Home / spavaća soba dekor / 5 važnih stvari koje treba znati prilikom kampiranja s djecom

5 važnih stvari koje treba znati prilikom kampiranja s djecom

Kada je u pitanju kampiranje sa ili bez djece, najvažnije je znati sigurnost. Kampiranje može biti opasno, posebno ako se uputite u divljinu. Postoje divlje životinje, moguće nesreće i druge moguće opasnosti. Jedini način da budete sigurni je educirati se o opasnostima koje bi vas mogle čekati i osigurati da ih znate izbjeći.

Tvoj je posao da održavajte gume i nabavite odgovarajuće zamjene što se tiče vožnje do vašeg kampa, ali postoje određeni sigurnosni savjeti koje biste trebali znati i naučiti svu djecu prije nego što krenete na put.

Koristite sustav Buddy

Sigurnost je u brojkama. Dodijelite prijatelje i ako nemate brojeve za to, pobrinite se da svi znaju da nikad nikamo ne idu sami i uvijek nekome recite odlazi li iz kampa.

Znajte kamo možete ići

Pobrinite se da svi znaju granice kampa i gdje je sigurno i nesigurno ići. Postavljanje pravila uvijek je dobra ideja.

Naučite ih prepoznavati otrovne biljke

Prekrasne uspomene su ono što želite ponijeti kući sa svog kampiranja, a ne užasno zarazna osip. Tada želite biti sigurni da će vaša djeca ili bilo koja djeca koja će doći s vama kako prepoznati i potražiti otrovni hrast i otrovni bršljan.

Pazite na vodu

Velike vodene površine zabavne su i obično su središte kampiranja, ali gotovo Utopi se 4000 ljudi godišnjen. Prije nego što krenete, educirajte djecu o sigurnosti na vodi i ne zaboravite svog druga!

Kako pobjeći od divljih životinja

Svi volimo životinje, ali ne vole nas uvijek. U divljini postoje određene životinje na koje morate paziti vi i vaša djeca. Na primjer, medvjedi. Ako vidite bebe medvjediće, kakvi su slatki, vrijeme je da ga maknete odavde, jer Mamma ne zaostaje i neće biti sretna. Medvjedi su izuzetno opasni, zato znajte za njih ako idete u područje u kojem oni žive.

Bizone je također zanimljivo vidjeti, ali mogu brzo reagirati i nekoga povrijediti. Jelen također. Učinite sebi uslugu i naučite područje u kojem ćete kampirati te razgovarajte sa čuvarom o divljim životinjama i zaštiti sebe.

About admin

Check Also

Najbolje temelje protiv starenja 2021: Formule multitaskinga za fine linije

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Nema ničega što volim više od multitasking kozmetičkog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *