Home / spavaća soba dekor / 9 praktičnih savjeta kako urediti dječju sobu

9 praktičnih savjeta kako urediti dječju sobu

Možemo zaraditi provizije (bez dodatnih troškova za vas) od Amazona i / ili drugih podružnica kada se kvalificirane kupnje obavljaju putem veza na ovom blogu. Potpuno otkrivanje pogledajte ovdje.


Djecu se može opisati s mnogo pridjeva, ali uredno obično nije prvo koje vam padne na pamet.

Češće ste počistili dječju sobu samo da biste je već sljedeći dan vratili u prvotno stanje kaosa. Ili, ako zaista nemate sreće, za nekoliko sati.

Međutim, potvrđivanje potrebe za čistom sobom važno je u razvoju vašeg djeteta i samo će mu pomoći da razvije bolje navike kako raste.

Nažalost, dok ne dosegnu dob u kojoj im možete vjerovati da samostalno čiste i uređuju svoje sobe, obavljat ćete tu dužnost. Prije sam dijelio različite načine organiziranja dječačkih i djevojačkih soba.

Evo nekoliko savjeta o tome kako uštedjeti vrijeme i energiju prilikom pospremanja djetetove sobe, a pritom ostati pri zdravoj pameti.

1. Udahnite duboko.

Ne ozbiljno, učini to. Kao roditelju može biti frustrirajuće što ćete morati odvojiti vrijeme za prekomjerno čišćenje, zato odvojite nekoliko minuta da pripremite strpljenje za nadolazeći zadatak. Bez obzira koliko se zastrašujuće činilo, podsjetite se da ćete osjetiti olakšanje kad to završi.

2. Opremite se potrebnim sredstvima za čišćenje.

Ulazak u sobu vašeg djeteta bez odgovarajućeg alata za čišćenje recept je za katastrofu. Da biste bili što učinkovitiji, pobrinite se da imate potrebne zalihe pri ruci dok započinjete postupak čišćenja. To uključuje usisavač, maramice za čišćenje, sredstva za čišćenje površine, dezinfekcijske maramice, papirnate ručnike i sve ostalo što više volite koristiti.

3. Ne uzrujavajte se ako vam ponestane nečega.

Nekada davno, kad vam je ponestalo, recimo, papirnatih ručnika, jedina mogućnost bila je snaći se dok ne budete mogli napuniti zalihu u trgovini. Srećom, sada možete naručiti kućanski pribor putem interneta i dostavite razne proizvode za čišćenje točno na vaša vrata. To minimizira potrebu da zaustavite ono što radite i umjesto toga ostanite na vrhu zadanog posla.

4. Zaposlite pomoć ako možete.

To što je vaše dijete možda premlado da bi se samostalno bavilo čišćenjem ne znači da vam ne može pomoći. Gledajte na ova vremena čišćenja kao na poučne trenutke, vrijeme u kojem mogu naučiti kako se brinuti o svojim stvarima. Ako vam pomognu u ovom procesu, stvari bi mogle malo usporiti, ali ima potencijal podučavajući ih mnogim lekcijama, kao što je vrijednost napornog rada.

5. Krenite od temelja.

Ovisno o tome koliko je soba neuredna, možete se brzo svladati, zbog čega biste trebali započeti s osnovama. Započnite podižući sve i sve s poda. To će vjerojatno uključivati ​​odjeću, igračke, knjige i opasni lego ili dva na koja ste vjerojatno previše puta stali. U roku od nekoliko minuta od početka već ćete primijetiti razliku u sobi kad vidite pod ispod nereda.

6. Uklonite ono što ne pripada.

Dok ste podizali predmete s poda, vjerojatno ste naišli na stvari koje ne pripadaju sobi. S vremenom je vaše dijete donijelo stvari iz drugih soba u svoju spavaću sobu i na vašu žalost to nikada nije vratilo na pravo mjesto.

Skupite ove predmete u košari ili kutiji koju ćete moći vratiti nakon što završite s čišćenjem. Naravno, naići ćete i na smeće, ali već znate gdje to pripada.

Potražite odjeću ili igračke koje je vaše dijete preraslo donirajući ih lokalnoj organizaciji. To ne samo da ga izbacuje iz vaše kuće, već također potencijalno može pomoći drugima.

7. Pospremi namještaj.

Provedite nekoliko trenutaka sada organizirajući namještaj u sobi. Opremite krevet, zatvorite sve otvorene ladice komode i objesite ili preklopite odjeću koju treba spremiti. Vaš trud u tome će sobi dati čist, izgled koji će vaš dijete zasigurno naučiti cijeniti.

8. Usisajte, očistite, očistite i obrišite sve.

Kad je sve sklonjeno s poda i tamo gdje mu je mjesto, trebali biste imati lak pristup čišćenju sobe. Bez pomicanja namještaja, pod sada možete usisati, pomesti ili očistiti.

Uz to, s pojačanim proljetnim alergijama, također je dobra ideja prašiti mnoge površine prostorije, poput sjenila, polica, radnih stolova i lopatica ventilatora, tako da u zraku bude manje iritansa.

Prašenje može potrajati, ali se može brže prave metode. I na kraju, s obzirom na zdravstvenu zabrinutost koja je još uvijek na vrhu svih misli, dezinfekcija površina koje se često dodiruju, poput kvaka, također se može pokazati korisnom.

9. Odložite zalihe (za sada).

Čestitamo! Završili ste s time da spavaća soba izgleda prezentirano. Sada se možete opustiti i pokazati sobu prijateljima i obitelji. Uživajte u čistoći dok traje.

Ako se nakon čišćenja dječje sobe osjećate nadahnuto organizirati ostatak svog doma, zašto ne biste prešli u vlastitu spavaću sobu? Pogledajte neke načine kako organizirati svoju spavaću sobu kako bi ideje započele.

About admin

Check Also

Savjeti za najbolje pakiranje za selidbu

Premještanje kuće je uzbudljivo, ali nitko se tome ne raduje jer je to također stresan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *