Home / spavaća soba dekor / Amazon Echo Dot x Diane Von Furstenberg 2021: Evo kako doći do njega

Amazon Echo Dot x Diane Von Furstenberg 2021: Evo kako doći do njega

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Amazonov najprodavaniji uređaj Echo Dot postoji već godinama, ali čini se da uređaj dobiva dizajnerski sjaj. Amazon doista financira odjek ograničenog izdanja koji je dizajnirala kultna Diane Von Fetsstenberg (zvana DVF). U osnovi, ako Amazon dobije dovoljno predbilježbi za elegantni uređaj (to je samo 60 dolara po komadu) prije kraja cilja, isporučit će se u prosincu ove godine. Naprotiv, ako nema dovoljno predbilježbi, dobro, neće ih biti Točka DVF odjeka.

Projekt Echo Dot s ograničenom nakladom i „najbolje odjevenom“ održava se kao dio masivnog e-tailer programa Build It, čiji je cilj lansiranje novih proizvoda na temelju interesa potrošača. Za razliku od ostalih programa za množično financiranje, Amazon vam zapravo neće naplatiti karticu dok se predmet ne pošalje, pa ako DVF x točka odjeka cilj nije pogođen, neće vam biti naplaćen. To je potpuno bez rizika kupnja.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu unutar ove priče, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje, a prodavač može dobiti određene podatke koji se mogu revidirati u računovodstvene svrhe.

STILEKSTAR |  Amazon Echo Dot DVF

Ljubaznošću Amazona.

Amazon Echo Dot Diane Von Furstenberg ograničeno izdanje u ‘Twigs’

Ovdje sam zbog povišenog lil ‘jeka.

Prošlog tjedna Amazon je predstavio DVF Echo Dot, s tri različita „stila“ prožeta ružičastim, sorbet-nadahnutim nijansama (postoji i crno-bijela verzija) i apstraktnim grafikama. Prema Amazonu, to je “najbolje odjeven odjek do sada”, i neću lagati, potpuno se slažem. Iskreno, zaista se nadam da će Amazon postići svoj cilj jer definitivno želim ovaj šik dizajnerski uređaj u svom domu što prije.

STILEKSTAR |  Točka DVF odjeka

Ljubaznošću Amazona.

Amazon Echo Dot Diane Von Furstenberg ograničeno izdanje u ‘Midnight Kiss’

Wow – ovo doslovno ne bi moglo biti ništa simpatičnije čak i kad bi pokušalo (!!!).

Do danas se čini da su predbilježbe tek oko 10 posto do cilja, što znači da je u sljedećih 30 dana dug put. Oh, i BTW, ako vi čini unaprijed naručite od sada do 13. kolovoza, uštedjet ćete 10 USD. Ako DVF Echo Dot kasnije postane dostupan, to će biti 70 USD. U osnovi, ako ste poput mene i 100 posto mislite da bi Amazon trebao izraditi ove elegantne gadgete, predbilježite si jedan za sebe.

STILEKSTAR |  Echo Dot DVF

Ljubaznošću Amazona.

Amazon Echo Dot Diane Von Furstenberg ograničeno izdanje u ‘Ikatu’

Za one koji se ne sviđaju dekoracije doma podebljanih boja, isprobajte ovo jednako cool crno-bijela opcija.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *