Home / kućni dekor / Ažuriranje ureda za obnovu – soba za utorak Blog

Ažuriranje ureda za obnovu – soba za utorak Blog

Obećao sam ažuriranje ureda, pa sam danas htio podijeliti gdje se nalazimo u prostoru! Napokon su nam stigla džepna vrata, rasvjeta je ovdje, elektrika je pokrenuta i testno uklapanje je prošlo dobro. Kružimo što dalje kako možemo, uz trenutna kašnjenja materijala i naručenih predmeta. Zasada je dobro! Vježbam strpljenje i ionako se doista ne žurimo za ovom sobom. Kliknite za veliko ažuriranje i zavirite u neke lijepe detalje!

Ažuriranje ureda - roomfortuesday.com Prvo, razgovarajmo o džepnim vratima. Kao što se sjećate, dizajnirao sam ih za uštedu svemira i stigli su nam prošlog tjedna. Naručili smo ih lokalno (iz Granite Mill-a, za one na području Salt Lake Cityja), a ispale su stvarno prekrasne. Čvrsta su jezgra i TEŠKE. Već imamo jedna džepna vrata u našem domu (između rublja i kupke u prahu), Znao sam da su težina i kvaliteta vrlo važni. Naša postojeća vrata se zalupe, imaju užasnu akustiku i stvaraju tonu buke na stazi. Želio sam teška, čvrsta vrata koja su bila meko otvorena i tiho zatvorena. Ako idete putem džepnih vrata, ona moraju biti teška na stazi, lako se klizati i pružati odgovarajuću akustiku i privatnost … posebno u uredu. Jako sam zadovoljan s ovim!

Ažuriranje ureda - roomfortuesday.com Emmett je napravio test kako bi se uvjerio da se savršeno uklapaju u stazu, a stvari su se stvarno dobro uklopile. To znači da je spreman suhozidom i ponovno zatvoriti zavrtnje. Samo smo htjeli biti sigurni da su vrata savršeno pristajala prije nego što ih zidamo, u slučaju da bismo trebali izvršiti prilagodbe. Ako su nam potrebne prilagodbe, mogli bismo lako pristupiti cijeloj stazi. Zbog toga smo doista bili na mjestu – samo smo čekali na vratima da stignemo na test.

Ažuriranje ureda - roomfortuesday.com Dalje, razgovarajmo o električnom. Sve se odvijalo prema mom planu osvjetljenja, a dodao sam i podnu utičnicu, jer će moj radni stol biti smješten u sobi. Želim sakriti svoje računalne kabele iza noge stola kako bih imao neprimjetan, čist i organiziran izgled. Ako ste propustili tlocrt, pogledajte to u ovom postu. Budući da je sve na skali, točno sam znao gdje mi treba utičnica u odnosu na noge mog stola. Polovica dizajna stvarno je dobro planiranje!

Ažuriranje ureda - roomfortuesday.com Stigao je moj luster (zaviriti na gornju sliku) i to je prekrasno! Svjetla moje galerije također su ovdje i očekivano su – pokušao sam odabrati bezvremenske i neutralne uređaje za ovaj prostor.

Ažuriranje ureda - roomfortuesday.com Imam loše vijesti na prednjem dijelu stolice. Zapamtiti stolica Štedio sam? Plan mi je bio pričvrstiti kotačiće na noge, ali nažalost visina ruku stolice je previsoka za moj stol. Na kraju sam kupio ova jednostavna tapecirana stolica (s izvedbenom tkaninom), a moj plan je da umjesto toga potencijalno dodam kotačiće na tu stolicu. Moju ću štedljivu stolicu upotrijebiti negdje drugdje, jer je prekrasna i još uvijek je želim ugraditi u naš dom. Još nemam plan za to! Za sada ostaje u unosu …

Savjeti za upotrebu umjetnih cvjetova i zelenila - roomfortuesday.com Dok Emmet još uvijek gradi našu ugrađenu (pogledajte taj plan u ovom postu), odlučili smo da njegov rad izradi staklene prednje strane vrata za nas. Zašto? Stvarno su zamršeni i da budem iskren – Emmett je samo zauzet. Između njegovog redovnog posla, oboje odvajamo puno sati u Utorak Made shop, a naravno da i za ovu obnovu sobe treba vremena. Odlučili smo da bi bilo najbolje prednje strane vrata prepustiti profesionalcima, a mi ćemo biti sigurni znajući da će izgledati savršeno, a pritom nam uštedjeti dragocjeno vrijeme. Budući da smo krenuli ovom rutom, naravno da još jednom igramo utakmicu čekanja s obzirom na vrijeme, ali to je s nama potpuno u redu. Vrijediće ih čekati!

Ažuriranje ureda - roomfortuesday.com Naručio sam nekoliko novih stvari za taj prostor, ali samo sam strpljiv, u potrazi sam za nekim zabavnim vintage predmetima i planiram polako ukrašavati. Zaista želim da ova soba bude moje sretno mjesto, budući da ovdje provodim toliko sati. Mislim da je to dio zabave korištenjem odabrane i sakupljene rute. Nadam se da će na kraju to biti svijetlo i veselo mjesto za rad, ispunjeno stvarima koje me natjeraju na osmijeh. To je ionako cilj. Pa … sljedeće? Vrijeme je suhozida! Tada će se soba zaista ponovno početi osjećati kao soba. Također je neuredan, prašnjav i najgori dio obnove … ionako mi je najdraži. Sve smo zatvorili, zatvorili u zatvarače i nadam se da neće biti prestrašno. Džepna vrata ovaj su se tjedan osjećala kao velika pobjeda! Javite mi ako imate pitanja o bilo čemu. Radit ću na vodiču za postavljanje džepnih vrata kako stvari napreduju – imao sam puno zahtjeva za to i sretan sam što moram učiniti!

Upozorenje za sutra … ostatak mojih tjednih postova na blogu bit će objavljeni u četvrtak i petak (ovaj tjedan nema srijede)! Emmett i ja završavamo naš trening ronjenja, pa moram uzeti slobodan dan da bih to dovršio … svejedno, samo prebacujem stvari kako bi odgovaralo mom rasporedu. Vrati se u četvrtak i sutra imaj sjajan dan ako ne razgovaram s tobom!

Mogli biste i voljeti

 • Ažuriranje ureda za obnovu (demo i planiranje) - roomfortuesday.com

  Demo je u tijeku u mom kućnom uredu i Emmett se s njim rješava većinu noći nakon posla. Mislio sam da bi bilo zabavno podijeliti ažuriranje, kao što stvari jesu …

 • Kućni obilazak: Život u ulici Virginia - roomfortuesday.com

  Prošlo je već dosta vremena otkako sam uvjerio prijatelja da me pusti u obilazak njihova doma. Shvatio sam da to moram promijeniti i znao sam da ćete upasti …

 • Napomena: Inspirativne veze, ažuriranja i nalazi - roomfortuesday.com

  Pozdrav, sretan vam svibanj! Nadam se da ste svi imali lijep vikend! Proveli smo puno vremena radeći vani i bilo je prekrasno uživati ​​u suncu i provesti se na otvorenom …

 • Ukupno renoviranje - roomfortuesday.com

  Danas smo zatvorili novu kuću za obnovu i opraštamo se od našeg trenutnog doma. Kretanje mi je uvijek gorko slatko. Toliko se toga mogu radovati, …

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *