Home / spavaća soba dekor / Besplatni resursi za školovanje u kući za vašu djecu

Besplatni resursi za školovanje u kući za vašu djecu

Besplatni resursi za kućno obrazovanje za svoju djecu koje morate odmah provjeriti i iskoristiti prednosti zaključavanja.

Ideja o kućnom školovanju nije nova, ali je stvarno relevantna i ažurirana u posljednjih godinu dana. Nikada ne biste smjeli zaboraviti da je to bila uobičajena metoda obrazovanja još u povijesti. Ironično, danas se roditelji suočavaju s metodom kućnog odgoja u modernim i pametnim varijacijama.

Što je kućno obrazovanje i koliko je dobro za vašu djecu?

Školovanje u kući oblik je obrazovanja koji se odvija kod kuće, izvan škole, gdje roditelji imaju vodeću ulogu u cijelom obrazovnom procesu. Bez sumnje to često znači da trebaju uključiti pomagala za osposobljavanje, pa čak i privatne učitelje. Morate shvatiti da je čak i vi savršeni roditelj ponekad teško biti učitelj svoje djece.

Jedna od najboljih prednosti kućnog obrazovanja je udobnost kod kuće. Neformalna atmosfera koja djeci može pomoći da budu aktivnija i kreativnija u izvršavanju zadataka.

Virtualni izleti i svjetske ture pružaju vam fantastičnu priliku za posjet muzejima, kazalištima, pa čak i Međunarodnoj svemirskoj postaji. Posjetite bilo koju zemlju ili znamenitost, sudjelujte u bilo kojem virtualnom Livestream projektu i seminaru zajedno sa svojom djecom bez napuštanja kuće.

Mnoge obrazovne platforme i mrežni izvori nude apsolutno besplatne ili s nižim cijenama lekcije i pretplate u svim poljima obrazovanja. Štoviše, oni čak nude i matičnu zonu vruće linije gdje dobivate podršku i savjete.

Naravno, socijalna distanca i nedostatak komunikacije s drugom djecom najveći su problem metode kućnog obrazovanja.

Pogledajte ove izvrsne besplatne resurse za kućno obrazovanje za djecu da ih isprobaju odmah.

1YouTube

Da, dobro ste pročitali. YouTube je neprimjetan izvor informacija, uključujući obrazovne cijevi i kanale. Možete pronaći gotovo bilo koju temu, uključujući glazbu, umjetnost, ideje o predškolskim aktivnostima.

2Funbrain

Funbrain je jedan od najvećih resursa za kućno obrazovanje za djecu predškolskog uzrasta i do 8. razreda. Nudi širok spektar smiješnih obrazovnih igara razvijenih da potaknu djecu na razmišljanje i kreativnost, na primjer poboljšavajući njihove vještine čitanja. Apsolutno je besplatan, a možete ga koristiti i bez računa i lozinki.

4Matematika prije spavanja

Matematika prije spavanja je ovdje kako bi pomogao vašem školovanju kod kuće da koristi matematiku u svakodnevnim situacijama. Stvorena od strane astrofizičke mame, svakodnevne aktivnosti i igre obično traju oko 5 minuta i mogu se prilagoditi na četiri različite razine vještina.

5826 Digitalni

826 Digital potpuno je besplatan za upotrebu s postavljenim računom i sadrži širok raspon projekata i zadataka pisanja namijenjenih razredima 1-12.

6Khan akademija

Umjerena prema američkom obrazovnom sustavu, ova besplatna platforma dobar je izbor čak i za druge zemlje. Uključuje matematiku (K-12), znanost i tehnologiju, ekonomiju, umjetnost i povijest te pripremu za ispit. Osim toga, svaku temu prate YouTube videozapisi. Naravno, bolje je da se prijavite kako biste pratili napredak svog djeteta u učenju.

7Newsela

Naučite lekcije uz pomoć omiljenih dječjih priča o streamingu. Obrazujte svoju djecu najnovijim i najmodernijim metodama kućnog obrazovanja. Gotovo svi sadržaji i alati su besplatni, ali za krajnje rezultate možete se pretplatiti na Pro-verziju.

8Društvene mreže

Od Facebooka do TikToka. Društvene mreže slične su YouTubeu, gdje možete pronaći informacije, upute, savjete za gotovo sve. Uključuju resurse za kućno obrazovanje za djecu iz područja čitanja, matematike, povijesti, kodiranja jezika, glazbe, umjetnosti i još mnogo toga.

9Duolingo

Tražeći lekcije stranog jezika, ovdje možete naučiti vještine govora i pisanja na francuskom, talijanskom, kineskom i bilo kojem jeziku koji želite. Uštedite nešto novca na privatnim satima jezika s ovom web stranicom jer je apsolutno besplatna.

10Mozak pop

BrainPOP zabavna kombinacija širokog spektra predmeta. Sve pojedinačne teme imaju zasebnu stranicu s crtanim video uvodom za djecu prilagođenim djeci, napisanim informacijama, kvizovima i igrama. Vaše dijete može čak i izraditi vlastiti video, miješajući slike, animacije i druge elemente.

About admin

Check Also

10 savjeta za uštedu na iznajmljivanju automobila u inozemstvu

Planirate li sljedeći odmor u nekoj inozemnoj zemlji? Ako da, možda tražite ponude najma automobila …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *