitelj tvrtke, koji je širio lažne informacije, navodi Channel Korea. “Od prvog dana kada sam ušla u YG Entertainment, Yang Hyun Suk sajangnim rekao mi je da uvijek budem pažljiv s dječacima”, rekla je Jennie 2016. godine.

Lisa

Kao najmlađa članica BLACKPINKA, Lisa je isporučena s mnogo idola. Međutim, te veze nikada nisu nadilazile maštu obožavatelja. U intervjuu za Airrang Radio 2018. godine, Lisa je iznenadila svoje članove kad je otkrila da je preferira starije muškarce, što ima smisla s obzirom na to da je ona najmlađi član BLACKPINKA. Osim toga, nije bilo puno podataka o Lisinom životu, što je vjerojatno zbog strogih pravila YG Entertainmenta oko spojeva njegovih umjetnika.

Ruža

U prošloj epizodi Weekly Idol, Rosé je otkrila da je njezin muškarac iz snova netko fin, pristojan i zna dobro pjevati. Lisa je potvrdila Roséin tip u epizodi JYP-a Partijaneri, gdje je također otkrila da njezin kolega iz benda voli muškarce koji znaju svirati gitaru. Iako se o Roséinom upoznavanju ne zna mnogo, mnogi obožavatelji vjeruju da je slobodna zbog pravila zabave YG Entertainmenta. U intervjuu za Radio Star 2017. godine, Rosie je objasnila da je YG Entertainment strog, iako su njihova pravila fleksibilna ako ih umjetnici razgovaraju s rukovoditeljima. “Nisam smio dobiti vozačku dozvolu. Međutim, mogu se napraviti iznimke ako o tome razgovarate s tvrtkom. Ograničenja su samo da vam kažu da ni jednu od tih stvari ne radite potajno ”, rekla je tada.

Jisoo

U intervjuu 2016. godine Jisoo je objasnio koliko su YG Entertainment i strogi Yang Hyun-Suk su bili oko izlaska. “Prvi put kad sam upoznao Yang-Hyun Suka, pitao me: ‘Imaš li slučajno momka sada?’ U to sam vrijeme nosila prsten, a on je čak pitao koji je to prsten ”, rekla je. “Nisam imala dečka, a to je bio samo prsten.” Jisoo je čak objasnio da YG planira da polaznici jedu u različito vrijeme, tako da polaznici muškog i ženskog spola ne provode previše vremena zajedno. “Čak su i vremena jedenja polaznika različita. U YG-ovoj kafeteriji, ako dječaci jedu u 6 sati, djevojčice će jesti u 7 sati ”, rekla je u epizodi iz 2017. godine Radio zvijezda.

Što se tiče vlastitog romantičnog života, Jisoo je rekla da nikada prije nije imala dečka niti je bila u vezi, zbog čega nema glasina da je hodala s bilo kime.

About admin

Check Also

Najbolje temelje protiv starenja 2021: Formule multitaskinga za fine linije

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Nema ničega što volim više od multitasking kozmetičkog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *