Home / kućni dekor / Apsolutno sanjarska kućica u europskom stilu u šumi Georgije

Apsolutno sanjarska kućica u europskom stilu u šumi Georgije

Ova zapanjujuća europska kućica koju su dizajnirali dizajniraju simetrija i materijali cijenjeni vremenom Pritchett + Dixon smješten u šumovitu enklavu u Viningsu u državi Georgia. Imanje od 2,5 hektara uključuje samostojeću garažu presvučenu kamenom čiji je dizajn nadahnut engleskim selima – gdje su gospodarske zgrade možda prethodile glavnom prebivalištu i bile su sastavljene od drugih materijala.

Ovo prekrasno prebivalište ima 5000 četvornih metara, a čini se manjim svojim pametnim arhitektonskim detaljima. Na vanjskoj strani, pozovni prednji trijem dodaje privlačnost rubnika, zajedno s nadmorskom visinom od jedne i pol priče. Dobro njegovani krajolik i plinski lampioni dodaju cjelokupnu privlačnu estetiku.

Tvrdi štukatura i kamen stvaraju ugodan osjećaj vanjskoj fasadi, zajedno s pametnim dodirima poput prozora za obrve iznad prednjeg ulaza i detalja na dimnjaku. Kombinacija namještaja ukrašava interijere ovog doma, uključujući starine i postojeći namještaj vlasnika s francuskim štihom.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Pritchett + Dixon DIZAJN INTERIJERA SN dizajni PEJZAŽ Land Plus Associates

blagovaonica u europskom stilu

Iznad: U sobi za doručak, klizna željezna vrata povezuju ovaj prostor s lijepim zastakljenim trijemom. Stolice su prekrivene Schumacherovom tkaninom. Kako bi spriječio zabranu pogleda, dizajner interijera odlučio je da ne postavi luster iznad stola.

dnevni boravak u europskom stilu

Iznad: U dnevnoj sobi, visoki zasvođeni strop od 25 metara pomaže stvoriti svijetli i prozračni osjećaj. Grede od bijelog hrasta pružaju rustikalnu toplinu. Izvrsni luster je iz Foxglove Antikviteti, dok je stolić kraj Prekrasan studio.

stubište u europskom stilu

Iznad: Vlasnik kuće također je umjetnik koji radi iz svjetlećeg studija smještenog na katu. U ovom je foajeu zrcalo iz Huff Harrington, dok se svjetiljka može naći na Inner Pieces, Atlanta Antiques Collective. Par starinskih stolica presvučeni su tkaninom Kravet. Podnice su vapnenci.

dnevni boravak u europskom stilu

Iznad: Udoban prostor za sjedenje smješten je u kuhinji koja uključuje kamin za toplinu i ambijent. Okretne stolice su tvrtke Lee Industries, prekrivene Schumacherovom tkaninom.

velika soba u europskom stilu

Što volimo: Ova europska kućica nudi obilje topline zahvaljujući drvenim podovima i rustikalnim drvenim gredama na stropu. Veliki prozori ne samo da uokviruju šumovite poglede na ovo prekrasno imanje, već obasjaju ovaj dom sunčevom svjetlošću. Udoban i privlačan namještaj pruža prekrasan dom za par praznih gnijezda koji su uzgajali djecu i unuke koji žive u blizini kako bi ih lagano zabavljali.

Reci nam: Koji su vam detalji bili najzanimljiviji u dizajnu ovog doma i zašto u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nadahnjujućih domaćih tura koje smo ovdje prikazali na programu One Kindesign u stilu europskih vikendica: Nevjerojatno prekrasna kuća u stilu europskih vikendica u Utahu i predivno stanovanje nadahnuto Europom na jezeru Keowee u Južnoj Karolini.

dnevni boravak u europskom stilu

kuhinja u europskom stilu

kuhinja u europskom stilu

Iznad: U kuhinji se poput tendi otvaraju lijepi željezni prozori. Iznad otoka su privjesnice Edgar-Reeves Rasvjeta.

kuhinja u europskom stilu

blagovaonica u europskom stilu

blagovaonica u europskom stilu

Iznad: U blagovaonici izvrsna mješavina starog i novog – antička kredenca s Scott Antique Markets. Kanelirane svjetiljke su od tvrtke Circa Lighting. Slika je likovnog umjetnika Kim Collinson.

spavaća soba u europskom stilu

kupaonica u europskom stilu

europska-vikendica-eksterijer

europska-vikendica-eksterijer

FOTOGRAF Emily Followill

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Posljednji dio naše slagalice

Prije točno godinu dana podijelila sam našu transformaciju vintage seta za blagovaonicu, što je bio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *