Home / spavaća soba dekor / 5 značajki koje možete poboljšati ako je vaša kuhinja zastarjela

5 značajki koje možete poboljšati ako je vaša kuhinja zastarjela

Tražite najjednostavnije i najjednostavnije načine za obnovu kuhinje? Unošenjem nekoliko promjena u vašu zastarjelu kuhinju može izgledati suvremeno i lijepo. Pogledajmo kako možete nadograditi svoje kuhinjske ormariće i poboljšati osvjetljenje kako biste svojoj kuhinji dali novi izgled.

1Metalni okovi

Prvo što možete učiniti je poraditi na hardveru svojih ormarića. Naravno, nikada niste pomislili da hardver može učiniti da vaša kuhinja izgleda zastarjelo. Možda ne znate, ali samo promjena hardvera može poboljšati ambijent vašeg prostora. Zastarjeli hardver sadrži materijale koji više nisu u trendu. Također uključuje ručke i šarke od čistog metala koje možete pronaći u svim starim kuhinjama.

Nekoliko proizvođača danas proizvodi materijale i hardverske predmete u suvremenom stilu. Uz pomoć ovih stvari možete preispitati rasvjetna tijela i izvlačenja ladica. Moderni metalni predmeti izrađeni su od nehrđajućeg čelika, mat aluminija, bakra i brušenog zlata. Međutim, ne morate uvijek pribjeći metalnim predmetima, jer su drvo i drugi materijali također vrijedni na tržištu. Dakle, odlučite se za ove materijale za hardver vašeg ormarića kako biste im dali šik izgled.

2Kratke povratne pločice

Ovo je još jedna glavna značajka vaše kuhinje koja može promijeniti cjelokupno raspoloženje vašeg prostora. Backsplashes su se značajno promijenili u posljednjih nekoliko godina. U starim dizajniranim kućama backsplashes su više nalikovali kamenom ili drvenom zidu. Neki od njih izgledaju i poput zidova od opeke. Nema sumnje da su ih vlasnici kuća voljeli. No moderne tehnike i dizajn podigli su ih na potpuno novu razinu.

Današnji najpopularniji backsplash trendovi uključuju pločice podzemne željeznice, pločice visokog sjaja, sjajne iridescentne staklene pločice i prozirne pločice malog formata. Najbolje je što su dostupni u svim bojama i dezenima. Još jedna stvar koju biste trebali znati je da dolaze u različitim materijalima, što ih čini jednostavnim za instalaciju i uklanjanje kad god je to potrebno.

3Staromodna kabinet

Slomljeni, oštećeni, zamrljani i obezbojeni kuhinjski ormarići mogu učiniti da cijela kuhinja izgleda dosadno i istrošeno. Ako imate proračun, jednostavno kupite neki suvremeni stil spreman da za vas sastavim kuhinjske ormariće. Potražite kuhinjske ormare s neutralnim ili podebljanim bojama poput sive, bijele, zelene i plave. Ovi sivi ormarići najbolje raditi kako bi vaša kuhinja bila lijep prostor.

S druge strane, ako si ne možete priuštiti nove ormare, popravak i nadogradnja mogu učiniti trik. Prednje strane ladica i vrata ormarića možete zamijeniti ili ukloniti novima. Osim toga, odgovarajući furnir možete nanijeti na bočne i prednje strane podnožja ormara. Ako to jednostavno učinite, dobit ćete raspored sjedala marke, a imate široku paletu mogućnosti.

Za bar za doručak možete odabrati radne površine, sjedala ili stolice. Ili jednostavno potražite klupu ili banket kako biste ih držali za stolom pokraj prozora. Ne samo da izgleda privlačno, već vam pomaže i da se odmorite dok vam je hrana na štednjaku. Obitelji s djecom također trebaju prostor u kojem će male pomoćnike natjerati da sjede dok kuhaju. Stoga, ovisno o vašem prostoru, odaberite najbolju opciju za sebe.

4Kuhinja Rasvjeta

Moderni dizajneri interijera sugeriraju da kuhinja mora biti svijetla i imati dovoljno svjetla. Stoga možete vidjeti nove trendove osvjetljenja na tržištu u posljednjih nekoliko godina. Dodavanjem više rasvjetnih tijela u kuhinju može vam pomoći poboljšati zastarjeli osjećaj prostora. Također vam pomaže dodati dramatičan izgled vašoj kuhinji.

U tom slučaju ispod ormarića možete dodati bijela viseća svjetla. Ili jednostavno možete potražiti svjetiljke od mesinga ili zlata koje ćete ugraditi ispod gornjeg ormara. Neke marke nude ugradiva kuhinjska svjetla koja možete objesiti gdje god želite.

Poanta

Kuhinjski ormarići, osvjetljenje, pozadinske pločice i nekoliko drugih stvari mogu vam pomoći da vaša kuhinja izgleda ugodno i moderno. Dakle, napravite male promjene kako biste svoju zastarjelu kuhinju pretvorili u modernu.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *