Home / spavaća soba dekor / Alex Rodriguez Večera usred Jennifer Lopez, okupljanje Bena Afflecka

Alex Rodriguez Večera usred Jennifer Lopez, okupljanje Bena Afflecka

Noć. Izlazak Alexa Rodrigueza nakon odmora Jennifer Lopez i Bena Afflecka u Montani dokazuje da i on pronalazi načine za zabavu. No, umjesto da se usredotoči na romantiku, bivša zvijezda MLB-a stavlja obitelj na prvo mjesto provodeći večer sa svojim kćerima Natashom (16) i Elom (13).

Bivši njujorški Yankee (45) otvorio je Instagram u četvrtak, 13. svibnja, kako bi podijelio uvid u njihov “#DaddyDinnerDate”, kako je rekao u naslovu svoje objave. “Din sa mojim djevojkama”, dodao je, uz fotografiju sebe i svojih kćeri tinejdžera okupljenih oko stola za večeru. Iako su mnogi obožavatelji pristupili komentarima kako bi razgovarali o tome kako ukusno izgleda njihov obrok, drugi nisu mogli ne primijetiti nešto drugo na A-Rodovoj fotografiji. Kao što je primijetio jedan obožavatelj, na stolu su bila postavljena “tri dodatna mjesta”, no “nedostaju tri … J-Lo i njezina dva kokosa”, napisali su, pozivajući se na bivšu zaručnicu A-Roda i njezine 13-godišnje blizance, Max i Emme.

Rodriguez i Lopez najavili su razdvajanje u travnju 2021. nakon četiri zajedničke godine. Par koji je počeo izlaziti 2017. godine, a zaručio se 2019., vijest je tada otkrio u zajedničkoj izjavi. Tjednima kasnije pucala je vijest da se J-Lo ponovno povezala sa svojim bivšim i bivšim zaručnikom Benom Affleckom. Dvojac je prvi put primijećen kako “provode vrijeme” zajedno u njezinom domu u Kaliforniji. Nedugo zatim, izvori su otkrili da su J-Lo i Ben otišli na godišnji odmor u Montanu tjedan dana prije vikenda za Majčin dan u svibnju 2021. godine.

Što se tiče toga kako to poduzima A-Rod, bivšem sportašu “pamet se utrkuje” razmišljajući o J-Loovoj “obnovljenoj vezi” s Benom, rekao je izvor HollywoodLife u srijedu, 12. svibnja. “Alex je pomalo ljubomoran jer mu se pamet utrkuje što bi Jen mogla raditi s Benom eventualnim započinjanjem ove nove obnovljene veze”, rekao je tada upućeni. “Nekoliko prijatelja razbija ga i zbog toga i navode da je Ben obožavatelj Red Soxa kako bi dodao malo ulja na vatru.”

A nije samo ideja da se J-Lo možda vraća zajedno s bivšim ono što muči A-Roda. Otac dvoje djece spustio je slušalicu kako je “nastavila tako brzo i tako lako” nakon njihovog razdvajanja samo nekoliko tjedana ranije. Kao što je insajder objasnio, “Ali ono što Alexu zapravo najviše ide jest to što je ona ušla u potencijalnu vezu tako brzo nakon što su njihovi pukli, jer je on i dalje voli. Zaista mu se petlja s glavom da je možda krenula dalje tako brzo i tako lako. “

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *