Home / spavaća soba dekor / arlos oscar the grouch tematski 4. rođendan

arlos oscar the grouch tematski 4. rođendanarlo je 4! pretjerujem sa svakom temom zabave, ali ova je bila posebno zarazna. odlučio je da ove godine želi prirediti oscara s tematskom zabavom, ali umjesto da samo pokrije sve u oscaru, želio sam da se to više osjeća kao zabava iz snova za grouch haha.

tako da je ovo na kraju bila najjednostavnija, najjeftinija i najodrživija zabavna tema jer sam doslovno koristila karton i novine za ukrašavanje. i bio je tako zabavan kreativni izazov zaista razmišljati izvan okvira i pokušati smeće učiniti estetskim. presretna kako je sve ispalo!

neprestano sam pitao Arloa želi li zabavu ili ići u Disneyland, a on je izabrao zabavu kako bi svi njegovi prijatelji i obitelj mogli biti tamo. on je tako sladak!

ali to ga je VRLO pretjerano stimuliralo, a prva dva sata unutra su uključivala puno time-outa. nakon što smo priredili “zabavu” samo za nas prošle godine, ovo je bilo puno intenzivnije za sve nas – ali na kraju je bilo sjajno. i Arlo je rekao da želi grudnjak svake godine, hahaha.za ulaz dopuštamo da se naša kartonska zaliha nakuplja neko vrijeme i jednostavno pustimo da se sve druži. zgužvali smo novine i bacili prazne limenke na zemlju da biste morali u nju ući haha ​​- onda smo objesili ovaj veliki dvostrani natpis koji je stvarno stvarao raspoloženje dok ste hodali u lol.


za pića sam svoje transformatore napitaka pretvorio u kante za smeće s limenom folijom. samo sam drvene vrhove omotao kositrenom folijom i stvorio poklopce i to je vizualno napravilo tako veliku razliku. Otisnuo sam sve natpise s hranom na kraft papir s fontom marke koji sam pronašao i zalijepio ljepljivom trakom.

za malena imena, vodu sam označio “sok od kiselih krastavaca” i napunio mini krastavcima, “limunada s esencijom ružičastog inćuna”, a imali smo i margarite od jagoda koje sam nazvao “truli sok od jagode za ušljive odrasle”. Koristio sam malu metalnu kantu za smeće kao hladnjak za vino, pivo i seltzer – ali nije uspio na slici!

onda sam samo prekrio ovaj stolić za piće kartonom, tako lako haha.


Ove sam godine držao hranu prešućenom i upravo sam naručio pizzu i salatu. ali da bi bilo smeće (i manje nervozno u pandemiji), mislio sam da bi bilo slatko raditi pojedinačne porcije u kineskim kontejnerima za poneti. natpis za salatu rekao je “smrdljiva salata”, a znak za pizze “pizza koju smo pronašli u smeću s umakom od sljeza” (ranč). Imao sam i kiselih krastavaca, mrkve i još jedan ranč s oznakom “Ranch dressing from 1972” hahah čovječe, zabavljao sam se.

arlo OBOŽAVA čips, pa smo ga pustili da odabere poput 9 različitih vrsta, a zatim sam ih poslužio papirnatim vrećicama. naravno to je uključivalo i čips od kiselih krastavaca.

Pokrila sam stolove u novinama i koristila limenke za spremanje pribora za jelo.
komad otpora !! gid je stvorio ovo remek-djelo koje je okruživalo igraonicu i bilo je jako puno zabavno. čak je dodao i naš tobogan na prozor koji je vodio u malu jamu za smeće / kuglu. večer prije zabave svi smo je slikali, što je zaista bio savršeni završni detalj da postane super oskar.

djeca su ovo jako voljela !! nekako bih volio da smo to mogli nastaviti.
uvijek sam najstrasniji prema lijepom desertnom stolu nad bilo čim drugim !! sve su slastice ispale tako slatke, pa ću razmotriti svaku od njih.


toliko zapečen kako je kolač ispao. Upravo sam kupio bijelu na bijelu troslojnu tortu iz trgovine, a zatim je donio kući za ukrašavanje. nagnula sam bok na koš za smeće i za prljavštinu upotrijebila mješavinu mrvica oreo i nilla napolitanki. nakon što sam to raširio, naokolo sam lijepio bombone da budu smeće (kiseli zvjezdani izljev, narezani mini oreos bijele ribe, mini sljezovi i neki komadići riže i posip).

preljev za torte bio je Uradi sam možeš vidjeti ovdje.

Znala sam da bi kolačići za smeće bili savršeni – pa ih je moja šogorica napravila i bili su jako dobri. učinila je a osnovni kolačić za teglu s mlijekom i dodao nešto duginim posipima, čips od krumpira, pereci i nešto cadbury jaja.

ne bih mogao prirediti oscar-zabavu bez šalica za prljavštinu – to je samo čokoladni puding sa zgnječenim oreosima i gumenim crvima, najpopularniji desert s temom oscar i slime.

Nisam planirao to raditi, ali onog dana kad sam kupovao hranu za zabavu, zaključio sam da bih samo pitao trgovinu mogu li ih učiniti. ne samo da su napravili tako dobre oskare, oni su me koštali 9 dolara !! Dao sam ih napraviti kod lokalnih vonova, a oni su iz nekog razloga bili vrlo strogi prema licenciranim likovima, pa su rekli da mu ne mogu napraviti obrve. Skoro sam ih preskočila, ali odlučila sam ih pokušati sama dodati, pa sam dobila glazuru od čokolade i provukla obrve za 2 minute.za goodie torbe išao sam vrlo jednostavno. papirnate vrećice za ručak koje sam označio sa svojim proizvođačem retro etiketa, napunio sam svaku vreću kantom za smeće igračke napunjenom gumenim crvima i listom tužnih naljepnica za lice.
dobili smo i veliki odskok mjeseca na kamuflažu. isprva sam bio u potrazi za estetskim izgledom, ali na kraju nisam htio potrošiti 1000 dolara na odskok mjeseca pa je ovo bilo u redu.naravno da sam morao napraviti tematski znak za njihove cipele lolol.

o djeco, samo se igrajući s gomilama smeća, kakva zabava!očito moj tata (mak) nikad ne može ne budi zabava hahah. izašao je i izveo nekakvu hibridnu izvedbu oskara, šajkače i vadene kocke za djecu.
toliko posla, ali zabava je bila super zabavna, osim tajm-auta naravno hahaa.


izvori

dozatori za piće / prskati papirnate salvete / bambusove ploče i posuđe / bambusove tanjure za desert / šalice za piće / šalice za šalice za prljavštinu / kineski spremnici za hranu / mini metalne kante za smeće / mini igračke kante za smeće (torta) / izrađivač etiketa / tužne naljepnice za lice / mini kante za smeće (goodie vrećice) / font za znakove hrane / kraft papir koji sam koristio za znakove / držači za drvene znakove (slično)

majica po mjeri arlos / moj kombinezon / kostim poppys oscar / majica gids grouch

fotografije jeff mindell

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *