Home / spavaća soba dekor / Andra Day reagira na glasine o bratu Pittu s Angelinom dramom

Andra Day reagira na glasine o bratu Pittu s Angelinom dramom

Postavljanje zapisa ravno. Andra Day odgovorio je na glasine o izlascima s Brad Pittom usred njegove drame s Angelinom Jolie.

The Ogledalo izvijestila u svibnju da su Andra i Brad viđeni kako razmjenjuju telefonske brojeve na Oscaru 2021. godine, gdje je on bio voditelj, a ona je nominirana za najbolju glavnu glumicu za ulogu u filmu, Sjedinjene Države protiv Billie Holiday. “Andra je na Bradovom radaru neko vrijeme”, rekao je tada izvor. “Koketirali su iza kulisa i vjeruje se da su zamijenili brojeve. Moglo bi biti samo profesionalno, ali neki Bradovi prijatelji razgovaraju o tome kakav bi sjajan par bili. “

Nakon izvještaja Andre i Brada na dodjeli Oscara, U REDU! časopis izvijestila da je Jednom davno u holivudskoj zvijezdi od pjevačice “Rise Up” zatražio njezin telefonski broj kako bi je “upoznala na osobnoj razini”. “Andra je definitivno okrenuo Bradovu glavu”, rekao je izvor. “Pravi talent može uočiti na kilometar i nema sumnje da bi volio raditi s njom na jednom od projekata koje razvija za svoju producentsku tvrtku.”

Insajder nastavlja, “[Brad] gasi osjećaje nadajući se susretu s Androm jer bi je i on volio upoznati na osobnoj razini. Brad se raduje ponovnom izlasku nakon što se riješi ovaj nered s Angelinom, a Andra ima sve osobine koje privlače njegovu pažnju – a onda i neke … Brad voli kako se Andra nosi na takav samopouzdan način. “

Pa … što je istina? Izlaze li Brad i Andra? Pa, prema samoj ženi, nisu se ni upoznali. Andra je za Entertainment Tonight na dodjeli nagrada BET u nedjelju, 28. lipnja, rekla da ne zna odakle dolaze glasine jer se ona i Brad uopće ne poznaju. “O, Bože, dijete, pogotovo jer se nikada nismo upoznali”, rekla je. “Znači, rekao sam:” Oh, dobro. ” Moja me sestra zapravo udarila nakon što je rekla: “Upoznala si Brada Pitta?” Rekao sam, ‘Pretpostavljam. Pretpostavljam da jesmo. ‘”

Andra, koja je osvojila nagradu BET za najbolju glumicu, potvrdila je: „Ne izlazimo. Ni ne poznajemo se. Urnebesno je. Bio je to rijedak zrak. Toga je dana nekome bilo dosadno. ” Što se tiče onoga što misli o Bradu, Andra je osvajača Oscara opisala kao „sjajnog, super talentiranog, [and] divno. “

Glasine dolaze usred žestoke bitke za skrbništvo Brada i Angeline nad njihovo šestero djece: Maddoxom (19), Paxom (17), Zaharom (16), Shiloh (14) i 12-godišnjim blizancima Vivienne i Knoxom. U svibnju je Brad dobio zajedničko skrbništvo nad svojom i Angelininom djecom nakon petogodišnjeg postupka skrbništva. Bivši par, koji se zaručio 2012., a vjenčao 2014., vodio je sudsku bitku oko skrbništva nad svojom djecom od razdvajanja u rujnu 2016. godine.

Nakon presude, Angelinini odvjetnici podnijeli su žalbu navodeći da je sudac u slučaju, sudac John Ouderkirk, „uskratio gospođi Jolie pošteno suđenje, nepropisno izuzimajući njezine dokaze relevantne za dječje zdravlje, sigurnost i dobrobit, dokaze ključne za njezino stvaranje slučaj “, prema pravnim dokumentima. Sudski spis također tvrdi da je sudac “odbio čuti mišljenje maloljetnika o njihovim iskustvima, potrebama ili željama u vezi sa sudbinom skrbništva.” U državi Kalifornija maloljetnici stariji od 14 godina mogu svjedočiti u pritvorskim slučajevima ako sudac to dopusti, što znači da su Pax, Zahara i Shiloh imali pravo svjedočiti.

Izvor je za Us Weekly u lipnju rekao da je Angelina “gorko razočarana” odlukom suca i da “nikad neće oprostiti” Pittu zbog pada njihove veze. “Angelininom svjedočenju nedostajalo je vjerodostojnosti”, upućeni. “Odluka se temeljila na opsežnim svjedočenjima ljudi koji su provodili vrijeme s djecom i visoko cijenjenih stručnjaka.” Unutarnji je nastavio: “Nikad mu neće oprostiti.” Izvor je također primijetio da Angelina nastoji iskoristiti “sve što ima” kako bi se žalila na odluku. “Ona drži da to još nije gotovo i još uvijek vjeruje da će pravda prevladati”, rekao je izvor.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *