Home / spavaća soba dekor / 8 načina kako ove godine liječiti mamu za majčin dan

8 načina kako ove godine liječiti mamu za majčin dan

Ne postoji ništa bolje od uloženog vremena i truda u odabir savršenog za mamu za Majčin dan i uvidjeti osmijeh na njenom licu kad ga napokon otvori. Ili, planirati cijeli dan s njom za Majčin dan i vidjeti koliko je sretna provodeći kvalitetno vrijeme zajedno. Majčin dan je poseban dan i prilika da pokažemo koliko smo zahvalni na svemu što su naše mame učinile (i čine i dalje) za nas. I s ludostima i stres protekle godine, ovaj Majčin dan trebao bi biti posebno poseban. Bez obzira na to znači li to da svoju mamu počastite posebno lijepim poklonom ili joj samo planirate zabavan dan, evo 8 načina kako ove godine počastite svoju mamu za Majčin dan.

1Napravite joj dar

Najznačajniji darovi su oni koje izrađujemo vlastitim dvjema rukama. Svakako, mami jednostavno možete kupiti nešto lijepo i otmjeno, ali sami nešto izraditi zasigurno će biti posebnije. Ako joj uložite vrijeme za dar – bilo da se radi o domaćem posuđu ili domaćem obroku – pokazat ćete svojoj mami koliko je volite.

2Rezervirajte zasluženi dan lječilišta

Rezervirajte spa centar za vas i mamu koji će biti poslastica za oboje! Uz stresnu godinu koju smo svi imali, svi zaslužujemo neko prijeko potrebno maženje. Napravite cijeli dan od toga, masažama, manikirima i tretmanima za lice – cijelu spa paket!

3Priuštite joj neke slatkiše

Kada je bolji dan da majci kupite sve njezine najdraže slatkiše od Majčinog dana? Ako ne možete biti kod kuće da joj ih sami dostavite, planirajte unaprijed i pošaljite a Dostava na majčin dan sa svim svojim omiljenim pečenim dobrotama, od jagoda prekrivenih čokoladom do dekadentnih kolačića.

4Napravite joj doručak u krevetu

Tvoju mamu treba maziti cijeli dan na majčin dan, a to započinje doručkom u krevetu. Probudite se malo ranije i iznenadite je svojom najdražom domaći doručak i započnite dan na desnoj nozi.

5Nabavite joj personalizirani poklon

Majčin dan je dan kada mami pokazujete koliko ste zahvalni na svemu što je učinila za vas, a što je bolji način za to nego personaliziranim poklonom? Ovo može biti ogrlica s njezinim imenom, slika vas oboje ili jastuk s njenom omiljenom frazom – što god da znate da će joj izmamiti osmijeh.

6Očistite joj kuću

Ponekad su najbolji pokloni koje možemo pružiti djela služenja, a ponekad to znači da joj očistite kuću od majke. Ako znate da je odgađala čišćenje ili reorganizirajući njezinu kuću mjesecima navlačite rukavice, uzmite zalihe i učinite to za nju. Svidjet će joj se što ste joj skinuli odgovornost s tanjura, čišćenje nečije cijele kuće za njih velika je gesta ljubavi.

7Isplanirajte putovanje

Priuštite svojoj mami ove godine posebno lijep majčin dan putovanjem koje ste planirali samo za vas dvoje. Vikend u gostima bit će upravo prava količina opuštanja za koju sam sigurna da ste oboje itekako trebali. Samo budite sigurni da planirate unaprijed i odaberite lijepo mjesto za boravak i restorane u kojima ćete jesti.

8Napišite joj slova

Zapravo ne postoji ništa poput rukom napisanog pisma koje će pokazati vašoj mami koliko je volite. Izbij najbolje što možeš stacionarni, sjednite i provedite neko vrijeme pišući sve stvari koje volite i cijenite u vezi s mamom. Vjerujte mi, bit će suza kad joj na Majčin dan uručite rukom napisano pismo.

Morali bismo reći svojim mamama koliko ih volimo svaki dan, ali posebno na Majčin dan. Odvojite vrijeme za planiranje posebnog Majčinog dana za koji ćete znati da će ostaviti majku nasmijanu.

About admin

Check Also

Kokošinjac ili vege zakrpa? Ideje za samodostatnost |

Vrtlarenje i uzgoj peradi nisu trend već način preživljavanja. Obiteljima koje posjeduju okolno zemljište na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *