Home / spavaća soba dekor / 9 stvari o meni | autor SHnordic

9 stvari o meni | autor SHnordic

Podijelio sam neke od ovih 9 stvari o sebi Instagram prije nekoliko mjeseci. Iako bi mi bilo zabavno imati ih ovdje! Nisam siguran jesam li se ikad prije ovdje predstavio pa je vjerojatno krajnje vrijeme da podijelim nekoliko stvari. Imam post o 15 stvari koje vjerojatno ne znate o meni, ako želite pogledati :).

moj regal za kuhinjski zaslon

9 stvari o meni: obitelj

Zovem se Susanna i živim u Bathu s gospodinom Nordicem i naše dvoje djece. Imamo i lijepu, makar i pomalo mutnu mačku Ebbu koja je s nama već 4 godine. Ona je britanska kratkodlaka mačka i nije posebno prijateljska s nama. Dolazim iz Finske, ali živim u Velikoj Britaniji više od deset godina. Pokušavamo se posjetiti prijatelje i obitelj nekoliko puta u godini. Prije nekoliko godina kupili smo vlastitu malu nordijsku ljetnikovcu prije par godina. Trenutno ga još uvijek obnavljamo, jer ga 2020. uopće nismo mogli pomaknuti naprijed.

U početku smo živjeli u Londonu, a zatim zapadno od Londona prije nego što smo se preselili u Bath. Gospodin Nordic i ja smo imali medeni mjesec u Bathu. Mislim da sam tada odlučila da bih voljela jednog dana živjeti ovdje. Gospodin Nordic u početku nije bio oduševljen idejom da se preseli, pa su mi trebale gotovo dvije godine da ga uvjerim. Sada voli život u Bathu koliko i ja, pa je to definitivno vrijedilo.

pauzirati

Naša nova kuća

Kuća u kojoj sada živimo prva je i jedina kuća koju smo vidjeli u Bathu. Došli smo ga pogledati, zaljubili se, dali ponudu, prihvatili je i izgubili 12 sati kasnije. To je bilo srceparajuće i bili smo tako uzrujani. Srećom po nas, prodaja je pala nekoliko mjeseci kasnije i poduzeli smo drugu promjenu. Ovaj put smo bili uspješni, a kuća je službeno bila naša nekoliko mjeseci kasnije!

Apsolutno sam volio našu staru kuću (ovdje možete vidjeti našu dnevnu sobu i staru kuhinju), ali bilo je tako uzbudljivo imati novi projekt za planiranje.

Preselili smo se u novu kuću, napravili dugački popis želja za naše arhitekte i zatražili odobrenje za planiranje u roku od nekoliko mjeseci. Dok smo čekali, dizajnirali smo novu kuhinju, razgovarali s graditeljima i pokušali se pripremiti za početak obnove. Dozvola za planiranje odobrena je 9 mjeseci nakon useljenja, a sljedećih nekoliko mjeseci provodimo dobivajući ponude od graditelja.

Trebalo nam je više od 10 mjeseci obnove i sada ovdje živimo 8 mjeseci. To je još uvijek radni napredak!

naša nova kupaonica s kupaonicom

Kako sam dospio ovdje

Iako puno pričam o dekoru i obnovi, moje je podrijetlo zapravo nauka i istraživanje. Napustio sam svoj korporativni posao jer je kombiniranje s obiteljskim životom postalo previše zeznuto. Dugi dani i putovanje na posao oduzimali su veći dio dana. Osjećao sam se kao da mi neprestano nedostaju važne stvari u životu moje djece.

Održao sam tečaj fotografije i počeo dijeliti slike svoje kuće dalje instagram. Ime moje tvrtke dolazi s mog privatnog instagram računa. Htio sam imati insta ime bez brojeva, ali osjećao sam se kao da su sva imena kojih sam se mogao sjetiti već zauzeta. Stoga sam upotrijebio svoje inicijale i dodao nordijski jezik, jer je moje nasljeđe velik dio mene.

U početku se dijeljenje bilo čega preko instagrama osjećalo vrlo neugodno jer sam i privatna i prilično zatvorena osoba. Ali uvijek sam uživao u izazovu i učenju novih stvari. Ubrzo je postalo lakše i tada sam počeo stvarno uživati. Uspostavio sam svoj blog i ubrzo nakon toga Šnordic postao moj cjelodnevni, fleksibilni posao.

radeći od kuće

Što ćete ovdje pronaći

Počeo sam s dijeljenjem uglova svoje prethodne kuće, ali prije otprilike dvije godine to mi je postalo pomalo dosadno pa sam počeo uključivati ​​više životnih sadržaja i na svoj instagram feed.

Danas je moj sadržaj raznolikiji. Malo našeg obiteljskog života, DIY projekti i otkrivanja soba, moji omiljeni kozmetički proizvodi i rutine, putovanja i možda nekoliko omiljenih recepata :).

Također sam obnovila svoju prvu ljubav prema modi pa će biti više stilskih sadržaja jer mi je to stvarno zabavno. Moj osjećaj za haljinu sličan je mojoj kući, volim neutralne i svijetle boje. Jednostavan, ležeran i Scandi stil moja su stvar i pristupačne cijene! Uvijek sam u potrazi za nevjerojatnim proizvodima (kod kuće dekor, stil i ljepota), pa se obavezno prijavite na moj bilten ako želite biti prvi koji će čuti o njima 🙂

9 stvari o meni
Volim i cvijeće

9 (slučajnih) stvari o meni

  • Fascinantna sam ronjenjem u špiljama i penjanjem na Mount Everest i volim čitati priče i članke o obje teme. Oboje me također apsolutno užasavaju, a niti jedan me interes nikad ne pokušava probati!
  • Alergična sam na školjke
  • Vrhunac moje glumačke karijere: Bio sam polovica magarca u školskoj predstavi 7. godine, pogodite koja polovica?!?!?!
  • I moja djeca imaju finska imena i engleska prezimena. Oni će zauvijek pisati svoja imena bez obzira gdje se nalazili.
  • Bojim se visine i mrava. Imao sam neutralan odnos s mravima sve dok nisam pogledao epizodu filma Macgyver gdje horda mrava ubojica uništila je sve što joj se našlo na putu. Bilo je apsolutno zastrašujuće. Ne sjećam se koliko sam imala godina, ali svejedno se stresam ako ima puno mrava u blizini!

About admin

Check Also

Kokošinjac ili vege zakrpa? Ideje za samodostatnost |

Vrtlarenje i uzgoj peradi nisu trend već način preživljavanja. Obiteljima koje posjeduju okolno zemljište na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *