Home / spavaća soba dekor / Ažurirajte dekor svog kućnog ureda bez previše ulaganja

Ažurirajte dekor svog kućnog ureda bez previše ulaganja

Radite li već neko vrijeme od kuće ili uvijek? Vaš vas ured više ne nadahnjuje? Ponekad vas jedna ili dvije male promjene mogu natjerati da ponovno zauzmete svoj uredski prostor, motiviraju vas na posao. Dobre vijesti, ne morate sve mijenjati ili ulagati astronomske iznose da biste promijenili svoj radni prostor! Zadržite svoj namještaj i pribor fokusirajući se na preobrazbu jednog zida. Nema više pozadina tijekom vaših telekonferencija, na vašem će dekoru zavidjeti sve vaše kolege! Evo naših najboljih ideja za jeftino ažuriranje zida u vašem uredskom prostoru!

Ako još niste odabrali mjesto vašeg budućeg uredskog prostora, također potražite našu kartu za daljinsko korištenje: 6 mjesta za postavljanje uredskog prostora kod kuće

Promijenite boju zida u vašem uredu

bojanje zida u uredskom prostoru

nadahnjujuće boje za uredski prostor

Ostalo vam je malo boje u radionici ili garaži. Došlo je vrijeme da ih ponovno koristite za oslikavanje cijelog zida ili njegovog dijela u vašem radnom prostoru. Pokrijte cijeli zid, napola ili stvorite oblik na svojoj površini kako biste promijenili izgled vašeg prostora. Sve ideje su dobre. Nemate kod kuće ostataka boje, posavjetujte se s rodbinom, vrlo je vjerojatno da ćete ih naći! Također možete kupiti mali spremnik boje, ulaganje je minimalno, a rezultat vrijedi troškova.

savjet zgodan : Odaberite boju koja vas nadahnjuje, koja potiče koncentraciju, ukratko, koja će vas motivirati za posao. Da biste otkrili trenutne trendove boja, pogledajte naš članak Trendovi za 2021. godinu: vodič za uređenje, dizajn i slikanje.

Za ukrašavanje radnog prostora upotrijebite ostatke tapiserije

tapiserija u kućnom radnom prostoru

Jeste li postavili tapete u sobi u svojoj kući, imate li ostataka? Je li netko od vaše rodbine sačuvao ostatke tapiserije iz projekta? Prostor vašeg ureda savršeno je mjesto za upotrebu ostataka, čak i ako su ostaci. Cilj nije pokriti cijeli zid, već ukrasiti zid. Tako možete prekriti vrh zida, stvoriti kutiju oko radnog stola, staviti tapiseriju u veliki okvir ili čak stvoriti lijepu pozadinu koja će biti vrlo korisna za vaše konferencijske pozive!

Nemate tapiseriju? Znajte da je čak i ako se tapiserija smatra skupom, na internetu je moguće pronaći jeftino. Samo treba biti strpljiv i malo potražiti!

Oklijevate li oko postavljanja tapiserije? Zidne naljepnice su također dobra opcija. Pronađite inspiraciju i još mnogo toga u našem interijeru: 101 ideja za uređenje vaših zidova!

Stvorite drveni zid kako biste svom uredu dodali stil

drveni zid u kutu kućnog ureda

Što može biti bolje od drveta za ukrašavanje prostora. Drvo je bezvremeno, preživljava trendove dekora. Ako oko vas leži nekoliko dasaka, ploča koja ne služi ili čak višak drvenih letvi, ne oklijevajte je upotrijebiti! Opcije su bezbrojne. Drvene letvice ili ploča na zidu, javor ili šperploča, sve funkcionira!

Ako trebate malo, razmislite o bacanju pogleda na tržnicu (Facebook), kijiji ili druge. Postoje jeftini ostaci drva, drva za staje i još mnogo toga. Na kraju je moguće stvoriti drveni zid u vašem uredskom prostoru bez previše ulaganja.

Dodajte plutenu ploču, vrlo povoljnu za rad

zid od pluta u kućnom radnom prostoru

Ploča od pluta ili cijeli zid prekriven plutom može biti vrlo koristan u kućnom radnom prostoru. Možete prikvačiti bilješke, školski kalendar svoje djece, popis obveza i čak nekoliko fotografija. Ako nemate pluta, potražite pločice od pluta ili kolute od pluta u supermarketima ili oglasnicima. Projekt koji će promijeniti vaš dekor bez previše ulaganja.

Ukrasite svoj uredski prostor zelenilom kako biste se bolje fokusirali

biljke u prostoru kućnog ureda

Što može biti bolje od biljaka da dobro dišu, koncentriraju se i pune baterije. Sakupite nekoliko svojih biljaka i dajte im ponos na mjestu u vašem uredu. Nemate zelenila kod kuće? Zamolite svoje najmilije da vam daju nekoliko izbojaka za ukrašavanje vašeg radnog prostora. Budući da biljke zahtijevaju često obrezivanje, vaši će vam prijatelji rado pomoći! Vidjet ćete da čak i bijeli ured bez previše ukrasa može u potpunosti promijeniti svoj izgled dodavanjem nekoliko biljaka.

Želite li stvoriti lijepe saksije za cvijeće? Pogledajte naš DIY post: 9 sjajnih koncepata za saksije i žardinjere koje možete sami napraviti!

Prikupite svoje najbolje slike za kreativni zid

okviri i plakati za zid kućnog ureda

Imate li lijepe slike, crteže svoje djece, fotografije ili vlastite kreacije? Okupite svoje najljepše slike kako biste stvorili jedinstveni dekor u vašem uredskom prostoru. Najosobniji projekt uređenja! Prekrasne slike i fotografije bez naknade možete pronaći i na internetu. Samo ih odaberite i ispišite u željenom formatu. Postavite svoje slike u okvire ili ne i napravite svoj zid. Ne trebaju vam okviri za stvaranje lijepog zida, samo budite kreativni. Ako više volite uokviriti svoje slike, znajte da je moguće jeftino pronaći okvire u rabljenim trgovinama, antikvarnicama i na tavanima vaših najmilijih!

Ostale ukrasne ideje za radni prostor

Postoji mnoštvo ideja za ukrašavanje zida, a ideja je ponovno upotrijebiti materijale ili druge materijale koji moraju stvoriti jedinstveni uredski prostor bez previše ulaganja. Sve što morate učiniti je prijeći na posao, u svakom smislu te riječi!

Za više nadahnuća pogledajte naše Ideje za uređenje prostora za kućni ured.

About admin

Check Also

19 najmodernijih kuhinja

Homelisty & Cuisine Plus udružuju se kako bi vam ponudili inspiraciju, ideje, savjete i resurse …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *