Home / kućni dekor / Bezvremenska kuća u stilu šindre s prekrasnim pogledom na zvuk Long Islanda

Bezvremenska kuća u stilu šindre s prekrasnim pogledom na zvuk Long Islanda

Ovaj bezvremenski dom u stilu šindre dizajnirao je Smiros & Smiros Arhitekti, s pogledom na Long Island Sound u luci Lloyd u New Yorku. Priča započinje mladim parom i njihova tri dječaka koji prerastaju stan na Manhattanu. Pronašli su idealno mjesto za svoj novi dom na obali Long Island Sounda, gdje se šuma susreće s pijeskom.

Nakon pronalaska arhitekta i izvođača, projektirali su kuću iz snova i započeli rušenje neopisane modernističke kutije uz malu pomoć samih dječaka. Prekrasno mjesto ima prekrasan pogled na okrugu Westchester na sjeveru i prozore obasjane suncem na jugu.

Izvanredna kuća iz snova ove obitelji može se pohvaliti veličanstvenim pogledom na Long Island Sound

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Smiros & Smiros GRADITELJ Stokkers + tvrtka DIZAJN INTERIJERA Ronalni izrađivač prozora

tradicionalni-dom-eksterijer

Arhitekti su stvorili dugačku šipku uz obalu kako bi maksimizirali pogled na vodu u svakoj sobi, a istovremeno propuštali južno svjetlo. Rezultirajuća “velika soba” nanizala je jazbinu, doručak, kuhinju, blagovaonicu i prostrani dnevni boravak idealan za moderan obiteljski stil života zabavljajući goste iz grada.

plaža-stil-kuća-eksterijer

Što volimo: Ovaj klasični dom s tradicionalnom fasadom ima dnevne prostore ispunjene svjetlošću s pogledom na plažu. Otvorenim konceptnim izgledom, tradicionalni detalji nude moderan obiteljski stil života i zabavu. Hrabro iskakanje naranče u velikoj sobi mijenja neutralnu shemu boja, dodajući vizualni interes. Ova prekrasna boja boja može se naći u drugim dijelovima kuće, poput jastuka na ležaljkama na spektakularnoj bazenskoj palubi.

Reci nam: Koji su vam detalji najprivlačniji u dizajnu ove bezvremenske kuće u stilu šindre? Javite nam svoje misli u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte još jednu prekrasnu kućnu turneju koju smo ovdje predstavili na portalu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog doma, Smiros & Smiros Architects: Dream House Tour: Kuća na plaži Hamptons prihvaća stil šindre.

plaža-stil-kuća-eksterijer

Predstavljajući tradicionalno lice ulici, ovaj ljupki dom u stilu šindre, površine 11.500 četvornih metara, pozdravlja vas pogledom u vodi. Ulazna vrata uokviruju pogled koji pada iz vilice kroz obalu prozora od poda do stropa koji se protežu stražnjim dijelom kuće.

tradicionalno-ulazni

Unutra, male noge klizaju se po europskim podovima od bijelog hrasta, uz stepenice za mućkanje koje vode do dugog, suncem prekrivenog hodnika. Svaka soba uz zasvođeni hodnik ima raskošan pogled na Zvuk preko prostranog travnjaka koji se spušta do plaže. Slani poljubac zraka slobodno struji kroz otvorena balkonska vrata i prozore.

dnevna soba u stilu plaže

Od vremena Velikog Gatsbyja, Zvuk je predstavljao slobodu i hirovitost ljeta, a ovaj dom prihvaća Zvuk, pružajući ugodnu cjelogodišnju pozornicu i kulisu za priču ove obitelji.

dnevna soba u stilu plaže

Dizajner interijera Ronal Fenstermacher bio je odgovoran za namještaj u ovom domu ispunjenom svjetlošću.

tradicionalna-dnevna soba

dnevna soba u stilu plaže

kuhinja u stilu plaže

blagovaonica u stilu plaže

kupaonica u stilu plaže

plaža-stil-dom-teretana

stubište u stilu plaže

kućni ured u stilu plaže

stubište u stilu plaže

dvorana u stilu plaže

spavaća soba u stilu plaže

kupaonica u stilu plaže

spavaća soba u stilu plaže

obiteljska soba u stilu plaže

bazen u stilu plaže

bazen u stilu plaže

tradicionalni-dom-eksterijer

tradicionalni-dom-eksterijer

plaža-stil-kuća-bazen-bazen

plaža-stil-kuća-eksterijer

plaža-stil-kuća-eksterijer

tradicionalni-dom-eksterijer

plaža-stil-kuća-eksterijer

tradicionalni-dom-eksterijer

tradicionalni-dom-eksterijer

FOTOGRAF Durston Saylor

One Kindesign je primio ovaj projekt na našoj stranici prijava. Ako imate projekt koji želite prijaviti, posjetite našu stranicu za predaju na razmatranje!

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Posljednji dio naše slagalice

Prije točno godinu dana podijelila sam našu transformaciju vintage seta za blagovaonicu, što je bio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *