Home / kućni dekor / Bezvremenska kuća u europskom stilu s pozadinom planina Sjeverne Karoline

Bezvremenska kuća u europskom stilu s pozadinom planina Sjeverne Karoline

Ovaj bezvremenski dom u europskom stilu dizajnirao je i izgradio Graditelji Dillard-Jonesa, smješten u Cliffs u uvali Walnut u mjestu Arden u Sjevernoj Karolini. Posedujući spektakularni pogled na planine Blue Ridge, ovaj dom obuhvaća 4.989 četvornih metara stambenog prostora s četiri spavaće sobe i četiri i pol kupaonice.

Inspiriran bezvremenskim europskim stilom, ovaj je dom skladan spoj šarma Starog svijeta i modernog luksuza. U unutrašnjosti ćete primijetiti detalje izrađene s naglaskom na otvorenom, poput teksturiranih pločica, rustikalnih stropnih greda i metalnih elemenata. Kamen u stilu kućice u velikom kaminu prikazan je u cijelom domu, stvarajući posebno zadivljujući prijelaz s glavne kat do donje razine.

kuća-vanjština u europskom stilu

Prostrane sobe orijentirane su da u potpunosti iskoriste prekrasan pogled na planine. Glavna dnevna područja lako se prebacuju na prostrane ekranirane trijemove s obje razine, a butlerova ostava i popločano dvorište čine zabavu besprijekornom. Posjetiteljima preko noći zaseban ulaz u apartman za goste na višoj razini osigurava maksimalnu privatnost.

kuća-vanjština u europskom stilu

Kad se približite ovom domu, naći ćete se prevezenim u idilično europsko selo upotrebom rustikalnih šindra, drvenih naglasaka i kamena. Kad uđete unutra, dočekat će vas otvorena, lagana podnica puna modernih sadržaja, spremnih za zabavu.

velika soba u europskom stilu

Uživajte u vježbanju u svojoj privatnoj sobi za vježbanje ili slijedite zadatke iz studije. Popustljiv glavni apartman čini tiho povlačenje za kraj dana, dok će privatni apartmani za goste posjetitelje ostaviti osjećajima razmaženosti.

velika soba u europskom stilu

Što volimo: Ovaj izvrsni dom nudi tople i privlačne životne prostore koji su idilični za zabavu obitelji i prijatelja. Prostrano ostakljenje snima poglede koji odbijaju čeljust tijekom ovog pedantno dizajniranog povlačenja. Posebno volimo velikodušne trijemove i vanjske terase okružene bujnom krošnjom. Možemo zamisliti da bi i tijekom zimskih mjeseci pogledi na ovaj dom bili prilično spektakularni!

Reci nam: Koja su vaša ukupna razmišljanja o detaljima dizajna ovog doma? Bi li ovo bila vaša ideja o konačnoj kući iz snova? Javite nam u komentarima, volimo čitati vaše povratne informacije!

Bilješka: Pogledajte još jednu zapanjujuću kućnu turneju koju smo ovdje predstavili na programu One Kindesign iz portfelja graditelja ovog doma: Pozivan i elegantan dom smješten u planinama Južne Karoline.

dnevni boravak u europskom stilu

blagovaonica u europskom stilu

blagovaonica u europskom stilu

kuhinja starog svijeta

kuhinja starog svijeta

rustikalno-kuhinjska

home-office u europskom stilu

soba u prahu u europskom stilu

spavaća soba master-old-world

Bilo da se probudite s prekrasnim izlaskom sunca ili se odmarate s romanom, voljet ćete provoditi vrijeme u ovom ugodnom glavnom apartmanu. Prostrani prozori propuštaju prirodno svjetlo i otvaraju se prekrasnom pogledu, dok kasetirani strop dodaje arhitektonski odsjaj.

kupaonica starog svijeta

Velikodušni njegovi i njezini ormari i ispraznosti imaju dovoljno prostora za pohranu vaše omiljene odjeće i ljepote, dok duboka kada za natapanje pruža umirujuće povlačenje na kraju dugog dana.

kupaonica starog svijeta

spavaonica u europskom stilu

spavaća soba u europskom stilu

spavaća soba u europskom stilu

stubište starog svijeta

vinski podrum u europskom stilu

vinski podrum stari svijet

vinski podrum u europskom stilu

soba za rekreaciju starog svijeta

Donja razina idealno je mjesto za povremena druženja s prijateljima i obitelji. Mokri bar i hladnjak za piće olakšavaju posluživanje osvježenja dok zajedno gledate filmove. Ili ćete možda pokazati svoje omiljene berbe u prilagođenom vinskom podrumu, koji može primiti do 700 boca iz vaše kolekcije.

Tijekom hladnijih mjeseci uključite kamin i gledajte kako snijeg pada preko planina ili sjednite kraj vatre na natkrivenom trijemu s čašom za zagrijavanje crnog vina.

soba za rekreaciju starog svijeta

terasa starog svijeta

spavaća soba u europskom stilu

spavaća soba u europskom stilu

kupaonica u europskom stilu

praonica rublja starog svijeta

praonica rublja u europskom stilu

kuhinja u europskom stilu

trijem zasjenjen starim svijetom

trijem zasjenjen starim svijetom

terasa u europskom stilu

Nema boljeg mjesta za promatranje oblaka kako se kotrljaju preko planina od vlastitog stražnjeg popločanog dijela. Pričajte priče uz kamin noću ili uživajte u jednostavnom užitku pucketanja ugljena i cvrčanja cvrčaka.

Za nevjerojatnu večer okupite prijatelje i priredite intimni koktel ili večeru. Uživajte u trenucima dok gledate kako sunce zalazi iznad planina Blue Ridge.

terasa u europskom stilu

Fotografije: Fred Rollison Photography

tlocrt kuće u europskom stilu

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Luksuzna kuća u stilu seoske kuće u Oregonu može se pohvaliti prekrasnim detaljima

Ovu luksuznu seosku kuću dizajnirao je Wendy O’Brien Uređenje i uređenje interijera, smješten na imanju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *