Home / uređenje dnevnog boravka / 8 pristupačnih nalaza Nordstroma

8 pristupačnih nalaza Nordstroma

Nedavno sam uzeo nekoliko novih komada za slobodno vrijeme Nordstrom i uzbuđena sam što ću ih podijeliti s vama! Vjerojatno mi ne trebaju više komadi haljina nakon pune godine dana kod kuće, ALI, trebali smo više stilova s ​​toplim vremenom sada kad smo u LA-u, a vi uvijek stvarno volite ove vrste postova, pa sam zaključio da je to pobijediti pobijediti.

BP. pulover xs, BP. kratke hlače xs

Ovaj me set iznenadio. Posvuda sam vidio ove pulovere s pola patentnog zatvarača, zakrivljenog ošišanog struka, ali nisam bio siguran jesu li oni za mene. Tako mi je drago što sam ih isprobala jer sam opsjednuta puloverom. Savršeno je prevelik, ali svejedno jako dobro stoji. Mekan je i udoban te nije pretjerano krut. Kratke hlače su također super udobne i volim što imaju džepove.

Uvijek pronađem najbolje povoljne casual komade Nordstrom. Njihov je izbor uvijek velik i svake sezone postoje novi stilovi koje možete izabrati. Njihova super brza dvodnevna poštarina za 12 dolara također je jedna od mojih najdražih stvari o Nordstromu. Dalje dijelim više svojih proba s mog dovlačenja.


Trenirka Treasure & Bond s kratkim rukavima xs – Kad sam vidio ovu majicu, odmah sam je stavio u košaricu. Volim komad koji se živi i ovo je upravo to. Udoban je, jednostavan za nošenje i sladak.

Treasure & Bond sirove kratke gaćice xs – Nabavila sam ih u sivoj i crnoj boji vrijeska (oprana u crnoj boji), a crna boja puno bolje pristaje. Volim sirovi rub dupina (viši rub sa strane). Laskavi su, super udobni i svestrani. Nosit ću ih kod kuće i obavljati poslove.

Zella udara raširene tajice xs – mislio sam da bi ovo bilo zabavno isprobati. Podsjećaju me na hlače u susret slobodnim hlačama, ala Lululemon. Izvrsno su gaće koje možete nositi uz svakodnevnu odjeću ili šetnje. Doista trče. Ja sam u x-ima i ima puno mjesta, pa bih predložio odmjeravanje. Visokog su struka i imaju džepove.

Trenirke za usjeve Treasure & Bond xxs – Izgledali su sitno prijateljski na mreži, pa sam ih htio probati. Iako je duljina prikladna za sitnice, struk je super velik. Predložio bih određivanje veličine (nalazim se u xxs-u, što je najmanja veličina). Iznimno su udobni, mekani i imaju vrlo laskav visok rast. Zapravo ih čuvam, jer uz pranje i sušenje mislim da će biti izvrsne za ležanje kod kuće.

Nordstrom svakodnevna poplin košulja xxs – Svježa bijela košulja uvijek je dobra oprema za ormar. Ovaj je prevelik, oštar i udoban. Jedna od stvari koje tražim u bijeloj košulji – volim da bude duža i prevelika, tako da će se udvostručiti kao pokrivač, a ova upravo to čini.

Maksi haljina Nordstrom majica xxs – Ova je haljina gusta i rastezljiva tkanina i stvarno se lijepo prekriva. Malo je dugačak na mojem 5-metarskom okviru, ali mislim da bi s pranjem i sušenjem mogao raditi. Volio bih da je prorez dulji. Volim što ima džepove!

Majica s puff rukavima Treasure & Bond xs – Volite puff top rukav! Ovaj je izvrsne cijene, a dolazi u crnoj, bijeloj i ružičastoj boji. Nosim xs i savršeno mi stoji. Volim prati i sušiti majice, pa bih na kraju mogao dobiti malo.


NAKUPITE POST

Posebno hvala Nordstrom za partnerstvo na ovom postu.

About admin

Check Also

Rani pristup Nordstromovoj godišnjici: Moji odabiri

The Nordstromova godišnjica rasprodaje Rani pristup je stigao! Nordstrom sada svima omogućuje rani pregled (prošli …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *