Home / spavaća soba dekor / Alicia Keys Home Decor: Kupite njezine kurirane kućne must have na Amazonu

Alicia Keys Home Decor: Kupite njezine kurirane kućne must have na Amazonu

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Alicia Keys i ja dijelimo više od imena i inicijala. Očito i mi dijelimo sličan ukus u dekoru kuće. Pjevačica je ovog mjeseca kusila svoj namještaj za Amazon, dajući svima pogled na njezinu estetiku. Nikad nisam mislio da ću i imati Rekordi za kućni dekor Alicia Key da razmislim, ali TBH, upravo sam se preselio i u iskušenju sam da odem u kupovinu s platom.

Pjevačica je poznata po izvrsnom bopsu i beauty brendu, Ključevi Soulcare, pa nije šokantno da ona ima nevjerojatan ukus u više područja svog života. Na svom popisu Keys nudi toliko mogućnosti namještaja, sagova, naglasaka i sitnica da biste mogli opremiti čitav Dom sa svim njezinim odabirima. Na svom popisu ima i mnogo smaragdnih predmeta, koji su upravo u mojoj uličici.

Velika većina njezinih izbora iznenađujuće je pristupačna. Tu je radni stol ispod 150 dolara i tona sitnica od 30 dolara vrijednih stolića. Možete čak i pregledavati nekoliko njezinih omiljenih kuhinjskih aparata. Još uvijek postoje neke skupe mogućnosti – ako na primjer pokušavate spustiti 390 dolara na stolicu, ali sveukupno, popis je dostupan način da se uskladi Keysova estetika.

Uređenje ili preuređivanje prostora može biti zastrašujuće. Znate pojedinačne dijelove, boje i estetiku koju želite, ali može biti zastrašujuće potražiti sve te odvojene elemente i složiti ih. Zbog toga ljudi plaćaju dizajnere interijera i dekoratere, pa je zato što je Keysov popis inspo promjena igre.

U nastavku sam pregledao njezin popis i odabrao 10 svojih omiljenih koje ozbiljno razmišljam o kupnji. Neka me netko zaustavi!

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

StyleCaster | Alicia Keys Home Inspo na Amazonu

Ljubaznošću Rivet.

Stolica od smaragdne školjke

Sretna kad sam saznala da žena koja dijeli moje ime dijeli i moj ukus u stolicama. Ova je opcija elegantna I pristupačna. Ako niste ljubitelj smaragda, možete odabrati i nekoliko drugih boja.

StyleCaster | Alicia Keys Home Inspo na Amazonu

Ljubaznošću Dash.

Ljubitelj jaja – omiljeno kuhalo za jaja

Ovaj kuhalo za jaja ima TOLIKO obožavatelja – zapravo više od 40 000. Ako zauzeti mogul i pjevač računa na ovu šporet, mogu i ja. Može meko, srednje ili tvrdo kuhati šest jaja odjednom i dolazi u toliko slatkih boja.

StyleCaster | Alicia Keys Home Inspo na Amazonu

Ljubaznošću MyGifta.

Neočekivane čaše za vino

Volim tipičnu čašu vina, ali u usporedbi s ovom polubakreni set, izgledaju tako osnovno. Umjesto da svom sljedećem sretnom satu samo predate prijatelju dosadnu čašu s vinom, budite hrabriji – i zahvalite se na tome Aliciji Keys.

StyleCaster | Alicia Keys Home Inspo na Amazonu

Ljubaznošću Teraves.

Povoljni radni prostor

Kupnja novog stola mogla bi koštati pola moje cijele plaće, ali ovo minimalistička opcija that Keys favors ima dvoslojne reverzibilne police, tako da možete prikazati svoje sitnice i ne razbiti banku.

StyleCaster | Alicia Keys Home Inspo na Amazonu

Ljubaznošću Harryja N. Abramsa.

Knjiga Glam stolića

Ova kul knjiga o klupskim stolovima bilježi kroniku 100 godina sajam taštine od 1913. do 2013., kustos bivši glavni urednik Graydon Carter. Unutra je toliko zapanjujućih slika. Osim toga, na rasprodaji je!

StyleCaster | Alicia Keys Home Inspo na Amazonu

Ljubaznošću ArtPrint.

Minimalistički usklađeni ispisi

Tih 8 x 10 x otisci sunca i mjeseca bio bi izvrstan dodatak bilo kojem zidu galerije – i vrlo potrebna kupnja za sve ljubitelje astrologije. Samo imajte na umu da okvire morate kupiti zasebno.

StyleCaster | Alicia Keys Home Inspo na Amazonu

Ljubaznošću Meridian.

Šik baršunasta stolica

Nikad me prije nije vizualno impresionirala stolica, ali ova odaje sofisticirane vibracije starog Hollywooda i možda bih ga jednostavno morao dodati u svoju košaricu. Dolazi u pet boja, ali opet. Ovaj zeleno!

StyleCaster | Alicia Keys Home Inspo na Amazonu

Ljubaznošću DII.

Ugodno bacanje pamuka

Zamotajte se u ovu deku kad AC postane malo prehladno. Možete li vjerovati da je ovo bacanje košta samo 22 dolara? Izgleda put skuplje od toga.

StyleCaster | Alicia Keys Home Inspo na Amazonu

Ljubaznošću Torre & Tagus.

Komad za izradu izjava

Sanjam o jednoj od onih kuća s neobjašnjivim dekorom. Stavi ovo umjetnički predmet od stakla na vašem stoliću za kavu i neka vaši gosti misle da ste umjetnički AF. Nikad neće saznati da je to bilo samo 28 dolara.

StyleCaster | Alicia Keys Home Inspo na Amazonu

Ljubaznošću ManRule.

Kuhinjske staklenke

Umjesto da se vreća brašna samo hladi na pultu, odlučite se za elegantnije rješenje. Nema sumnje da ste vidjeli onu kuhinjsku organizaciju TikToks, pa uskočite s ovim opcijama koje je odobrila Alicia Keys. Dobivate tri staklenke i bambusovu dasku na koje ćete ih smjestiti.

StyleCaster | Alicia Keys Home Inspo na Amazonu

Ljubaznošću Deco 79.

Art Deco zvjezdani rafali

Dodajte malo Zelde i F. Scotta Fitzgeralda u svoj dom. The tri sunčanice različitih su veličina, tako da možete stvoriti zanimljivu umjetničku instalaciju na svom zidu koja odaje art deco atmosferu iz 20-ih.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *