Home / kućni dekor / Bezvremenske boje boja i omiljeni parovi

Bezvremenske boje boja i omiljeni parovi

Svakog siječnja dijelim svoje predviđene boje boje za godinu koja slijedi. Moram reći – prošle sam godine bio prilično precizan za 2020. godinu, ali ove godine … Odlučio sam promijeniti stvari. Umjesto da predviđam boje, pomislio sam da bi bilo korisnije podijeliti neke od mojih omiljenih bezvremenskih uzoraka boja i nekoliko uparivanja koja su mi se svidjela. Budući da razgovaramo o trendovima i dugovječnosti u dizajnu, nadam se da će ovaj post pružiti malo inspiracije ako ste u potrazi za novom paletom! Kliknite da provjerite …

Bezvremenske boje boja i omiljeni parovi - roomfortuesday.com Sve su ove slike došle izravno s mog fotoaparata neuređene, ali uvijek je najbolje nanijeti boju u svoj dom prije nego što krenete naprijed. Boje u boji i uzorci odražavaju i upijaju njihovu okolinu, tako da u vašem prostoru može izgledati potpuno drugačije. Samo prijateljski podsjetnik za swatch i testiranje prije nego što počinite! Oh- i ja koristim Sherwin-Williams uzorke, jer sam upravo to imao pri ruci … ali sve bi to moglo odgovarati boji vaše željene marke.

Omiljeni kremasti neutralci …

Bezvremenske boje boja i omiljeni parovi - roomfortuesday.com Oduvijek sam bio veliki ljubitelj kremastih, bijelih neutralnih dijelova. Svijetli su, privlačni i prilično dobro izgledaju s bilo kojom bojom u bilo kojem prostoru. Svestrani su i nikad stvarno ne izlaze iz mode. Koristio sam sve gornje uzorke.


Omiljene svijetlo bijele …

Bezvremenske boje boja i omiljeni parovi - roomfortuesday.com To su izvrsne prave bijele boje za oblaganje ili obradu. Umjesto da cijeli svoj zid slikam ovim bojama, koristim ih kao oštre, kontrastne boje s naglaskom. Izvrsni su za arhitektonske detalje i pružaju izgled visokog kontrasta! Zapravo ne iskrivljuju toplo ni hladno.


Omiljeni tamni zeleni

Bezvremenske boje boja i omiljeni parovi - roomfortuesday.com Nije tajna da volim dobru tamnozelenu boju boje! Iskreno sam iznenađena što još uvijek nemamo sobu obojanu u zeleno u našem trenutnom domu. Znam da će se to dogoditi na kraju! U međuvremenu sam nabavio svoju malu šipku.

Bezvremenske boje boja i omiljeni parovi - roomfortuesday.com Zelena je jedna od onih boja koje se nikad neću umoriti … na ormarima, namještaju, zidu ili cijeloj sobi – to je moja omiljena boja, pa ću je prigrliti gotovo bilo gdje.


Omiljeni mornarički uzorci …

Bezvremenske boje boja i omiljeni parovi - roomfortuesday.com Slično kao što su zelena, tamnoplava i plava nijanse još jedna boja koja se često pojavljuje u našem domu. Zaista ne postaje klasičniji od plave boje. Plavu i mornarsku boju često koristim kao neutralnu, samo zato što se na pravi način osjeća ugodno i ćudljivo.

Bezvremenske boje boja i omiljeni parovi - roomfortuesday.com Pored toga, u ovom postu možete pronaći slične mornarske i duboko zelene uzorke u boji … Naši kuhinjski ormarići u boji su se uklopili s popularnim markama boja i uzorakom izbliza nijanse!


Cool neutralni neutralni…

Bezvremenske boje boja i omiljeni parovi - roomfortuesday.com Naši prethodni gornji ormarići bili su kombinacija Lomljenog leda i Velike hladnoće. Ove hladne nijanse izgledaju sjajno u kombinaciji s toplim, organskim tonovima.

Vaš vodič za ugradbeno osvjetljenje - roomfortuesday.com Svidio mi se način na koji su gornji dijelovi izgledali s donjim ormarima od johe u našoj prethodnoj kuhinji. Mnogi od ovih neutralnih izgledaju svjetlije u osobi … opet – swatching je vrlo važan za točno očitanje! Nasuprot bijelom papiru za printer, fotografirao sam uzorke – oni definitivno izgledaju tamnije ili zasićenije nego što zapravo jesu. Imajte na umu i strop na gornjoj slici, jer je to boja o kojoj ćemo sljedeće razgovarati …


Moja najdraža stropna boja …

Bezvremenske boje boja i omiljeni parovi - roomfortuesday.com To pitanje dobivam cijelo vrijeme i većina ljudi se iznenadi kad čuje boju koju koristim 90% vremena na našim stropovima. To je uglavnom uvijek Strop svijetlo bijeli 7007, osim ako strop ne bojim u stvarnu boju. Ovaj uzorak ima hladnu plavu nijansu koja dobro djeluje na stropovima. Smatram da druge boje bacaju sjene, izgledaju prljavo ili naglašavaju teksturu. Iako je predvidljiva, ovo je savršena boja boje za strop, koja je prikladno nazvana!


Neke kombinacije boja …

Bezvremenske boje boja i omiljeni parovi - roomfortuesday.com Uvijek ispitujem boje jedna uz drugu. Donja desna kombinacija može izgledati poznato, jer sam upravo podijelio tu paletu u našoj spavaćoj sobi za goste. Također je važno znati koje boje dobro surađuju! Volim kontrast, tako da obloge i zidne zidove obično slikam kontrastnim bojama.

Bezvremenske boje boja i omiljeni parovi - roomfortuesday.com U potrazi ste za dodatnim smjernicama za uzorke boja i objavama u vezi s bojama? U nastavku ću povezati nekoliko korisnih postova iz prošlosti …

Bezvremenske boje boja i omiljeni parovi - roomfortuesday.com Za ovaj post koristio sam labave Sherwin-Williamsove uzorke koje sam imao pri ruci, a svi znate da volim hladnije nijanse u našem domu, pa bih možda trebao napraviti naknadni post za one od vas koji bi željeli vidjeti toplije boje i kombinacije. Nije da ih ne volim, jednostavno nisam imao uzoraka u stolu za fotografiranje! Obavijestite me ako je to zanimljivo i mogu posjetiti svoju lokalnu SW trgovinu kako bih uzeo nekoliko dodatnih čipsa. Ovaj se tjedan nisam osjećao dobro, ali kad se popravim – bio bih više nego sretan otrčati u trgovinu bojama. U međuvremenu, imam nekoliko zaista zabavnih predstojećih postova koje ću podijeliti s vama – tretmani prozora u mom uredu i novi namještaj u našoj dnevnoj sobi! Stvari ovdje izgledaju JAKO drugačije – samo moram naći vremena da uzmem fotoaparat i dokumentiram trenutno stanje u našoj kući. Ha! Sretan utorak, prijatelji!

Mogli biste i voljeti

 • Predviđene boje boje za 2019. - roomfortuesday.com

  Ovo je moj treći godišnji post “predviđanja boje” i uvijek je hit! Uzbuđena sam što ću podijeliti svoja predviđanja boja i omiljene uzorke za 2019. Nadam se da će vam to pomoći da se osjećate …

 • Omiljeni uzorci boja s palube SW Designer - roomfortuesday.com

  Prije nekoliko mjeseci Sherwin-Williams lansirala je novu kolekciju boja nazvanu Emerald Designer Edition. Upravo sam primio svoju navijačku palubu poštom prije odlaska na odmor i želio sam …

 • Klasične vanjske kombinacije boja boja - roomfortuesday.com

  U posljednje vrijeme doista analiziram i pričvršćujem eksterijere. Možda je to zato što sam sanjao o tome da dodam garažu i arhitektonski promijenim svoju vanjsku estetiku …

 • Dizajnerski trik: Odabir savršene boje boje - roomfortuesday.com

  Shvatio sam da je vrijeme za objavu u dizajnerskom triku! Spuštajući ruke, najčešće pitanje koje me pitaju je “koja je to boja boje?” i dok je to potpuno valjano pitanje -…

About admin

Check Also

Moderna interpretacija narodnog jezika seoske kuće u Novoj Engleskoj

Arhitektura Elliott + Elliott je moderno zaokrenuo ovaj pučki jezik u novoj Engleskoj, smješten na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *