Home / spavaća soba dekor / 7 ogledala uočenih na Decoclicu kako bi transformirali vaš interijer

7 ogledala uočenih na Decoclicu kako bi transformirali vaš interijer

“O ogledalo, moje prekrasno ogledalo …” Ogledalo može biti čisto dekorativno, ali se također može pokazati kao sjajni saveznik za povećanje sobe, lako ukrašavanje zida ili čak višenamjenost. Dokaz na slikama s ovih 7 zrcala uočenih u Decoclicu koji će u tren oka transformirati vašu unutrašnjost.

1 – Zrcalo sa zaobljenim kutovima za vizualno povećanje male sobe

Kvadratno zrcalo zaobljeni kutovi Decoclico Factory 79,90 €

KUPITI

Ogledalo je dobar način da vizualno povećate malu sobu bez ikakvog rada. Da bi obrada bila učinkovita, odabiremo jednostavno ogledalo koje se uklapa u dekor. U tu svrhu idealni su modeli s tankim crnim metalnim ili mesinganim obrubima.

2 – Ogledalo s policom za dodatno spremanje u maloj kupaonici

Maison Tilleul Ogledalo za brijač od srebrnog nikla 159 €

KUPITI

U malim kupaonicama često nedostaje prostora za njihove kozmetičke proizvode. Ogledala s policama pružaju pametan sustav za odlaganje. Možete se odlučiti za industrijski model s izloženom metalnom policom ili za model u stilu ormarića, manje dekorativan, ali koji nudi više prostora.

3 – Veliko ogledalo postavljeno na pod za one koji ne žele bušiti u zid

Dvostrano Art Deco stakleno ogledalo u pozlaćenom mesingu Passage Vernet 179 €

KUPITI

Ovo je rješenje za koje sam se i sama odlučila kod kuće. Stavio sam veliko ogledalo na pod, uza zid u svojoj dnevnoj sobi. Povećava sobu i omogućuje mi da se vidim od glave do pete, da zadnji put pogledam svoju odjeću prije izlaska. Budući da sam unajmljena, nisam htjela probušiti zid tiplama kako bih objesila ovo veliko ogledalo. Dobra ideja za pamćenje, za dnevnu sobu ili spavaću sobu.

4 – Ogledalo od ratana za dodavanje starinskog dodira unutrašnjosti

Casatera Vintage ogledalo od okruglog cvijeta od cvijeća 39 €

KUPITI

Posljednjih godina ogledalo od ratana trendovski je ukrasni element. U Decoclicu postoje mnogi modeli. Možete instalirati jedno veliko okruglo ogledalo od ratana ili igrati na akumulacijsku kartu. U svakom slučaju, u vaš interijer unose starinski prizvuk.

5 – Stakleno ogledalo za vizualno povećanje industrijske dnevne sobe

Zrcalo za radionice od bijelog metalnog stakla Decoclico Factory 189 €

KUPITI

Stakleno je ogledalo i ukrasno i pametno. Dekorativni, jer je tipičan za industrijski stil. Pametno, jer stvara iluziju otvora u zidu. Doista podsjeća na staklene krovove (godinama vrlo moderno), a velika staklena površina sjajno odražava svjetlost.

6 – Povezanost nekoliko zrcala za izvorni zidni ukras

Maison Tilleul zaobljeno konturno deseterokutno ogledalo od 69 eura

KUPITI

Ovo je vrlo jednostavna, ali učinkovita ideja za ukrašavanje zida: zid zrcala. Za to postoje dva rješenja: za skladan ukras odabiremo ogledala u istom stilu (ratana, industrijska, berba …). Za originalniji ukras, buvljak, miješamo oblike i stilove. Vrlo je dobra ideja sjetiti se odjenuti zid u dnevnoj sobi, u hodniku ili stvoriti originalno uzglavlje.

7 – Vanjsko ogledalo za ukrašavanje vaše terase ili balkona

Casatera tkano ogledalo od zumbula od ananasa 65 €

KUPITI

To smo demonstrirali nekoliko puta na Homelistyju: možete ukrasiti svoj vanjski izgled elementima tradicionalno rezerviranim za interijer. Dokaz sa zrcalima, više ili manje velikim, koja se mogu instalirati vani. Odaberite model od prirodnih vlakana (ratana, bambusa …) kako biste ostali u prirodnom duhu.

Dekociklički""

Ovaj vam se sadržaj nudi u partnerstvu s Decoclicom. Zamislio ga je i stvorio tim studija Homelisty u skladu s našom uredničkom linijom.

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *