Home / kućni dekor / 7 načina za oblikovanje mog omiljenog staklenog uragana

7 načina za oblikovanje mog omiljenog staklenog uragana

Kako si proveo vikend? Imali smo okus nevjerojatnog proljetnog vremena praćenog ne baš sjajnim kišnim, zimskim vremenom. Na kraju je bio savršen dan za snimanje vinjeta i malo restiliranja. Jedan od mojih najdražih dodataka za styling koji ste me vjerojatno primijetili u posljednjih nekoliko godina je ovaj rebrasti stakleni uragan nosimo u našoj trgovini. To je zapravo jedan od naših najprodavanijih predmeta, pa sam sretna da ga vole i mnogi od vas! Osjećam da je to bezvremenski dodatak koji se može koristiti u toliko prostora. Pomislila sam da bi moglo biti zabavno mozgati o nekim alternativnim idejama za oblikovanje. Kliknite kroz i pogledajte 7 načina na koje sam oblikovao svoj omiljeni stakleni uragan oko naše kuće … ovo je bila zabavna kreativna vježba.

Evo nekoliko načina na koje sam oblikovao rebrasti stakleni uragan …

1 // S mojom najdražom svijećom

7 načina za oblikovanje mog omiljenog staklenog uragana - roomfortuesday.com Kakva god bila vaša omiljena svijeća, njezino postavljanje unutar uragana jednostavan je način za podizanje izgleda. Savršen je za zabavu, pomalo je sigurniji oko djece i kućnih ljubimaca i trenutno dodaje ambijent. Trenutno gorim moja Čista svijeća, koji se osjeća prikladno za proljeće – miriše na svježe rublje!

2 // Za voće

7 načina za oblikovanje mog omiljenog staklenog uragana - roomfortuesday.com Nedavno sam otkrio da uragan čini i najljepšu posudu za voće. Bez obzira sadržite li limun, limetu ili klementine – to je prekrasan način da dodate funkcionalnu boju na radnu površinu ili u košaricu. To stvarno dobro funkcionira u našoj kuhinji u blizini moje narančaste slike mrtve prirode … evo gomile mojih omiljenih slika s voćem, ako ste ih propustili.

3 // Koralnim zbirkama

7 načina za oblikovanje mog omiljenog staklenog uragana - roomfortuesday.com Skupljam puno slučajnih stvari … kamenje, geode i kristali koji su jedan od njih. Pronašao sam svaki kamenčić gore prikazan u Utahu u šetnjama ili avanturama, a uragan zapanjujuće putuje do torka i prikazuje kolekciju.

4 // Za suho cvijeće

7 načina za oblikovanje mog omiljenog staklenog uragana - roomfortuesday.com Tijekom svog nedavnog posjeta namirnicama kod trgovca Joe’s, uzeo sam veliku gomilu suhe lavande. Ne samo da miriše božanski, zahtijeva nula vode i traje vrlo dugo – također izgleda prilično lijepo stiliziran u staklenom uraganu. Rebrasti detalj u čaši doista izgleda lijepo uz osušene teksturne stabljike … lijepo je ponavljanje.

5 // Kao Catchall

7 načina za oblikovanje mog omiljenog staklenog uragana - roomfortuesday.com Također sam pronašao neočekivano mjesto za uragan u našoj praonici rublja, kako bih držao svoje loptice za sušenje vune na okupu i organizirano. Oduvijek sam mislio da su to prekrasni skulpturalni oblici koje vrijedi prikazati, a ovo ih čini savršenom posudom.

6 // Kao vaza

7 načina za oblikovanje mog omiljenog staklenog uragana - roomfortuesday.com Nisam siguran zašto nisam mislio upotrijebiti uragan kao vazu za veće cvjetanje, ali tek kad je netko kupio plovilo od naša trgovina i podijelio fotografiju s prekrasnim aranžmanom, da sam imao taj trenutak žarulje. Stvarno je savršen za svježe cvijeće – posebno visoke i prevelike stabljike koje se osjećaju dramatično.

7 // S stupnom svijećom

7 načina za oblikovanje mog omiljenog staklenog uragana - roomfortuesday.com Ovo je moja jednostavna metoda za oblikovanje ovog komada … svijećom stupa postavljenom u sredinu. To sam oblikovao na našem stoliću kao središnji dio blagovaonice, a treperavi plamen nikad ne stari. To je moj neprevaziđeni trik za zabave koji djeluje i za svakodnevni život ili oblikovanje! Mislim da bi svijeća u boji u obliku stupa također bila prekrasna i zabavna sezonska prilika (svijetloplava za proljeće, bordo za praznike itd.).

Volio bih čuti na koji način više volite da bude stiliziran u mom domu ili kako ga možete oblikovati u svom domu? Ovo mi je bila zabavna mala dizajnerska vježba! Trebam li učiniti više ovih? Isti objekt stiliziran na više načina? Pomaže li vam okretanje kotača? Javite mi ako vam se sviđa ova ideja, a ja ću dodati još neke u kalendar. Nadam se da je vaš tjedan započeo prekrasan početak!

Mogli biste i voljeti

  • Upozorenje o trendu: Skulpturalne vaze - roomfortuesday.com

    Nisam sasvim siguran kako se to dogodilo, ali propustio sam GODINU, a da nisam podijelio objavu upozorenja o trendu. Ispovijedala sam svoju ljubav prema kapaljkama prošlog kolovoza i očito …

  • 6 načina za oblikovanje noćnog ormarića - roomfortuesday.com

    Ako nešto volim, to je lijepo oblikovan i funkcionalan noćni ormarić. Međutim, ponekad je to lakše reći nego učiniti. Dobivam puno pitanja o tome kako povući noćni krevet …

  • Momci, znate da se ja bavim visokom / niskom ravnotežom što se tiče ukrašavanja. Volim miješati high end s pristupačnim komadima radi kurirane estetike. Kad proračun …

  • Mojih top 5 temeljnih dijelova za oblikovanje interijera - roomfortuesday.com

    Dobio sam PUNO pitanja o stylingu. Istina je – to je nešto što mi je uvijek prirodno i trošim puno vremena krećući se okolo …

About admin

Check Also

Luksuzna kuća u stilu seoske kuće u Oregonu može se pohvaliti prekrasnim detaljima

Ovu luksuznu seosku kuću dizajnirao je Wendy O’Brien Uređenje i uređenje interijera, smješten na imanju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *