Home / spavaća soba dekor / 7 ekološki odgovornih namještaja za otkrivanje

7 ekološki odgovornih namještaja za otkrivanje

Kombiniranje održivog razvoja i uređenja sve je jednostavnije. Mnoge su tvrtke to počele raditi posljednjih godina, uključujući La Redoute. Marka konfekcije i namještaja nudi sve više namještaja izrađenog u Francuskoj i na zahtjev.

  • 33% sofa La Redoute izrađeno je na sjeveru Francuske, manje od 10 km od La Redoutea
  • Ništa manje od 450 modela sofe i 80 modela fotelja izrađeno je u Francuskoj, u Tourcoingu i u Bourgesu.
  • Proizvodnja na zahtjev izbjegava probleme s zalihama

1 – Kauč od platna za stvaranje čahure i ekološkog dnevnog boravka

La Redoute Interiors zgužvani posteljina od 816,12 € 1099 €

KUPITI

Posteljina je jedan od najmodernijih ekoloških materijala posljednjih godina. Ako se često nalazi u obliku posteljine, pokriva i naslonjače, sofe i ostala uzglavlja.

Zgužvani izgled čini čahuru. Može se naći i u prirodnim nijansama (bež, duhan, taupe itd.), Kao i u trendovitijim bojama poput šafrana žute ili ružičasto pudera.

2 – Kauč na razvlačenje za spavanje u malom stanu

La Redoute Intérieurs kauč na razvlačenje za 2, 3 ili 4 sjedeće osobe od 1003,07 € 1349 €

KUPITI

Kauč ​​na razvlačenje dobro je rješenje imati dodatni krevet u odsutnosti gostinske sobe. U studiju ili vrlo malom stanu može se koristiti kao glavni krevet. Svakako odaberite madrac dovoljno debeo da spava poput bebe.

3 – Fotelja izrađena u Francuskoj za namještanje dizajnerske dnevne sobe

Sunbrella ® fotelja x La Redoute Interiors 601,38 € 799 €

KUPITI

Možemo kombinirati dizajn, tehnologiju i održivi razvoj. La Redoute nudi modele u suradnji sa Sunbrella® u svojoj kolekciji namještaja Made in France. Ova marka pametnih tkanina proizvedena je u Francuskoj. Oni su obojeni jezgrom, kako bi se izbjeglo UV blijeđenje. Savršeno za držanje vaše dizajnerske fotelje dugi niz godina.

4 – Modularni kauč za stvaranje obiteljske dnevne sobe

Modularni kutak u užetu La Redoute Intérieurs 465,88 € 619 €

KUPITI

Modularni kauč rješenje je za zadržavanje vašeg kauča dugi niz godina, dok ga modificirate prema vašim potrebama. Ako vaša obitelj raste, nema problema: dodamo meridijan, kut ili čak kaminsku stolicu. Tome posebno odgovara model Seven iz La Redoute Intérieurs. Proizvedeno u Francuskoj, dokazuje da možemo kombinirati održivi razvoj i uređenje.

5 – Udoban otoman za dodatno sjedalo

Modularni pufer od Velveta La Redoute Intérieurs 277,83 € 369 €

KUPITI

Napravljen u Bourgesu, ovaj pufer od plišanog pliša je udobno i udobno sjedalo. Njegov premaz donosi dodir 70-ih u vašu dnevnu sobu, upravo u retro trendu trenutka. Ovo je dokaz da namještaj Made in France može biti u trendu!

Puf je praktičan komad namještaja, koji svoje mjesto pronalazi u malom dnevnom boravku, kao i u obiteljskoj dnevnoj sobi. Možemo pronaći nekoliko funkcija: pomoćno sjedalo, kraj sofe ili čak spremište u slučaju osmanskih sanduka.

6 – Džepni opružni madrac za buđenje bez bolova u leđima

Džepni opružni madrac Rêverie od 205,39 € 419 €

KUPITI

Bolovi u leđima bolest su stoljeća. Džepne opružne madrace zdravstveni radnici preporučuju osobama s bolovima u leđima. Udoban, ovaj tip madraca podupire kralježnicu. Savršeno za više ne ustajanje s bolnim leđima.

Francuska je jedna od zemalja u kojoj je proizvodnja madraca i dalje prilično važna, unatoč globalizaciji. Dokaz s ovim modelom napravljen u Tourcoingu, na sjeveru Francuske.

7 – Debeli madrac od lateksa za spavanje kao u hotelu

Madrac L’idéal by Rêverie od lateksa od 329,50 € 665 €

KUPITI

Za ugodno svakodnevno spavanje preporuča se odabrati dovoljno debeli madrac. Mnogi modeli izrađeni u Francuskoj nadahnuti su hotelskim krevetima.

Ova vrsta madraca ima nekoliko slojeva kako bi spavanje bilo ugodno. Općenito postoji sloj memorijske pjene i lateksa, dva materijala poznata po svojim udobnim svojstvima.

Proizvodnja na zahtjev uglavnom je povezana s proizvodnjom namještaja po mjeri. Međutim, ova se opcija sve više razvija. La Redoute nudi mnoštvo namještaja izrađenih u Francuskoj u proizvodnji na zahtjev.

Izradom samo na zahtjev proizvodi se samo naručeni namještaj. To neizbježno rezultira duljim rokovima isporuke. Ali također je i ekološkiji jer se resursi čuvaju.

Stoga proizvodimo manje da bismo bolje konzumirali.

Zašto odabrati namještaj La Redoute Made in France?

Namještaj izrađen u Francuskoj ima nekoliko prednosti:

  • Smanjenje prometa i emisija CO2
  • Promocija i očuvanje lokalne stručnosti
  • Promocija kratkog spoja, čak i za opremanje i uređenje vaše kuće

Pokret Go for Good

Nekoliko se godina La Redoute pridružio pokretu Go for Good. Ova mala naljepnica omogućuje vam prepoznavanje ekološki odgovornog namještaja i ukrasnih predmeta koji se prodaju u njihovoj internetskoj trgovini.

Da bi imali pečat “Go for Good”, ovi proizvodi moraju:

  • biti izrađeni od drveta ili recikliranog papira iz održivo uređenih šuma (FSC ili PEFC)
  • prevozi se u spremnicima ili ambalaži za višekratnu upotrebu
  • štedite vodu, posebno tijekom njihove proizvodnje
  • imaju oznaku zdravstvene ispravnosti A + u vezi s oslobađanjem HOS-a

Da li to nužno košta više?

Da i ne. Namještaj ili ukras proizveden u Francuskoj košta više od namještaja izrađenog tisućama kilometara. Ali ima niži ekološki utjecaj i promiče lokalni rad.

Možete pronaći mnogo namještaja La Redoute Intérieurs ili AM.PM izrađenog u Francuskoj (ili u Europi) koji imaju koristi od smanjenja u određeno doba godine. Stoga preporučujemo da redovito nadgledate web stranicu La Redoute kako biste kupili sljedeću ekološki odgovornu sofu ili madrac (i na zahtjev) po nižoj cijeni!

About admin

Check Also

Savjeti za najbolje pakiranje za selidbu

Premještanje kuće je uzbudljivo, ali nitko se tome ne raduje jer je to također stresan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *