Home / spavaća soba dekor / 6 dobrih razloga za preispitivanje osvjetljenja zimi

6 dobrih razloga za preispitivanje osvjetljenja zimi

Rasvjeta – resurs koji vam stoji na raspolaganju ne samo za osvjetljavanje soba već i za pružanje udobnosti. Zimi je savršeno vrijeme da razmislite o tome!

Upravo smo prošli plavi ponedjeljak (tj. Najdepresivniji dan u godini), ali dobro instalirana zima i dalje će trajati. Kad razmišljamo o hladnom razdoblju kod kuće, nastojimo se pripremiti da svoj interijer učinimo što ugodnijim, ugodnijim i čahurnijim.

Postoji jedna točka koja se često zanemaruje, a opet može povećati aspekt udobnosti u zatvorenom, posebno zimi. To je rasvjeta.

Evo dobrih razloga da preispitate svoje osvjetljenje zimi.

1 – Stvarno stanje

Promišljanjem i planiranjem unutarnje rasvjete zimi (najmračnija sezona interijera), logično je da je puno lakše ostvariti potrebe. Kojim sobama najviše nedostaje svjetla kad dani postaju kraći? To će vam dati bolju predodžbu o vašim prioritetima.

2 – Osvjetljenje energizira atmosferu

Prije nego što uopće poželite promijeniti cijeli svoj dekor, preporučujemo vam da razmislite o unutarnjem osvjetljenju. A budući da je zimska sezona kada vam najviše treba svjetlost, sjajno je vrijeme da uzmete u obzir svoje potrebe.

3 – osvjetljenje utječe na vaše raspoloženje

Nedostatak svjetlosti izravno utječe na naše raspoloženje. Bez pristupa zimi dovoljno prirodnog svjetla, bitno je razmisliti o unutarnjoj rasvjeti kako bi preživjeli zimski blues. Ponekad nije potrebno puno da bi se transformirao osjećaj sobe. Preporučujemo miješanje različitih izvora svjetlosti, izravnih i neizravnih. Stropne svjetiljke za osvjetljavanje cijele sobe, s rasvjetnim tijelima poput podnih svjetiljki koje pružaju opuštajuću atmosferu na kraju dana. Ne zaboravite na prolazne prostorije, poput hodnika, na primjer. Ništa depresivnije od mračnog hodnika! Da biste ih osvijetlili, razmislite o LED zidnim svjetiljkama, možete otkrijte modele na ovom mjestu.

4 – Dostupno vrijeme

Vjerojatno sada puno više vremena provodite kod kuće … Iskoristite to vrijeme da se konačno pozabavite unutarnjom rasvjetom. Pazite da ne želite promijeniti sve u isto vrijeme! Započnite odabirom prioritetne sobe. Koji dio vaše kuće ili vaše kuće treba prioritetno novo osvjetljenje?

5 – Vanjski dio se sada sprema!

Sad je i savršeno vrijeme za preispitivanje vanjske rasvjete. Vaš će vrt biti manje gust, što vam omogućuje da ga instalirate bez ometanja biljaka. Sasvim drugačija situacija čim se vrate sunčani dani, zasigurno ćete poželjeti uživati ​​u svom vrtu, a ne razmišljati o njegovom rasporedu. Definirajte svoje različite zone u vrtu ili na terasi kako biste preispitali odgovarajuću rasvjetu.

6 – Dobre ponude

Trgovine rasvjetom nude velike popuste tijekom rasprodaja. Stoga je dobra prilika da preispitate svoje osvjetljenje, iskorištavajući dobre raspoložive planove.

istaknuta slika: pexels.com

About admin

Check Also

10 savjeta za uštedu na iznajmljivanju automobila u inozemstvu

Planirate li sljedeći odmor u nekoj inozemnoj zemlji? Ako da, možda tražite ponude najma automobila …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *