Home / spavaća soba dekor / Anthropologie Primrose Mirror Dupe na meti: To je samo 120 USD

Anthropologie Primrose Mirror Dupe na meti: To je samo 120 USD

Sanjao sam o Antropologija Blistavo zrcalo jaglaca otkad sam to vidio na TikToku. To je u osnovi cijela moja idealna estetika za dom umotana u jedan super luksuzan predmet i znam da nisam sama. Ali moj san pretvorio se u noćnu moru kad sam vidio da verzija poda duga u Anthru košta 998 dolara. Dakle, otišao sam u lov kako bih pronašao nalik i naletio na glupana Primrose Mirrora u … pričekajte …Cilj! Koliko god želim pokazati kupnju Primrosa s videozapisom #TikTokMadeMeBuyIt, radije ću dobiti nešto slično za manje i uštedjeti svoj novčić.

Nije iznenađenje da je Primrose Mirror postao toliko popularan posljednjih mjeseci – zapravo, to je već bilo puno prije nego što ga je TikTok otkrio, žao nam je Gen Z. Nakon godina minimalističkog dizajna i zaglavljivanja u netaknutim, a opet nekako dosadnim stanovima, ljudi su počeli preuređivati ​​tijekom pandemije i prigrlili se čineći svoje prostore elegantnim i ugodnim. Jer ako ćete stalno biti unutra, mogli biste i uživati ​​u svom prostoru, zar ne?

Imajući to na umu, maksimalizam je zavladao, a dekor je postao posvećen živim bojama, baroku, Art Decou, ​​komadima nadahnutim 70-ima – u osnovi bilo koje doba najbolje odgovara vašoj estetici, birano do 100. Možete čak i miješati više razdoblja! Ne postoje pravila nakon karantene.

S ovim novim načinom uređenja doma koji još uvijek udara, zrcalo Anthro privuklo je puno pažnje u posljednjih godinu dana, zajedno s drugim trendovskim predmetima poput namještaja boucle, svijeća u funky obliku i posuđa s posuđem i posuđa s uzorkom. Zato biste mogli doći u napast (poput mene) da bacite sve što posjedujete i potpuno preuredite.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Target je sponzor tvrtke STYLECASTER, međutim, urednici su neovisno odabrali sve proizvode u ovom članku. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Ljubaznošću Target.

Dobre vijesti: Pozlaćeno zrcalo izvrstan je komad za početak! Možete ukrasiti zrcalo i učiniti ga središnjim dijelom bilo koje sobe u koju ste ga postavili. Ogledala dužine poda, čak i ako ne ciljate na Anthro, uvijek su skupa. Kad god nađem jednu ispod 200 dolara, slavim.

Ovaj Opcija od 120 dolara po opalhouseu from Target potpuno je u mojem budžetu za kućnu dekoraciju i izuzetno je jeftin za ogledalo do poda. U osnovi je to ista cijena kao Apple AirPods ili Zara, tako da to mogu opravdati za komad koji ću zauvijek imati. Ima isti onaj vintage osjećaj kao i verzija Anthro i ne morate se žrtvovati i dobiti manje ogledalo da biste dobili isti izgled.

Dostupna je samo jedna veličina ovog zrcala. Ovaj pravokutno zrcalo visok je 51 in. i težak 23 lbs. Ako ga ne želite nasloniti na zid, možete ga i montirati na zid. Ne, nije tako širok kao verzija Anthro Primrose, ali svejedno! Također ima ukrašene detalje na vrhu zrcala, dajući vam one barokne vibracije starog novca. Osobno želim da moj stan izgleda kao soba u Metu, pa ovo zrcalo provjerava sve okvire umjesto mene.

STILEKSTAR |  Anthro Primrose Mirror Dupe

Ljubaznošću Opalhousea.

Ovo zrcalo do poda učinit će da vaš prostor izgleda veći i svjetliji, što je nevjerojatna vijest za ljude poput mene koji imaju posebno male stanove. Ovo ogledalo možete staviti u svoju spavaću sobu, dnevnu sobu ili ulaz, jer je prilično svestran komad, pa iz tog razloga zapravo cijenim da je tanji od antro.

Govorim vam o tome ovo ogledalo u osnovi otkriva Targetovu najbolje čuvanu tajnu, pa biste je možda htjeli kupiti sada prije nego što čujete o njoj na TikTok-u. Upozoreni ste!

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *