Home / kućni dekor / Ažuriranje ureda za obnovu (suhozid) – Soba za utorak

Ažuriranje ureda za obnovu (suhozid) – Soba za utorak

Posljednje ažuriranje ureda koje sam podijelio bilo je u svibnju, pa sam zaključio da je vrijeme za izvještaj o napretku! Imam dobre i loše vijesti u vezi s projektom mog kućnog ureda, a također sam oduševljen što mogu podijeliti da je suhozid gotov. To je uvijek prekretnica u našim projektima i donosio sam neke zabavne odluke za taj prostor. Kliknite najnovije vijesti i pogledajte kako izgleda građevina!

Krenimo s dobrim vijestima … suhozidom! Emmett je tijekom vikenda jako puno radio kako bi instalirao suhozid. Kao što sam već spomenuo, ovo me uvijek uzbuđuje jer se opet počinje osjećati kao soba. To je mač s dvije oštrice, jer mi je to najmanje omiljen dio postupka, jer je to divovska zbrka nakon što ljepljenje i brušenje započnu. Sve je prekriveno slojem suhozidne prašine, a količina čišćenja s kojom se moram boriti je zastrašujuća. Unatoč prašini, odlučila sam proslaviti ovu pobjedu jer nam je trebalo dosta vremena da stignemo ovdje. Strop u ovoj sobi bio je nagnut za dvoje(!) inča, pa je Emmett proveo puno vremena izravnavajući stvari i ispravljajući pogreške izvođača koji je sagradio naš dom.

Ažuriranje ureda za obnovu (gips karton) - roomfortuesday.com Ovaj sam tjedan također odabrao svoju čašu za ormariće. Iako volim dobru teksturiranu čašu (na naše kuhinjske ormariće postavljeno je trstikano staklo), Želio sam se držati nečeg jednostavnog i jasnog za moje ugrađene urede. Imat će one X detalje koji će izgledati poput miliona, a ja ne bih želio da se bilo koja vrsta teksture natječe s tom prekrasnom obradom drveta. Ako ste propustili ugrađeni plan dizajna, pogledajte ga ovdje.

Ažuriranje ureda za obnovu (gips karton) - roomfortuesday.com Odlučio sam se za restauratorsko staklo, koje ručno izrađuje lokalna tvrtka u Salt Lake Cityju (Pčelinjak Staklo). Jasno je, ali izgleda vintage i nije savršeno ravno. Za razliku od ostalih “antique” opcija, nema završetka pucanja, sjemenki ili teksture … samo jasan, organski pokret. Koštao je nešto više od standardnog stakla, ali to su detalji koji čine veliku razliku. Želim da moje ugrađene datoteke izgledaju kao da pripadaju našem gruzijskom kolonijalu, a također ne želim da izgledaju kao da su instalirane 90-ih (što je kada je naša kuća zapravo izgrađena). Doviđenja, završni slojevi graditelja, zdravo bezvremenski i vintage materijali!

Ažuriranje ureda za obnovu (gips karton) - roomfortuesday.com Također sam finalizirao ureze za povrat zraka za ugrađenu bazu. Na kraju smo ih premjestili s krune na bazu jer je to za Emmetta bilo manje posla. Estetski, s bilo kojim sam se slagao … Samo sam htio osigurati da razmak i veličina izgledaju pristojno nakon što se usmjeri. Evo probnog rezanja, kako bih vam dao vizualni prikaz … Ipak sam na kraju napravio neke promjene nakon ovog uzorka. Jednostavno nisam uspio dobiti fotografiju ažurirane verzije.

Ažuriranje ureda za obnovu (gips karton) - roomfortuesday.com Prije suhozida, Emmett ljubazno (uz minimalno prigovaranje) preradio električnu energiju za mene u ovom prostoru, kad sam protestirao protiv sklopki s lopaticama koje su pronađene u cijelom našem domu. Želio sam lijepe poklopce prekidača za svjetlo i oni neće raditi s našim postojećim postavkama. Iako je za njega to više radilo, odvojio je vrijeme da mi zamijeni stvari. Dizajn usluga je moj ljubavni jezik. Haha! Napola se šalim. Svejedno, imamo nove sklopne ploče u Utorak Made shop, a ja sam bio bumd da neće stati (budući da sam ih naručio imajući na umu svoj ured).

Ažuriranje ureda za obnovu (gips karton) - roomfortuesday.com Također sam odobrio uzorke i uzorke prije odlaska na odmor, tako da je naša prilagođena boja mrlja od kredenze službeno postavljena (prozirni poli na bijelom hrastu od rezanog reza)… kao i ugrađena boja boje (Sherwin-Williams Extra White – baš kao i naša ugrađena dnevna soba). Vizualni prikaz tih uzoraka možete dobiti u nastavku …

Ažuriranje ureda za obnovu (gips karton) - roomfortuesday.com Spremni za loše vijesti? Nakon nebrojenih sati telefoniranja s One Kings Laneom, saznao sam da su “slučajno” otkazali moja narudžba na dnevnom krevetu (bez da me obavijestite). Narudžbu sam dao još u veljači. Trebao je stići u svibnju. Slijedio sam korak i nisam čuo odgovor. Ponovno sam se javio u lipnju i rečeno mi je da su vodeća vremena luda (Razumljivo). Ponovno sam nastavio u srpnju i rečeno mi je: “Ups, molim vas, ponovo pošaljite svoju narudžbu … otkazana je.” Cijena kreveta porasla je za 700 dolara, a sada je krajnji rok kraj siječnja 2022. Nastavio sam zvati i slati e-poštu službama za korisnike, ali još nisam dobio odgovor. Mislim da sam u ovom trenutku prilično zeznut. To je ekskluzivni prilagođeni komad koji je dostupan samo od tvrtke OKL, a mi smo već planirali i pokrenuli ugrađene dijelove … koji su izrađeni po mjeri za taj specifični komad namještaja. Oof. Pretpostavljam da ću progutati svoj ponos (i pozamašnih 700 USD) i preuredite krevet koji će sada stići u veljači, najvjerojatnije. To je stvarno moja jedina opcija u ovom trenutku. Reći ću – nakon ovog iskustva ne znam da li ću ikada više kupiti namještaj po mjeri od One Kings Lanea. Ovu sam fotografiju podijelio u postu još u veljači, odmah nakon naručivanja kreveta … željno razmišljanje s moje strane da stigne na vrijeme u svibnju.

Ažuriranje ureda za obnovu (gips karton) - roomfortuesday.com Već sam to rekao i ponovit ću – ovo renoviranje sobe vjerojatno će biti situacija tijekom cijele godine zahvaljujući vodećim vremenima (i činjenica da će moj krevet biti ovdje 2022.). Prilično sam cool prema tome, ako to i sam kažem. Radije bih da ispadne onako kako sam zamislio, pa da se zbog vremena promijene stvari ili prerade planovi. Nemamo sponzorstva za ovaj projekt, i bilo je stvarno lijepo raditi stvari u svoje vrijeme. Unatoč dosadašnjim borbama i izazovima, ovo je najmanje naglašeno da sam bio u vezi s projektom. Samo dopuštam da se stvari odvijaju u svoje vrijeme i okreću se udarcima. To će cilj učiniti toliko slađim, pretpostavljam.

Ažuriranje ureda za obnovu (gips karton) - roomfortuesday.com To je sve što za sada imam. Sjedili smo, Arthure, novopečeni prijatelj našeg prijatelja prošlog vikenda, i snimio sam ovaj urnebesni snimak njih troje kako gledaju Emmeta. Toliko su željeli! Svejedno, nadam se da ćete i dalje slijediti unatoč kašnjenjima u ovom prostoru. To će uistinu biti naš najduži projekt do sada, ali to je trenutno život i realna obnova. Ne pokušavam smanjiti kut, a prebacivanje stvari koštalo bi još više novca. Trenutno je teško doći do presvlake i materijala. U međuvremenu, kad nam ponestane stvari da budemo zauzeti u uredu, skoknut ćemo do obnove ulaza. Zaista sam uzbuđen što ću podijeliti te planove s vama u kolovozu! Naša pločica dolazi sljedeći tjedan i spreman sam zasukati rukave i prionuti na posao.

Mogli biste i voljeti

 • Svečana dnevna soba: Izazov za jednu sobu - 3. tjedan - roomfortuesday.com

  Krenimo pravo u One Room Challengeu, unatoč nekim ozbiljnim neuspjesima. Tijekom vikenda smo također priključili bojler za toplu vodu, koji je stvarno testirao naše …

 • Kuhinja Reno - Ažuriranje napretka br. 5 - roomfortuesday.com

  Stvari se u kuhinji stvarno počinju pomicati, a ja ne bih mogla biti sretnija! Ponovno igramo igru ​​čekanja, ali ona već izgleda TOLIKO drugačije nego moje posljednje ažuriranje ….

 • Ažuriranje ureda za obnovu (demo i planiranje) - roomfortuesday.com

  Demo je u tijeku u mom kućnom uredu i Emmett se s njim rješava većinu noći nakon posla. Mislio sam da bi bilo zabavno podijeliti ažuriranje, kao što stvari jesu …

 • Ažuriranje ureda - roomfortuesday.com

  Obećao sam ažuriranje ureda, pa sam danas htio podijeliti gdje se nalazimo u prostoru! Napokon su nam stigla džepna vrata, rasvjeta je ovdje, elektrika je puštena i …

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *