Home / kućni dekor / Ažuriranja tekstila u našoj spavaćoj sobi

Ažuriranja tekstila u našoj spavaćoj sobi

Naša je osnovna spavaća soba iskreno vidjela bolje dane. Nismo dotaknuli prostor otkad smo se uselili (osim zamjene stropnog ventilatora), i neko vrijeme nećemo moći obnavljati ovu sobu. Na kraju će ovaj prostor dobiti nove mlinske radove, ažurirani tepih, više karaktera, vjerojatno novi set vrata i prozora i hrpu drugih detalja zbog kojih sam jako uzbuđen … ali ne ove godine. Stvari su u ovom prostoru izgledale prilično sumorno, jer se u proteklih šest mjeseci pretvorio u mešance i neusklađenu kolekciju namještaja i tekstila. Čini se da se Emmett i ja nismo mogli složiti oko posteljine, odlučio je zamijeniti noćnu svjetiljku i morali smo promiješati namještaj. Rezultat je bila spavaća soba koja se nije osjećala skladno i srušilo mi je raspoloženje. U duhu Valentinova prošlog vikenda, odlučila sam dati prostoru maleni tekstilni makeover. Kliknite da biste pročitali o tome, vidjeli kako se soba razvijala i pronašli izvore. Naša spavaća soba zasad izgleda bolje! Ja sam sretna djevojka.

Prvo, ovdje je započela spavaća soba kad smo se uselili … u osnovi smo pokupili cijelu svoju spavaću sobu iz prethodnog doma i smjestili je u naš trenutni dom – isti namještaj, istu posteljinu, isto osvjetljenje itd.

Ažuriranja tekstila u našoj spavaćoj sobi - roomfortuesday.comOva je soba vjerojatno najbolje izgledala prošlog ljeta (na slici dolje)… zamijenili smo stropni ventilator, posteljina je bila lijepa i osjećala sam se zadovoljno s ovim prostorom (bez obnove ili čak bojanja).

Ažuriranja tekstila u našoj spavaćoj sobi - roomfortuesday.comNa kraju se ova soba pretvorila u kačalu za namještaj i neusklađenu posteljinu koju nismo koristili drugdje u svom domu … nekako je ušla u ovaj prostor (na slici dolje). Nije strašno, ali to nije bila spavaća soba koja mi se činila ugodnom, privlačnom ili nadahnjujućom … što baš i nije cilj primarne spavaće sobe u kojoj provodimo puno vremena.

Ažuriranja tekstila u našoj spavaćoj sobi - roomfortuesday.comMoj plan za brzu preobrazbu u ovom prostoru? KONAČNO se riješite nezgrapnih zasada s nasada, pustite malo svjetla i zamijenite ih pločama za draperije i pletenim drvenim nijansama. Također sam želio nabaviti nove posteljine, pokrivač i poplun i novi matelas (jer očito psi odmaraju na našem krevetu). Vratio sam naše vintage mesingane svjetiljke natrag u prostor za kohezivni element (budući da su vintage noćni ormarići neusklađeni), i sretan sam što mogu izvijestiti – ova soba mi se ponovno čini sretnom.

Ažuriranja tekstila u našoj spavaćoj sobi - roomfortuesday.comOsim zamjene tekstila i preuređivanja ovog prostora, dao sam mu i prijeko potrebno dubinsko čišćenje. Ponekad je to sve što vam treba da bi se prostor ponovno „dobro osjećao“. Jeste li se ikad zaljubili u sobu u svom domu? Stvarno sam se željela ponovno svidjeti našoj spavaćoj sobi. Između čišćenja i ažuriranja tekstila, ponovno se osjećam optimistično u vezi s našom spavaćom sobom. Prilično je nevjerojatno kako male promjene mogu drastično utjecati na sobu.

Ažuriranja tekstila u našoj spavaćoj sobi - roomfortuesday.comOvo je moja strana kreveta, ako niste pogodili. Dobivate malo prikrivenih šačica novog Utorak napravljeno Dolasci. Nalaze se u prodavaonici kasnije ovog tjedna, pa ih još ne mogu povezati. Uskoro ipak!

Ažuriranja tekstila u našoj spavaćoj sobi - roomfortuesday.comMoja noćna komoda je vintage i stvarno bih voljela da nađem drugu za Emmettovu stranu. Ako netko vidi da netko pluta okolo, molim da me obavijesti! Želim ravnotežu i simetriju, pa bi idealno imati dva odgovarajuća noćna ormarića. Nekako me izluđuje što se naši zasad ne podudaraju, ali barem su sličnih razmjera.

Ažuriranja tekstila u našoj spavaćoj sobi - roomfortuesday.comIzgleda li vam situacija s francuskim vratima i prozorima poznata? Trebao bi jer je to isti raspored i dizajn koji imamo u našoj službenoj dnevnoj sobi. Uklanjanjem zasada s plantaže ova je soba izgledala toliko svjetlije. Jednostavno nisu dobro surađivali s našim postavkama i postojećim prozorima. Paneli za draperiju također pomažu omekšati prostor.

Ažuriranja tekstila u našoj spavaćoj sobi - roomfortuesday.comJoš uvijek imam svoj vintage stol od emajla u ovom prostoru. Smješten je ispod našeg okvirnog televizora na suprotnoj strani sobe – preko puta kreveta.

Ažuriranja tekstila u našoj spavaćoj sobi - roomfortuesday.comAko vas zanima bilo koji od izvora, sakupljam ih gore. Kliknite izravno na stavke koje ćete preusmjeriti na izvor – ili upotrijebite numerirane veze ispod kolaža za kupnju …

01: stropni ventilator // 02: posuda za pijesak od kandži // 03: toplina svijeća // 04: otkucava prugastu lumbalnu jastučnicu // 05: mramorna bižuterija // 06: kopče za prstenove za zavjese // 07: bijela zavjesa // 08: kožni krevet (sličan) // 09: lanene draperije // 10: okvir tv // 11: set listova // 12: pokrivač za poplun // 13: jastuk sa životinjskim printom // 14: grana magnolije // 15: tapecirana klupa // 16: plisirana stolna stolica // 17: prošivena pokrivač // 18: trkač

Moram reći – moja najdraža nova stvar u ovoj sobi je naš komplet posteljina. To su tencel plahte i osjećaju se super svilenkasto i hladno na dodir. Bilo je to veliko neslaganje koje smo Emmett i ja imali oko posteljine. Volim naše flanelske plahte, ali on spava vruće. Ako ću raditi uobičajene listove, želim da budu svilenkasti, glatki i mekani. Oni se osjećaju najluksuznije i oboje zaista uživamo u njima.

Ažuriranja tekstila u našoj spavaćoj sobi - roomfortuesday.comJednog dana bit će zaista zabavno obnoviti naš primarni apartman! Naša je kupaonica potpuno zapela u 90-ima (mislite na trkaće pruge, lošu mjed i uznemirenu taštinu), garderoba nije previše funkcionalna, a ja imam velike planove za cijelu stvar. Međutim, dok štedimo, trenutno se dobro osjećam u ovoj sobi. Udoban je, funkcionalan i sad se osjećam zadovoljnije s estetikom. Što misliš? Postoji li neka verzija koja vam je draža?

Ažuriranja tekstila u našoj spavaćoj sobi - roomfortuesday.comU petak vam na blog dolazim s detaljnim uputstvom za obradu prozora, pa spremite pitanja o postupanju s prozorima, pločama za draperije ili tkanom sjenom za taj post. Druga pitanja ili slučajna razmišljanja? Jedva čekam da ih čujem u odjeljku za komentare ispod!

Mogli biste i voljeti

  • Kako osvježiti svoju spavaću sobu koristeći tekstil - roomfortuesday.com

    Bok ljudi! Jacqueline ovdje. Prošlo je neko vrijeme otkad sam prvi put dijelio našu glavnu spavaću sobu, ali osjećao sam se kao da je vrijeme da ovaj spokojan prostor osvježim … i sa …

  • Plan dizajna spavaće sobe za goste - roomfortuesday.com

    Bok svima! Nadam se da ste imali sjajan vikend. To je bio projekt o kojem sam raspravljao u svom Zabilježenom postu prošlog petka, pa sam zaključio da bi bilo zabavno razraditi i podijeliti …

  • Vrijeme je za još jednu objavu u sobi 101, a ovaj put zaranjamo u vrlo važan prostor … glavnu spavaću sobu! Budući da smo na temi uzglavlja, mislio sam da bi ovo bilo savršeno …

  • Nakon čekanja i čekanja, stigli su posljednji predmeti u glavnu spavaću sobu i uzbuđen sam što ću KONAČNO podijeliti gotov prostor. Pripremite se za čudovišno mjesto, jer se nisam mogao zaustaviti od …

About admin

Check Also

Rustikalna francuska seoska kuća sa suvremenim štihom u Kaliforniji

Ovu izvrsnu rustikalnu francusku seosku kuću dizajnirao je Fergus Garber arhitekti, smješten u Woodsideu, gradu …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *