Home / kućni dekor / Ažuriranje ureda za obnovu (demo i planiranje)

Ažuriranje ureda za obnovu (demo i planiranje)

 1. Demo je u tijeku u mom kućnom uredu i Emmett se s njim rješava većinu noći nakon posla. Mislio sam da bi bilo zabavno podijeliti novosti jer stvari napreduju! U ovoj fazi procesa još uvijek radimo puno planiranja, naručivanja, rješavanja demonstracija i čekamo da stignu oprema i zalihe. Želite li vidjeti kako danas izgleda moj ured? Zapamtite – uvijek postaje gore prije nego što bude bolje. Kliknite najnovije ažuriranje o obnovi!

Ažuriranje ureda (demo i planiranje) - roomfortuesday.com Crosby je najbolji dječak i neće se ni približiti plastičnim vratima, ali Cash s druge strane … svaki put kad dođem u ovaj prostor, provuče glavu kroz patentni zatvarač. Jednaki su dijelovi smiješni i preslatki, ali i bijesni jer se njegovo lice prekriva prašinom i prati ga kroz kuću. U svakom slučaju, zanemarite njegovo malo lice na svim ovim fotografijama (ili nemojte, jer je nekako smiješno)!

Ažuriranje ureda (demo i planiranje) - roomfortuesday.com Emmett je gotovo spreman preraditi struju i započeti uokvirivanje ovog zida za naša džepna vrata. Dizajnirao sam naša vrata koja će imati prilično tradicionalna stakla s rešetkama. Pokazat ću vam nadmorsku visinu u nastavku (naručili smo ih kod lokalne tvrtke specijalizirane za običaj)

Ažuriranje ureda (demo i planiranje) - roomfortuesday.com Svidjela mi se ideja da dopustim prirodnom svjetlu s našeg ulaza da prodire iz tog smjera kroz staklena džepna vrata. Trebali bi pomoći u zvuku, a istovremeno dopustiti da se svjetlost filtrira, tako da se ovaj dizajn osjećao estetski i funkcionalno. Ova soba ima prilično sjajno svjetlo, zbog čega sam je položio za svoj radni prostor odmah nakon premještanja. Jednostavno se osjećao dobro!

Ažuriranje ureda (demo i planiranje) - roomfortuesday.com Ova se faza uglavnom odnosi na strukturne elemente, planiranje električnih instalacija, planiranje mlinarskih radova, donošenje odluka i skidanje svega na gole kosti prije nego što se to izgradi. Nije lijepa i nije najzabavnija pozornica (po mom mišljenju), ali definitivno je potrebno. Unatoč prašini, ja sam osoba za detalje i za postizanje onih sitnica koje uvijek volim treba puno planiranja i strpljenja unaprijed …

Ažuriranje ureda (demo i planiranje) - roomfortuesday.com Ovo je uzvišenje mog ugrađenog. Na kraju sam prilagodio neke dimenzije i dodao red ploča (jer znate da volim neparne brojeve, ha!). Ako ste propustili početnu fazu ugrađenog dizajna, to možete pogledati ovdje. Živjet će na zidu dolje prikazanom …

Ažuriranje ureda (demo i planiranje) - roomfortuesday.com Emmett se ovdje mora pozabaviti nekim kanalima i strujom, zbog čega je izrezao pravokutnik neobične veličine u zidu. Zabavna činjenica … s druge strane tih 2×4 ugrađena je naša formalna dnevna soba. Organizirali smo se i planirali sve dijelove koji su potrebni za rezanje ove arhitektonske značajke. Možda izgleda zastrašujuće, ali posjedovanje ovih planova stvarno pomaže u osiguravanju preciznosti i točnosti kada dođe vrijeme za izgradnju. U našoj trenutnoj kući pokušavao sam se prema svim našim projektima ponašati kao prema klijentima … pokrivajući sve naše baze i ne preskačući nijedan korak (čak i dosadne visine).

Ažuriranje ureda (demo i planiranje) - roomfortuesday.com Teško je vjerovati samo prošli mjesec, zid prozora (na slici dolje) hvalila se mojom prekrasnom novom draperijom. Oh, kako su se stvari promijenile u nekoliko dana. Haha! Uzbuđena sam kad vidim da su postavljeni zauvijek kad završimo ovu sobu.

Ažuriranje ureda (demo i planiranje) - roomfortuesday.com Kad smo već kod draperija, odlučio sam da ovaj panel svojim svjetlima ostane lagan, svijetao i jednobojan. Gotovo sam siguran da ćemo slikati zidove Traka jutra autor Sherwin-Williams. Ovdje je u odnosu na ploču vijenca … zapravo je nekako slična postojećoj boji zida (što je bilo ovdje kad smo se uselili).

Ažuriranje ureda (demo i planiranje) - roomfortuesday.com Emmett je također u procesu planiranja moje prilagođene izrade kredenca, pa sam za taj projekt morao odabrati boju mrlje. Sletjela sam na Heirloom Hrast, koji prekrasno funkcionira s našim podovima od riblje kosti. Srećom podovi su već prekriženi s popisom obveza i zaštićeni su ispod teške ovnarske ploče.

Ažuriranje ureda (demo i planiranje) - roomfortuesday.com Uzeo sam i svog voljenog bijelog mramornog tanga konja! Sjećate se toga s mog štedljivog putovanja prije nekoliko tjedana? Živjet će na pijedestalu u mom uredu! Jako sam uzbuđena zbog tog velikog momka i jedva čekam da ga vidim u stilu. Ne mogu vjerovati da je pod našim krovom! Zanemarite usranu fotografiju telefona – stvarno to ne čini pravdom. Par mi nije bio na budžetu, pa sam uvjerila svoju prijateljicu Emily (koji je ujedno i dizajner interijera) kupiti šibicu. Svi imamo po jednog. Rekla je da su daleko superiornije od narukvica za prijateljstvo. Ha!

Ažuriranje ureda (demo i planiranje) - roomfortuesday.com To je trenutno kompletno ažuriranje ureda! Trudimo se da stvari prekrižimo s popisa. Znam da ovo nije najzabavniji dio obnove, ali osjećam se dobro znajući da stvari napreduju i radimo to na pravi način. Je li vam ovaj post dosadio do smrti? Nadam se da ne. Želite li i dalje gledati ažuriranja mog ureda ili biste radije samo pričekali lijepo otkriće na kraju svega? Bez ikakvih teških osjećaja, bilo kako bilo! Nikad ne znam koliko od ovih stvari podijeliti. Ostavite mi bilo kakva pitanja ili razmišljanja u odjeljku za komentare u nastavku! Nadam se da imate fantastičan vikend. Vidimo se ovdje u ponedjeljak!

Mogli biste i voljeti

 • Istaknuto - roomfortuesday.com

  Tek smo se posložili i uhvatili nakon dugog vikenda provedenog u Jackson Holeu. Emmett i ja napravili smo malu pauzu od posla kako bismo se uronili u prirodu i krenuli …

 • Svečana dnevna soba: Izazov za jednu sobu - 1. tjedan - roomfortuesday.com

  Ludo sam uzbuđena što ću ove jeseni sudjelovati u One Room Challengeu kao istaknuti dizajner! Riješio sam se dvije sobe (ove kupaonice i praonice rublja) kao gostujući dizajner u …

 • Nova godina, nova obnova - roomfortuesday.com

  Prvog dana u godini želio sam podijeliti neke ciljeve i uvid u naš plan obnove. Nikad nisam bio uzbuđeniji zbog ažuriranja doma nego što sam …

 • Kompromis u dizajnu: kako dizajnirati prostore sa svojim značajnim drugima - roomfortuesday.com

  Sretan petak, prijatelji! Idemo dalje prema našim projektima kupaonica – podrumu I osvježavanju sobe za prašinu (bio sam ozbiljan kad sam rekao da se ovo oblikuje u godini …

About admin

Check Also

Luksuzna kuća u stilu seoske kuće u Oregonu može se pohvaliti prekrasnim detaljima

Ovu luksuznu seosku kuću dizajnirao je Wendy O’Brien Uređenje i uređenje interijera, smješten na imanju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *