Home / spavaća soba dekor / 7 dobrih razloga za kupnju suhog cvijeća

7 dobrih razloga za kupnju suhog cvijeća

Neki su linkovi pridruženi, možemo zaraditi proviziju. Cijena za vas ostaje ista. Saznaj više.

Suho cvijeće je neophodno u uređenju interijera. Kroz ovu seriju članaka pozdravljamo tim Flowrette koji će sušenim cvijećem dešifrirati najnovije trendove, DIY ideje i sve ukrasne inspiracije.

Svi smo znali bukete suhog cvijeća naših baka, staromodne, dosadne i bez kašeta. Danas se vraćaju na snagu s više ukusa, više profinjenosti i harmonije. Suho cvijeće pravi je uspjeh u cijelom svijetu, ekološkiji i održiviji dio su linije spore potrošnje.

Pregledajte ovaj popis izvrsnih razloga za kupnju suhog cvijeća za različite prigode.

1 – Za rođendan

Cvijeća u cvijetu kao rođendanski poklon

KUPITE OVO CVJETARNICU

Rođendan je pomalo poput prilike da razbijemo mozak kako bismo udovoljili i bili originalni. A budući da znamo da volite originalnost, zašto ne biste odabrali suho cvijeće? Nudimo vam tone ideja za poklone kada ih nemate da biste se istakli iz mase i osigurali da ponudite zanatsku kreaciju koja je lijepa koliko i trajna.

Što ako se ove godine prepustite iskušenju svijeće u cvijetu koja će se savršeno uklopiti u bilo koji interijer, a osim što odaje slatkasti miris svježine? Lijep dodir tako da će vaši najmiliji mjesecima misliti na vas.

2 – Za ukrašavanje interijera

Buket suhog cvijeća za uređenje interijera
Buket suhog cvijeća za uređenje interijera

KUPITE OVAJ BUKET

Suho cvijeće izvrstan je način da svoj dom ukrasite zelenilom, a da ga ne morate otkupljivati ​​svaki tjedan. Ako nemate zeleni palac, ovo je idealna opcija jer im je potrebno vrlo malo održavanja. Dobre vijesti, također možete mirno otići na odmor i vratiti se kao da se ništa nije dogodilo jer se aranžmani sa suhim cvjetovima savršeno drže!

3 – Za vaše vjenčanje

Buket suhog cvijeća za vjenčanja
Buket suhog cvijeća za vjenčanja

KUPITE OVAJ BUKET

Buket suhog cvijeća savršen je dodatak koji će vas pratiti i odgovarati vašoj drugoj polovici, svjedocima i ukrasu. Buketi suhog cvijeća zahtijevaju manje održavanja i omogućuju vam planiranje unaprijed, za razliku od svježeg cvijeća, u posljednjem trenutku možete se oprostiti od stresa isporuke! A što onda ima boljeg od besmrtnog predmeta koji će se cijeli vaš život sjećati ovog posebnog dana.

4 – Za okoliš

Suho cvijeće: održiva i odgovorna kupnja
Suho cvijeće: održiva i odgovorna kupnja

KUPITE OVAJ BUKET

Za buket od 12 ruža u prosjeku je potrebno 276 litara vode, što je više od vaše dnevne potrošnje. Znajući to, brzo smo postavili u perspektivu svoju potrebu za kupnjom buketa koji će izblijedjeti za nekoliko dana. Dakle, ne, ne morate se oprostiti od cvijeća da biste postali ekološki odgovorni, možete odabrati suho cvijeće. Sudjelujući u sporoj potrošnji, ponašate se održivije i odgovornije. Još je jedna prednost što mjesecima možete uživati ​​u svojim elegantnim cvjetnim aranžmanima.

5 – Za početno piće

Suho cvijeće, lijepa vaza ... savršen poklon za polazak
Suho cvijeće, lijepa vaza … Savršen poklon za odlazak

KUPITE OVAJ POKLON

Dopuštamo vam, pomalo je nezgodno dati dar za nečiji odlazak. Srećom, suho cvijeće ima svoju simboliku. Zbog svoje osobitosti suhoće, oni predstavljaju vječno, ono što ne umire, ono što traje.

Pomalo nalik na neizostavni trag koji je na tvrtku ostavila osoba koja odlazi. Naći ćete sorte buketa prilagođene svakoj osobnosti. I kao što smo o svemu razmislili, uz svaki buket nudimo i vazu koja će se savršeno uklopiti.

6 – Za rođenje

Vijenac od suhog cvijeća za dječji tuš
Vijenac od suhog cvijeća za dječji tuš

KUPITE OVU KRUNU

Rođenje je zasigurno nešto najljepše što se može dogoditi u životu. Međutim, popisi rođenih mnogo su manje originalni od vas. Zaboravite na bodije koje će nositi samo nekoliko tjedana. Umjesto toga, odaberite vijenac od suhog cvijeća kojim ćete dotjerati sobu njezinog novorođenčeta i koji će je pratiti godinama koje dolaze.

7 – Za sve prigode

DIY komplet za izradu vlastitih cvjetnih svijeća
DIY komplet za izradu vlastitih cvjetnih svijeća

KUPITE OVAJ DIY KIT

Jer nema potrebe za dobrim razlogom. Najljepši dodiri često su oni koje ne očekujemo. Darivanje ne treba nužno posebnu priliku, bilo da je to za druge ili za vas same. To je pažnja koja voljenoj osobi pokazuje našu naklonost, zahvalnost ili jednostavno želju da je usrećimo. Cvijeće je osnovni poklon koji djeluje svaki put. Ali da biste razmišljali izvan okvira, možete odabrati sušene cvjetne aranžmane, originalnije, trajnije za veće zadovoljstvo.

Gdje kupiti suho cvijeće?

Sve više cvjećara ulazi u posao sa suhim cvijećem kako bi se suočili s novim ekološkim izazovima našega svijeta i krenuli prema ekološki odgovornoj liniji ponašanja. Izbor je sve raznolikiji. Drugo rješenje ako ga želite izravno dostaviti jest proći specijaliziranog stručnjaka, a možete ga kupiti i dalje Flowrette, internetski stručnjak za suho cvijeće. Izvrsno je rješenje i ponuditi ga izravno primatelju!

Ronan

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *